Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
126 yazmış önünde kültür yapdık çıkmadı bir şey su iç geçer dedı şikayetınde yok aklıma takıldıDeğerlerin önemli olan, düşükse tedavisine gerek duymamıştır doktorun. Mesela ben antibiyotik kullandım
lökosit değeri kaç126 yazmış önünde kültür yapdık çıkmadı bir şey su iç geçer dedı şikayetınde yok aklıma takıldı
Lökosit 1 , yası epitel 5 diğerleri 0lökosit değeri kaç
çok düşük işte ondan vermemiş , bol su için kefir, ve kzıılcık kaynatıp suyunu tüketin şekersizLökosit 1 , yası epitel 5 diğerleri 0
Su kefır ayran bol tüketyorum , kızılıcıpı bılmıyordum bakayım bulursam yapayım teşekur ederimçok düşük işte ondan vermemiş , bol su için kefir, ve kzıılcık kaynatıp suyunu tüketin şekersiz
Bende de cıktı, az yazıyor bakteri doktor önemli değil diyor sürekli27 cı hafta idrarda bakterı, kültür temiz , 3 cı defadır hamilelıyım başından böyle bakterı çıkıyor idrarda kültür temız , koku kaşınma yanamda yok , doktor ilaç vermıyır su iç geçer diyır , kimde böyle durum oldu ?
Bende 3 cu defadı çıkıyır kültür verıyorum bir şey üremiyor , su iç geçer ,bende az yazmıyor rakam var bılmıyorım azmı çokmu o rakamBende de cıktı, az yazıyor bakteri doktor önemli değil diyor sürekli
Azdır , çok olsa doktor ona dikkat eder . Sen içini rahat tut .Bende 3 cu defadı çıkıyır kültür verıyorum bir şey üremiyor , su iç geçer ,bende az yazmıyor rakam var bılmıyorım azmı çokmu o rakam
InshAllahAzdır , çok olsa doktor ona dikkat eder . Sen içini rahat tut .
Bu gidişle bende öyle yapıcam ama senin kültür temiz zaten önemli olan o , kültür nerde verdinInshAllahkültürdw ver demedı , ıçım rahat olsun deye kendı başıma verdım bir şey çıkmadı
Özel birim var maltepede ordaBu gidişle bende öyle yapıcam ama senin kültür temiz zaten önemli olan o , kültür nerde verdin
Bende öyle yapayım olmadı , geçmiş olsun stresini yapma bunun bu haftalarda olsa zaten rahatlıkla kullanabileceğin şeyler verirdi doktor. Sağlıkla kucağına al inşallahÖzel birim var maltepede orda
Amın canım , hepımız sağlıkla kucağımıza alalım zor süreçler heycan kaygı her şey varBende öyle yapayım olmadı , geçmiş olsun stresini yapma bunun bu haftalarda olsa zaten rahatlıkla kullanabileceğin şeyler verirdi doktor. Sağlıkla kucağına al inşallah
Öyle öyle , sürekli bi şey bakmaktan her ağrıyı dinlemekten bi hal oldum . Birde ilk benim çok başkaymış. Bu süreçte birde hasta oldum. Şükür iyiyim ama hepsi stres yaratıyor işteAmın canım , hepımız sağlıkla kucağımıza alalım zor süreçler heycan kaygı her şey var![]()
Bende ilk tüp bebekle oldu 2 sene sonra ) onda daha çok etkılenıyorum her şeyde ,Öyle öyle , sürekli bi şey bakmaktan her ağrıyı dinlemekten bi hal oldum . Birde ilk benim çok başkaymış. Bu süreçte birde hasta oldum. Şükür iyiyim ama hepsi stres yaratıyor işte
Sağlıkla gelsin inşallah , stres yapmamaya çalış . Bana doktorum çok stres yapıyorum diye kızıp şu hamileliğin tadını çıkar dedi.Bende ilk tüp bebekle oldu 2 sene sonra ) onda daha çok etkılenıyorum her şeyde ,
Doğru demiş valla ))Sağlıkla gelsin inşallah , stres yapmamaya çalış . Bana doktorum çok stres yapıyorum diye kızıp şu hamileliğin tadını çıkar dedi.