27 haftalık hamileyim bebeğim hareket etmiyor.tekme atmıyor

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
gecen hafda bebegım tekme atıyor dıye konu acmıs sevıncımı paylasmıstım ama 4 gundur
ne tekme ne bır hareket sankı yok gibi
cok mutsuzum doktora gıttım ama sonucu almaya gec kalmısım pazartesıye kaldı.

sızce nedendır tecrubelı anneler?

öncelikle iyi düşün iyi olsunn ultrasonla bakmıyormu bu doktor ne sonucu bunu anlamadımm

öncelikle iyi düşün iyi olsunn ultrasonla bakmıyormu bu doktor ne sonucu bunu anlamadımm

ultrasyon ıcın carsamba gunune randevu verdı gelısmıs ultrasyonmus.
kan ve idrar testıde yaptı onu gosteremedık.
karnım acıyor dıye test yaptı.
cok moralım bozuk.
ınş sorun yoktur

ultrasyon ıcın carsamba gunune randevu verdı gelısmıs ultrasyonmus.
kan ve idrar testıde yaptı onu gosteremedık.
karnım acıyor dıye test yaptı.
cok moralım bozuk.
ınş sorun yoktur

inşallah yoktur özel doktoramı gıdıyorsun gitmıyorsan bence hemen yarın gıtt bişi yoktur ama tedbir olsun pazartesiye kadarboşuna stres yapmamış olsun

cnm senn özel hastaneye gıdıyormuşsun zaten bende burrsadayım doruk hastanesınıde ıyı bılırım nasıl ultrasonda görmez anlamıyorumm benım doktorum saçlarını bile göruyordu :26::26::26::26::26:

Normal ultrasonda görünür hareketleri dr. her kontrole gittiğinde ultrasonda bakmıyormu?
İnşalah iyidir herşey yolundadır ama bencede bekleme pazartesiyi yarın git bşka bir dr a görün için rahat etsin

27 haftalıksın mutlaka hareket etmesi lazım.. bu gitiğin hastanede usg yokmu acile bile gitsen bakıyolar usg ile .. tatlı bişeyler yiyip ılık bir suş al sol tarafına yat seszi bir odada hareket dinle mutlaka oynaması lazım..

doruka bende gıdıyorum ama dun devlete gıttım dorukta doktorunuz kım?

benım doktorun ordan ayrıldı bugun gittinmi baktırdınmı inşallahherşey yolundadır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…