27.hafta karinda şislik ve gaz sorunu

Nevsu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
890
365
103
Kizlar;27.haftamdayim karnimda sol alt tarafta dokununca bi agri var karnim çok şiş sanki gaz sıkışmasi yaşiyorum çok agriyor özellikle otururken kalkarken sıkışmalar oluyor doktora gitmeme 2 hafta var zamaninda gitmek istiyorum acaba ciddi bir şey var midir ?daha once başina gelen oldu mu ..bir de 3 hafta önce gittgimde doktor cok şaşirmisti çok gazlisin demişti bebeğin yüzünü gösterememisti gazdan acaba sadece gaz sıkıstirmasi midir ?yoksa başka ne olabilir?

Aynı sorun bende de var dün sol kasigim ağrıdı sürekli bı ağırlık var gibi ara arada karnıma bıçak saplaniyo gibi oluyo oturup kalkarken

Benim gebeligimin başından beri siskinlik problemim var ama belli bi yerde degil agrisi.. tum karnım şişiyor bi lokma yemek bile yesem.. ilk haftalarda sikinti olmuyordu ama artik cok zorlanıyorum. Ilac kullanmak istemiyrum sabrediyorum bakalim. Bi de kasigimda degil de bacagimin ic tarafiyla alt tarafimin birlestigi yerdeki kemiğim agriyor sol tarafta. Ben onu gaz sıkışması sanıyordum.ama degilmis. Kizim makat olarak sol tarafimda oturuyormus ordaki bacagima giden sinir sıkıştığından agriyormus.

Back
X