• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 gün oldu bak unutamıyorum yardım edin bana

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
sevgilim beni terk etmişti 27 gün oldu önceden ayrıldığımızda bir iki kızla önümde konuşurdu sonra bende kızardım barışırdık (benim ki de nasıl bi kafaysa) ilk günlerde yine önümde aynısını yaptı ama bu sefer ne bişey yazdım ne yaptım işte ben her gün ağlarken felan hala unutamadım işin saçması unutmaktan korkuyorum sanırım bu yüzden unutamıyorum ve hala o benim gördüğümü bile bile sosyal paylaşım sitelerin de (2 kız var olayı anlatmayım) onlara yavşıyor hastayı sana felan diyor bugün mesaj atayım dedim sonra tuttum kendimi. ne yapayım ben unutayım da nasıl? ya da geri dönmesini mi bekleyim napıyım 1 ay çıktık hala unutamadım her gün daha fazla acı çekiyorum.

Unutmaya günleri saymayı bırakarak başlayabilirsiniz.

sevgilim beni terk etmişti 27 gün oldu önceden ayrıldığımızda bir iki kızla önümde konuşurdu sonra bende kızardım barışırdık (benim ki de nasıl bi kafaysa) ilk günlerde yine önümde aynısını yaptı ama bu sefer ne bişey yazdım ne yaptım işte ben her gün ağlarken felan hala unutamadım işin saçması unutmaktan korkuyorum sanırım bu yüzden unutamıyorum ve hala o benim gördüğümü bile bile sosyal paylaşım sitelerin de (2 kız var olayı anlatmayım) onlara yavşıyor hastayı sana felan diyor bugün mesaj atayım dedim sonra tuttum kendimi. ne yapayım ben unutayım da nasıl? ya da geri dönmesini mi bekleyim napıyım 1 ay çıktık hala unutamadım her gün daha fazla acı çekiyorum.

Kendıne gelsen ıyı edersın ole bı ınsandan hayır mı gelır ve barısma seklınıze bak daha onceden sen kendıne yakıstırıo musun bunu bı don bak etrafına ınsanlar ne sekılde barısıo ? Nasıl gonul alınıp neler yapılıo barıssın kız onunla dıe kımı yalan kımı dogru ama seklı cok onemlı ... Sen nebyasadın bılemem ama durumun ne halde oldugunu acıklayan bazı noktolar var kahin olmaya yada cok bısey bılmeye dusunmeye gerek yok... Sen tez zamanda salla onu canım hıc vakıt kaybetme yuzune bıle bakma o gerı donse nolucak aynısını yapıcak oyun oynuo senınle

Bence onu unutmak ıcın bı adım atın..
Artık onu düşünmeyi (bu zor olcak ama ) bırakın , kafanızı başka seylere verin..Kitap okuyun,film izleyın ,sınema-tıyatroya gıdın ,kız arkadaşlarınzla takılın eğlenmeye bakın..
Dönecek mi dönmücek mi diye de düşünmeyın...Büyük ihtimalle dönüyorlar ama sallayın gıtsın hem daha 1 ay olmuş sanırım yanlış hatırlamıyorsam..Tamam 1 ay oldu cok kısa bır sure onu tanımak ıcın ve gördugunuz gıbı ayrılınca başka kızlara yavsamıs ..Gercekten seven bır ınsan bunları yapmaz..Üzgünüm ama o sizi gercektn sevmemiş ..
Bır ınsanı tam tanımadan da emın olmadan da ona guvenmeyın,baglanacak kadar da sevmeyın derım..
Sonu hüsran oluyor üzülen hep bız oluyoruz cunku..
Kendınıze zaman verin ,Elbet karşınıza sizi gerçekten seven dürüst insanlar çıkacaktır..

1 ay çok kısa bir süre.. sizin yerinizde olsam ve böyle bir şeyini görsem kestirip atardım büyük olasılıkla.. sizin için hayırlı birine benzemiyor, boşvermeli ve önünüze bakmalısınız...

Ne güzel alışmış, alıştırmış kıskandırmak ayağına 2-3 kızla takılıp sizle barışmaya. Bencede tutun kendinizi :34:

1ay görüştüğünüz birine bu kadar bağlandınız çok kısa bi süre bu yaşınızda biraz küçük sanırım hala facede falan onu takip ediosunuz anladığım kadarıyla bunları bırakıp başka şeylerle uğraşmaya bak sürekli gözüne gözüne sokarsan nasıl unutmayı düşünüosun barışma şekliniz bile çok tuhaf böle bi ilişki olmaz zaten

meraba ben sen durumunda olan cok kizla karsilastim. kimi unutmayi tercih etti, tabi kolay degildi ama sonunda basardi. kimide pesinden kosmayi tercih etti, süründü süründü ve hic bir zaman tam mutlu olamadi sadece süründü ama birsey var ki sonunda oda unuttu. yani demek istedigim hic bitmeyecek gibi görünsede ask hep kisa ömürlüdür ve bunu kimse degistiremez. önemli olan senin bu dönemde hic degmeyecek biri icin gözyasi dökmemen. tabi bu hic bir zaman kolay olmaz ama bu zorlugu göze almalisin. onuda birak kendi gibi kizlarla takilmaya devam etsin :3:

Back
X