Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar günaydın dün çok hamur kızartması yedim ve mideme şişkinlik oldu ağrım arttı gece şuan iyiyim geçti ama bebek hareketini hissetmiyorum birşey olmaz değilmi
Arkadaşlar günaydın dün çok hamur kızartması yedim ve mideme şişkinlik oldu ağrım arttı gece şuan iyiyim geçti ama bebek hareketini hissetmiyorum birşey olmaz değilmi
Tatlı bi şeyler yiyip 2 saatte bir en az 10 farklı hareket hissetmeniz gerekiyor denmişti bana . sol tarafınıza yatın. Ve takip edin tekme ,yuvarlanma ,küçük seğirme, gerilme şeklinde olabilir
Hareket yoksa doktora basvurun
Deniyorum ama yağlanma da var bende acaba ondan mı hissetmiyorum belkide oynuyor içerde ama genelde bu saatler de oynaması lazım şuan his yok gece de olmadı
Deniyorum ama yağlanma da var bende acaba ondan mı hissetmiyorum belkide oynuyor içerde ama genelde bu saatler de oynaması lazım şuan his yok gece de olmadı
Sabah hareket hissettim ama çok değil
Ama yağlı yedim diye yordum kendime çünki daha önce böyle olmadı hiç yorulduğum da oluyor du çok ama dün yorulmadığım halde böyle olunca korktum