• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 cı hafta idrarda bakterı

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.143
1.018
53
37
27 cı hafta idrarda bakterı, kültür temiz , 3 cı defadır hamilelıyım başından böyle bakterı çıkıyor idrarda kültür temız , koku kaşınma yanamda yok , doktor ilaç vermıyır su iç geçer diyır , kimde böyle durum oldu ?

Değerlerin önemli olan, düşükse tedavisine gerek duymamıştır doktorun. Mesela ben antibiyotik kullandım

çok düşük işte ondan vermemiş , bol su için kefir, ve kzıılcık kaynatıp suyunu tüketin şekersiz
Su kefır ayran bol tüketyorum , kızılıcıpı bılmıyordum bakayım bulursam yapayım teşekur ederim🙏 sebeb sordugumda neden oluyor ola bılsın akıntınla karşıyır ıdrae odan çıkıyor dedı

27 cı hafta idrarda bakterı, kültür temiz , 3 cı defadır hamilelıyım başından böyle bakterı çıkıyor idrarda kültür temız , koku kaşınma yanamda yok , doktor ilaç vermıyır su iç geçer diyır , kimde böyle durum oldu ?
Bende de cıktı, az yazıyor bakteri doktor önemli değil diyor sürekli

Bende öyle yapayım olmadı , geçmiş olsun stresini yapma bunun bu haftalarda olsa zaten rahatlıkla kullanabileceğin şeyler verirdi doktor. Sağlıkla kucağına al inşallah
Amın canım , hepımız sağlıkla kucağımıza alalım zor süreçler heycan kaygı her şey var ❤️🙏

Amın canım , hepımız sağlıkla kucağımıza alalım zor süreçler heycan kaygı her şey var ❤️🙏
Öyle öyle , sürekli bi şey bakmaktan her ağrıyı dinlemekten bi hal oldum . Birde ilk benim çok başkaymış. Bu süreçte birde hasta oldum. Şükür iyiyim ama hepsi stres yaratıyor işte

Öyle öyle , sürekli bi şey bakmaktan her ağrıyı dinlemekten bi hal oldum . Birde ilk benim çok başkaymış. Bu süreçte birde hasta oldum. Şükür iyiyim ama hepsi stres yaratıyor işte
Bende ilk tüp bebekle oldu 2 sene sonra ) onda daha çok etkılenıyorum her şeyde ,

Back
X