• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27+1 haftalık hamileyim 8 kilo almışım sizce nasıl?

65 kiloyla hamile kalmıştım bu sabah aç karınla 73 kilo çıktım. 27. hafta için sizce nasıl? 🥰
Bence gayet iyi ben bile 7 kilo aldım şimdiden normal kilom 60 di ama hamile kaldığım ay 58 e düştüğüm için 58 i başlangıc kabul ediyoruz suan 65 kiloyum bana göre çok çok iyi 🤭

ben de ilk gebeliğimde 65 ile hamile kaldım ve doktorum max 10 kilo alman lazım demişti. 25.haftaya kadar hiç kilo almadım çünkü beslenmeme dikkat ettim. 25ten doğuma kadar 20 kilo aldım 😂 doğumdan sonra 75 kiloya düştüm hemen. emzirme döneminde de yememe dikkat etmeyince 82 kilo oldum. hatta doktora gittiğimde bu kilo ne? yine mi hamilesin yoksa demişti 😂 3 ay diyet yaptım, su an yine 65 kiloyum 🥲😂

ben de ilk gebeliğimde 65 ile hamile kaldım ve doktorum max 10 kilo alman lazım demişti. 25.haftaya kadar hiç kilo almadım çünkü beslenmeme dikkat ettim. 25ten doğuma kadar 20 kilo aldım 😂 doğumdan sonra 75 kiloya düştüm hemen. emzirme döneminde de yememe dikkat etmeyince 82 kilo oldum. hatta doktora gittiğimde bu kilo ne? yine mi hamilesin yoksa demişti 😂 3 ay diyet yaptım, su an yine 65 kiloyum 🥲😂
Ay son cümlene kadar eyvah bende de mi öyle olacak dedim ama son cümlen içime su serpti😂😂

Maşallah baya hareketli geçmiş senin için ama eski kilona dönmene sevindim

Back
X