- Konu Sahibi EU3
-
:roflol:mARS kırmızı ama benim gördüğüm maviydi:roflol:
T-S mm ama ama :kedi:Ben uyduruk bir haber olduğunu bilmiyordum.Uff aylar önceden biliyodum ben bu haberii gıcıklarr.demediğim kimse kalmadıııkaydirigubbakcemile3
chess Allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben gördüm siz görmeyi becememişiniz:1closedeyes:
hatta eşimlen foto bilem çekindik:asigim:
dağ çiçeğimm iyi çevirmişsinn olayıı hava kapalıydı demek:roflol:ay inanmıyorum yalan haber kurbanımı olduk yani şimdi...:1shok:
bende ballandıra ballandıra eşime anlattım hatta gece beraber sokağa çıktık,hanım gel etme öle bişi olmaz. kim dedi nerden duydun dedi ama. ben onu inandırdım..hava kapalı galiba ondan göremedik demim hatta...:roflol::roflol:neysse buralara uğradığımı kimseler duymasın beni görmediniz tamammı..:1ninca:
Ben gedimmdelikafaduldenUlaa ne olduu yaa kızma bana:kedi:Ben ne yapımmm :1rolleyes::roflol:kız ball Allah senı ne etmeye.. :umursamaz: ıkı gundur kapı pencere ay mars arıyorum.. :lepi: bu gece adamı uykudan kaldırdım cıkardım dag tepe bakcaz dıye.. :sinifsinif: bırak marsı ay bılem yoktu ortalarda.. :roflol: :roflol: benımkıne de hıc yoktan malzeme verdık laa.. delikafadulden geldıgınde haber ver ıfadenı alıcam.. :1hug:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olurmu canim hersey donumun rengine uygundur kirmizidir kirmizi kalir
mavi dünya, dünyayla marsimi karistirdin rüyanda:icecream::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Aman ben demedim mi size oyle bi sey yok diye, aylar once gene aynisini soylediler salak salak cikmitim gene ciktim bi poh yok :roflol: deek ki gorsek hapi yemistik, Allah korusun tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?