27 Ağustos Gecesi,Gökyüzünde 2 Ay gözlemleyeceğiz !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ball Allah senı ne etmeye.. :umursamaz: ıkı gundur kapı pencere ay mars arıyorum.. :lepi: bu gece adamı uykudan kaldırdım cıkardım dag tepe bakcaz dıye.. :sinifsinif: bırak marsı ay bılem yoktu ortalarda.. :roflol: :roflol: benımkıne de hıc yoktan malzeme verdık laa.. delikafadulden geldıgınde haber ver ıfadenı alıcam.. :1hug:

ben gördüm siz görmeyi becememişiniz:1closedeyes:
hatta eşimlen foto bilem çekindik:asigim:

T-S mm ama ama :kedi:Ben uyduruk bir haber olduğunu bilmiyordum.Uff aylar önceden biliyodum ben bu haberii gıcıklarr.demediğim kimse kalmadıııkaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum yalan haber kurbanımı olduk yani şimdi...:1shok:
bende ballandıra ballandıra eşime anlattım hatta gece beraber sokağa çıktık,hanım gel etme öle bişi olmaz. kim dedi nerden duydun dedi ama. ben onu inandırdım..hava kapalı galiba ondan göremedik demim hatta...:roflol::roflol:neysse buralara uğradığımı kimseler duymasın beni görmediniz tamammı..:1ninca:

ben gördüm siz görmeyi becememişiniz:1closedeyes:
hatta eşimlen foto bilem çekindik:asigim:

chess Allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dağ çiçeğimm iyi çevirmişsinn olayıı hava kapalıydı demek:roflol:
Ben gedimmdelikafaduldenUlaa ne olduu yaa kızma bana:kedi:Ben ne yapımmm :1rolleyes::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olurmu canim hersey donumun rengine uygundur kirmizidir kirmizi kalir
mavi dünya, dünyayla marsimi karistirdin rüyanda:icecream::roflol:

Aman ben demedim mi size oyle bi sey yok diye, aylar once gene aynisini soylediler salak salak cikmitim gene ciktim bi poh yok :roflol: deek ki gorsek hapi yemistik, Allah korusun tovbe tovbe
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evin bütün camlarından baktım marsı bırak ayı bile göremedim dün gece..kaydirigubbakcemile3

sazan gibi oltaya geldik ya ben de baktım bişye yoktu:mymeka:sazanlar sağdan sayın bakimmkaydirigubbakcemile3

bende göremedim...mafoldumben
akşam iftardan sonra yarım ay vardı...bikaç saat sonra da iki ayı bırakın tek ay bile göremedim...:gitme:

o sazanlardan biride benim galiba hemde aynalı sazan.......
sahurda bile gökyüzünde bişiler arıodum yaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…