bendede bazen öyle bir ağrı oluyor içim ağrıyormuş gibi yada belimin arkası ağrıyormuş gibi ne ağrısı olduğunu ayırt edemiyorum hala ama kontrollerimde bir sorun olmadığına göre normaldir diye düşünüyorum
Bende 6.5 aylík oğluşum migde bulantisi bende de basladi deterjandan kirli camasir dan lavobaya girdigimde geliyo özellikle oğlusum göğsümün altina cok geliyo dik oturdugumda özellikle batiyo yada kassigima baski yapiyo yer açiyo büyük ihtimalle büyüdükleri için
Canım benım ılk hamılelıgımde oyleydı sol kaburganın altında bır agrı vardı megersem preklamsıymısım tabsıyonuna gun ııcınde 3kez bakmalısın eger 14 ve ustu cıkaraa doktorunu bu konusa bılgılendır suan yıne hamıleyım doktorum tansıyonun yukselır ve kaburganın altında agrın olursa benı hemen bılgılendır dedı yanı korkma merak etme preklamsı olsan bıle erken teshıs edıldıgınde son dakıkaya kdr aaglıkla gıdıyosun onemlı olan gec kalmamak
Bugun doktora gittim arkadaslar idrar tahlili istedi eger iltihap varsa agri yapar dedi ve iltihap var idrar yollarimda daha sonucumu gosteremedim ama doktora
Canım benım ılk hamılelıgımde oyleydı sol kaburganın altında bır agrı vardı megersem preklamsıymısım tabsıyonuna gun ııcınde 3kez bakmalısın eger 14 ve ustu cıkaraa doktorunu bu konusa bılgılendır suan yıne hamıleyım doktorum tansıyonun yukselır ve kaburganın altında agrın olursa benı hemen bılgılendır dedı yanı korkma merak etme preklamsı olsan bıle erken teshıs edıldıgınde son dakıkaya kdr aaglıkla gıdıyosun onemlı olan gec kalmamak
Tamam super ozmn korkcak bişey yok cnm tedbırlı olmakta fayda var dıye soyledım cok sukur yokmus korkma hiç aşlahın ıznıyle saglıkla kucagına alırsın bebişini
Tamam super ozmn korkcak bişey yok cnm tedbırlı olmakta fayda var dıye soyledım cok sukur yokmus korkma hiç aşlahın ıznıyle saglıkla kucagına alırsın bebişini