• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonlarım, dualarım 🥲

nedesemkiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
6
2
1
26
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle katkılarınız için çok teşekkür ederim.
Öncelikle görev gereği köyde yaşadığımı belirteyim ki neden hastaneye gidemediğim ve eczaneye uzak olduğum aşikar olsun:)
Ben 1 yıldan fazladır evliyim. Normal şartlarda çocuk düşünmüyorduk ama ağustos ayından beri düşünmeye başladık.
1 yıldır adetlerim çok düzensiz. Hatta adet olamıyorum afedersiniz sadece leke geliyor 4-5 gün, kahverengi. En son eylülde oldu.
Ekimde hastaneye gittim ve direkt pcos dedi maalesef.. ama %60 kendiliğinden gebe kalırsın dedi. Ve kilo vermem gerektiğini ekledi. (Boyum 166, kilom 71) 3 aylık kullanmam gereken thancss woman diye bir vitamin verdi. (İçeriği çok zengin)
Ekimden beri korunmayı bıraktık. Ama ekimde adet olmadım hormonlarımdan. Kasım başı çok büyük ihtimal yumurtladım (akıntı ve adet olacakmış hissi+göğüs ağrısı başladı)
En son korunmasız ilişkim 8 kasım. Eşim sonrasında il dışına çıktı ve ben tekim, kasımın başından beri akıntı ve sonrasında başlayan göğüs hassaslığı.
Can atıyorum test için ama gidemem ve eşimin gelmesine daha var.
Pcosa rağmen acaba olabilir mi? Sırf bunu sormak için geldim buralara.🤭

Son 1 haftadır sarımsı bir akıntı var. Adet de olmadım. Sizce nedir?

Not: belirli bir adet tarihim olmadığı için adet mi olacağım bilmiyorum.

Ne olur bana dua edin bebeğim olsun 🥹

Pcosa rağmen acaba olabilir mi?
Olabilir ama sizinki gebelik gibi gelmedi bana.

Ama üzülmeyin. Daha dün bir bugün 2.

Madem kilo ver dedi. Kilo verin. Pcos u ortadan bi kaldırın sonra gebelik düşünün.

Yaşınız daha küçük.

Kendiniz mahrumiyet bölgesinde olabilirsiniz ama mesela bebeğiniz var. Eşiniz de yok. Ve bebek ateşlendi diyelim ne yapacaksınız?

Yani anladığım kadarıyla arabanız yok ya da soforlugunuz yok. Onlari bir edinin. Bebek de düşünürsünüz.

Bir abla olarak benim tavsiyem budur.

Olabilir ama sizinki gebelik gibi gelmedi bana.

Ama üzülmeyin. Daha dün bir bugün 2.

Madem kilo ver dedi. Kilo verin. Pcos u ortadan bi kaldırın sonra gebelik düşünün.

Yaşınız daha küçük.

Kendiniz mahrumiyet bölgesinde olabilirsiniz ama mesela bebeğiniz var. Eşiniz de yok. Ve bebek ateşlendi diyelim ne yapacaksınız?

Yani anladığım kadarıyla arabanız yok ya da soforlugunuz yok. Onlari bir edinin. Bebek de düşünürsünüz.

Bir abla olarak benim tavsiyem budur.
Teşekkür ederim, haziranda merkez bir yere geçeceğiz inşallah. Evet haklısınız bebek olunca taşınma vesaire zor olacaktır. Arabamız var ama eşim burada değil. Kilo verdim bu arada, devam da edeceğim. Vitamin ve diyet ile pcos ortadan kalktı da hamile miyim acaba diye bir tereddüt ettim, yaşım 26. Çok sağ olun yorumunuz için 🤗🌸

Evde fazladan test bulundurun İnternette de satılıyor. Yumurtlama oluyor mu bunu takip ettiniz mi

Evde fazladan test bulundurun İnternette de satılıyor. Yumurtlama oluyor mu bunu takip ettiniz mi
Kargoyu merkeze bırakıyorlar işte, yoksa niyetimde çoklu test almak ☺️
Önceden oluyordu ama mayıs-ekim arası hiç olmadı sanırım. Kasımın başında da günlerce süren yumurta akına benzeyen akıntı+adet olacakmışım gibi his+göğüs ağrısı oldu. Bu yumurtlama belirtisiymiş. Kasımda oldu yani

Kargoyu merkeze bırakıyorlar işte, yoksa niyetimde çoklu test almak ☺️
Önceden oluyordu ama mayıs-ekim arası hiç olmadı sanırım. Kasımın başında da günlerce süren yumurta akına benzeyen akıntı+adet olacakmışım gibi his+göğüs ağrısı oldu. Bu yumurtlama belirtisiymiş. Kasımda oldu yani
Pcosta sıkıntı yumurta büyümemesi zaten yumurtlama olmuyor olsa büyümüyor çatlamıyor adet başladıktan 10 15 20 gibi ultrasonda baktırabilirsin buna. Yumurtlama takibi de çok işe yaramaz pcos varsa doğru göstermez. Çok iyi bir diyet yapman lazım

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle katkılarınız için çok teşekkür ederim.
Öncelikle görev gereği köyde yaşadığımı belirteyim ki neden hastaneye gidemediğim ve eczaneye uzak olduğum aşikar olsun:)
Ben 1 yıldan fazladır evliyim. Normal şartlarda çocuk düşünmüyorduk ama ağustos ayından beri düşünmeye başladık.
1 yıldır adetlerim çok düzensiz. Hatta adet olamıyorum afedersiniz sadece leke geliyor 4-5 gün, kahverengi. En son eylülde oldu.
Ekimde hastaneye gittim ve direkt pcos dedi maalesef.. ama %60 kendiliğinden gebe kalırsın dedi. Ve kilo vermem gerektiğini ekledi. (Boyum 166, kilom 71) 3 aylık kullanmam gereken thancss woman diye bir vitamin verdi. (İçeriği çok zengin)
Ekimden beri korunmayı bıraktık. Ama ekimde adet olmadım hormonlarımdan. Kasım başı çok büyük ihtimal yumurtladım (akıntı ve adet olacakmış hissi+göğüs ağrısı başladı)
En son korunmasız ilişkim 8 kasım. Eşim sonrasında il dışına çıktı ve ben tekim, kasımın başından beri akıntı ve sonrasında başlayan göğüs hassaslığı.
Can atıyorum test için ama gidemem ve eşimin gelmesine daha var.
Pcosa rağmen acaba olabilir mi? Sırf bunu sormak için geldim buralara.🤭

Son 1 haftadır sarımsı bir akıntı var. Adet de olmadım. Sizce nedir?

Not: belirli bir adet tarihim olmadığı için adet mi olacağım bilmiyorum.

Ne olur bana dua edin bebeğim olsun 🥹
Söylediğin şeylerle hiçbir ilgisi yok.bu işler tamamen kısmet.umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursun.

Back
X