27 Nisan 2021 Akrep Dolunayı - Burçlara etkileri

Gerçeklerle yüzleşme vakti !.

Tüm yolların tıkandığı bir dolunay etkisine giriyoruz. İlerlemek için bazı sorgulamalar yapmamız şart.

Akrep Dolunayı ile ilerlememizi engelleyen, görmezden geldiğimiz her ne varsa görünür olmaya başlıyor. Artık sorunun kendisi ile baş başayız ve çözüm istiyorsak üstüne gitmeli, bunu gerçekten istediğimizi önce kendimize kanıtlamalıyız.

Dolunay haritasında karşımızda oldukça inatçı ve sabit fikirli kişiler olduğu gözüküyor. Bu kişileri ikna etmek istiyorsak bazı konuları yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Ancak yine de soğuk kanlılıkla hareket edenler kazanacak.

Dolunay bu 15 günlük süreçte bizden saklanan, gizlenen her ne varsa ortaya çıkarıyor. Duygusal hezeyanlar içinde kontrolsüz çıkışlar haklıyken haksız duruma düşmemize neden olabilir.

Özetle; Akrep Dolunayı hayatımızda imkansız gibi görünen bir şeyi mümkün kılmayı amaçlıyor. Bu nedenle bu dönem problemlerin çözümüne odaklanmak hedefe giden yolda kısa yollar keşfetmemizi sağlayabilir.

KOÇ BURCU:İŞ ortamınızda patron figürleri yada ortak çalıştığınız kişiler ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.Girişimde bulunduğunuz konuların ilerleyişinde yaşanacak sorunlar nedeni ile bir B planınız olsun cepte..İkili ilişkilerde ani gelişen durumlar söz konusu olabilir.Dinleyen taraf olun.Ani alınan kararların sonrası pişmanlık gibi görünüyor.

BOĞA BURCU:İkili ilişkilerde partner ile yaşanan sorunların devam niteliğinde bir haftadasınız...Gündem maddi konular..Sorun hallolur bir şekilde ama siz bunu takıntı haline getirmemeye çalışın.hayal kırıklıkları,sözlü çatışmalar..önünüzü göremediğiniz birçok süreci geçmiş ama bir noktada kalmış gibisiniz.İpleri koparmamaya çalışın.Profesyonel destek almak gereken durumlar oluşabilir.Yakın bir dost gibi..

İKİZLER BURCU:Yalnız olan ikizler burçları..geçmişteki alma verme dengesinden kendinize düşen payları çıkardıysanız.Yeni bir aşk için artık hazırsınız demektirBu heyecan başka bir türlü ama diğerlerinden farklı bir partner yada eş adayı seçimi olacak gibi görünüyor.Manavdan kavun almıyoruz ama yine de kontrolü elden bırakmayınİş konularında zor işlerin insanı olmak üstünüze biçilmiş kaftan gibi..böyle de devam eder..1 ay içinde yeni başlayacak süreçler şimdiden hayırlı olsun..

YENGEÇ BURCU:Aile içi konularda daha çok maddi konularda anlaşmazlıklar çıkıyor gibi..şu an için çözüm bulamadığınızı düşünüyorsanız eğer merak etmeyin anne kardeş kuzen birinci derece yakınlardan ufak ufak destekler alabilirsiniz..temelli olmasa da anlık sorunları çözebilir.Resmi kurum süreci olanlar için;biraz fazla rahat hareket ediyor gibisiniz..almanız gereken bir karar durumu olabilir..Dikkat edin.

ASLAN BURCU:İş konularında doğru karar vermek için zihninizi boşaltmaya ihtiyacınız var.Bu #dolunay bizi ailevi konularda sınava tabii tutsa da gitmesi gereken gidecek..kimseyi zorla tutamıyoruz malumunuz..Verdiğiniz değerin kuruş hesabını yapmamaya çalışın.Finansal konularda desteği kendinizde arayın..çözüm yine sizin bakış açınız ile ortaya çıkacak.

BAŞAK BURCU:İş arayışında olan özellikle resmi kurum beklentisi olanlar için süreç yaz gibi görünse de güzel haberler almaya hazır olun..Ne yaşamış olursanız olsun,herşeyi bitirecek,tamamlayacak ve hayatınızda yeni bir sayfa açmak adına güzel adımlar atacağınız bir akışa gireceksiniz...İkili ilişkilerde daha dengeli olmanız küçük bir tavsiye.Hırstan,rekabetten uzak durmaya çalışın.Bu dolunay da dilinizin kemiği yok..Cümlelere dikkat

TERAZİ BURCU:Ortaklı iş ve projeler için hareket zamanı..uzun bir süredir..sürekli aynı döngüde kalmak bunaltmış gibi görünüyor..İletişim olarak çok yoğun bir hafta.Yurt dışı bağlantılı işleri olanlar için de atılacak adımlar uzun vadeli gibi görünüyor..Tabiki pandemi konusu..ne olacak tartışılır..İş başvurusunda bulunanlar yüzdünüz yüzdünüz yolun sonuna geldiniz..ama şansınızı yurt dışından yana kullanmak da alternatifler arasında..

AKREP BURCU:İş konusunda yeni bir başlangıç yapmak için çok uzun bir süredir bir bekleyiş içinde olan bir akrep burcu iseniz..isteklerinizi tamamlamak adına ikizler kova terazi burcundan olan bazı kişilerden fikir ve destekler alabilir yalnız yine kendi bildiğinizi okursunuzgibi geliyor.Asli konular maddiyat!! Adımlarınızı sağlam atmaya çalışın..Bu hafta çok fazla hesap kitap işlerine bölüneceksiniz.

YAY BURCU:Meditasyon ve Spiritüel konularda aktif olabileceğiniz bir hafta..Zihninizi ve bedeninizi şifalandırmanız gerekiyor..İş kariyer konularında Temmuz ayından beri zorlandığınız birçok konuda çözüm üretebileceğiniz bir hafta..ama savaş ve mücadele ile değil..anlayarak dinleyerek ilerleyin..Sosyal çevrenizde destek olduğunu düşündüğünüz kişilere dikkat edin..Sinsirella modundaki kişiler gün yüzüne çıkabilir..Gizli kapaklı mevzular ortaya dökülecek..

OĞLAK BURCU:Maddi konularda zorlanabilirsiniz..Evdeki hesaplar dışarda şaşabilir..Çok fazla yer yada yön değişikliğine açık değilsiniz..Özetle konfor alanınızı bozmak pek işinize gelmese de..Bu kadar bir konuya sıkı sıkıya bağlanmak ne kadar doğru olabilir tartışılır..Ev aile konularında ikili iletişimde eskide kalmış hesaplar ortaya dökülebilir..Doğru bildikleriniz yanlış çıkabilir..Tikkat,Tikkat.

KOVA BURCU:İş kariyer konularında hedeflediğiniz konularda artık harekete geçmek için fırsatları kollamak yerine yaratımını sağlamak için uğraş veriyorsunuz..Özellikle bu konuda şehir yada yer değişikliği konuları gündeminizde..öyle ki herşeyi arkada bırakmak ve yeni bir sayfa açmak için mücadele ediyorsunuz..Ev aile konularında son haftadır çatışma durumları var ise öfkenizi kontrol edin.Herşeye verecek cevabınız var ama sonrasında pişman olmasanız

BALIK BURCU:İş,kariyer,maddi konularda bu hafta sizleri güzel fırsatlar bekliyor..Lütfen beni bulur mu?şans bana güler mi? Gibi olumsuz moddaan bir çıkalım lütfen.Bazı gerçekler belki şu an için değişmez ama ömrümüzde hiç birşey baki kalmaz,kalmayacak da.8 li vadelerde iletişim,sosyalleşme,kısa-uzun mesafe yolculuklar için oldukça aktif birgün..Ev aile konularında ise bab figürü ile çatışmamay özen gösterelim.

zodyagıntılsımıtarot

Yükselen Koç: Para meseleleri, borclar, krediler, bazı derin konular, gizemlerin çözülmesi, korkulardan özgürleşme
Yükselen Boga: Partner, iliskiler, muhatap alinan herkes
Yükselen Ikizler: is guc angarya, spor saglik beslenme
Yukselen Yengeç: Ask mesk flort, keyif, haz
Yukselen Aslan: Ev-iş dengesi, taşınma, yerleşme, travmalardan özgürlesme, kariyer
Yukselen Basak: Iletisim, yolculuk, fikir alisverisleri, ilham, yetenekler, kardeslerle ilgili gundem
Yükselen Terazi: Para, aidiyet, kisisel alan, sınırlar, maddi manevi deger duygusu
Yükselen Akrep: kisisel bir gundem, kisisel bir karar, iliski veya is gundemi, dönüşüm
Yukselen Yay: bilinçaltı, sezgiler, içe dönüş, şifalanmak, bir sayfa kapatmak
Yükselen Oglak: Arkadaşlardan haberler, yeni çevreler, dileklerin gerçekleşmesi, hayal kurmak ve hedef belirlemek
Yukselen Kova: Kariyer, is, otorite, yeni hedefler, güç, zirve, evde gündemler
Yükselen Balik: Yurtdisi veya eğitimle ilgili gundem, felsefe, yenilik hevesi ve firsatlar, inanç, buyuk resmi görmek.

kahvesek

Özellikle doğum haritasında Yengeç, Balık, oğlak, başak burcunda gezegenleri olanlar küllerinden tekrar var olmaya hazır hale gelebilirler. Dolunayda en pozitif etkiyi bu burçlar alacak. Hayatlarında ani beklenmedik sürprizli gelişmeler yaşayabilirler.

Boğalar, Akrepler, Kovalar, Aslanlar
ise dolunayın ağır enerjisinden paylarına düşeni alacaklar.

Yay, ikizler, Terazi, Koçlar çok etki almasalarda haritalarında Akrep’in bulunduğu ev konularına göre bir takım ani gündemleri olabilir.

Sosyal medyada kadınlar ve ilişkilerle ilgili skandal haberler çok duyabiliriz.

Astroyeliz

Bilinçaltımızda benim dediğimiz, unuttuğumuz, yeni yaşadığımız ama gün yüzüne çıkmasına izin vermediğimiz durumlarla karşı karşıyayız.
Neler sakladık acaba?
Neler günyüzüne çıkmaya hazır?
Sanki içimiz daralıyor, boğazımız düğüm düğüm, bağırmak istiyoruz ama sesimiz çıkmıyor.
İçten gelen bir ses YETER diyor......
İşte o ses her an yüksek sesle dile getirebilir.

Bir anda omzumuzdaki tüm yüklerden kurtulabiliriz. Bu durum yalnızlıkta getirebilir.
Unutmayın kartallar yüksekten uçar....

Ortalığı karıştırmaya hazır mikserler kol geziyor. Napalım karıştırsınlar....
Ev işleri de öyle olmuyor mu?
En çok dağıldığı zaman en çok topladığımız her şeyi ayırdığımız, düzenlediğimiz zaman oluyor.

Hazır bahar ayındayız bir bahar temizliği de ruhumuza çok iyi gelecektir.

eda durmaz

Dolunay kendine " nasılsın "diye sor diyor Gerek bir diyolog sırasında
Gerek görülen rüyalarda
Gerek yaşanan somut olayların içinde
Belki krizli bir durumun içinde kalarak
Belki üstü kapatılan bir şeyin baş göstermesiyle ;en derinlerde yatan bir duygumuzla yüzleşiyoruz

Şimdiden sorun kendinize ; nasılsın diye,tamam sevgilin eşin paran pulun kariyerin sağlığın evin yurdun arkadaşın çocukların şöyle, gündemlerin böyle,peki ya sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun?
Akrep enerjisi; gizli bilinçaltı duyguları korkuları eşelemek ister, yok saymaya izin vermez ,gör bil hallet yüzleş yoluna öyle devam et der,küllerinden doğmak bu enerjinin asli görevidir,kişi bunu ya kendisi farkederek yapar yada dışarıdan etkilerle.

Sakinleşmek,kontrollü olmak,yalnız gözlemde kalmak,direnmemek,yüreğinizden yükselen sese kulak vermek,mış gibi yapılan şeylerin üstünü örtmemek,saklamamak önemli,zaten bunun tersi yapmaya da pek izin yok gibi. Bu günlerde somut,soyut su yüzüne çıkacak birşeyler olacaktır,
Çünkü çözülüyoruz,yeniden yapılanmak için.

Yeniden başlamak ( doğmak) için;
Birilerini hayatınızdan çıkarabilirsiniz
Kalmaya gönlü olmayana artık yol verebilirsiniz
Belki birşeylerden vazgeçebilirsiniz
Artık içinizde olanı konuşabilirsiniz
Herhangi bir konuda kaybettiğinizi kabullenebilirsiniz
Bir konuda isyan etmek isteyebilirsiniz
Bir durumun sonuna gelinmiş olabilir
Bir sıkıntı sorun bitiyor,
Bir alışkanlığınızı bırakıyor olabilirsiniz
Yerinizde saydıranlardan kurtulmak isteyebilirsiniz
Defterleri kapatıyor olabilirsiniz
Halı altına süpürdükleriniz çıkmak isteyebilir
Bilinçaltınız temizlik istiyor olabilir
Gizli saklı durumlar aydınlanıyor hileler aldanmalar ortaya çıkıyor olabilir
Zorlayıcı bir güç, kişi, duygu,psikolojik baskı yaratan durumlara dur demek isteyebilirsiniz

Duygusal derinliği büyük bu dolunayda kendinizi gözlemlemenizi,diğerlerinin de kendilerini gözlemlemesine izin vermenizi tavsiye ederim,dolunay onların da dolunayı,bir tek sizin için dol/ muyor.
Stres kriz kaos hissettiğiniz bir duygu durum pik yaptıysa bilin ki orada bir kırılma oluyor,oradan değişeceksiniz
Zümrüd-ü Anka'nın kanatları tam o korkunun kaygının stresin içinde..

evrentüreci

Bastırdığımız her duygu ve düşünceyi taşırız bir emanet gibi ve çok fazla biriktiyse eğer bizim kontrolümüz dışında bir dokunuş gelir, tüm sıkışmış olan enerjiyi patlatır.

Bazı patlamalar iyi ya da kötü değil, sadece 'gerekli'

Çünkü bazı tutunduklarımız esir alır bizi adeta ve kendi rızamızla bu esarete dur diyemeyiz.

Bu süreç biraz karanlık gelebilir ama karanlığın en güzel tarafı görme kapasitemizi daha da güçlendirmesi.

Bugüne kadar ışıkların altında göremediğimiz detayları görebilir, sezgilerimize kolayca bağlanabiliriz bu dolunayla.

İşe yarayanla, hiçbir vasfı olmayanı ayırdetme kapasitemiz güçleniyor yani

Bırak aynı kalsıncılık bu dönem işe yaramayacak.
O güvenli gibi hissettiğimiz kale bırakalım sallansın, beklemediğimiz yerlerden hem de.
Çünkü artık içinde güvende değiliz o kalenin (belki de hiç olmadık).

Korunaklı hissettiğim limanlara sığınayım fırtına geçince beni uyandırsınlar istiyoruz.
Çünkü dalgalar boyumuzu aşıyor gibi geliyor.
Yönetemiyoruz suyun akışını, dalgaları ve bu inanılmaz güvensizlikle dolu bir endişe hissi veriyor belki de.

Eğer güvenli liman diye diretip rüzgarı kaçırırsak dalgalarla sörf yapmayı öğrenme fırsatını da kaçırabiliriz.

Birşey her zaman zıttıyla varoluyor evrende.
Yani aşırı güvensizlik varsa aşırı güven de orada bir yerlerde demektir

Karanlıklara, gizli kapaklı olan şeylere vuracak dolunayın ışığı, saklı gizli konular ortaya dökülebilir

İlle de kendimizin haklı olmadığını kabul edebiliriz bu süreçte.
Çünkü hırsımız hak ettiği karşılığı alamayabilir hatta hızla suratımıza çarpabilir.

Hakettiğimi alacağım derken haddimizi aşmasak iyi olabilir

İçimizde arzumuzu, yaşama olan isteğimizi alevlendiren şey tam olarak ne? buna bakmalıyız bu dönem.

Bizi ne canlandırıyor, ne yüreklendiriyor?

Hırslarımıza,kıskançlığımıza, huzursuzluğumuza, intikam duygumuza ve nerdeyse bu duyguların hepsinin içinde yatan korkularımıza değil.

Çünkü korku varsa doğru karar yok

Hocamın hocasının bir cümlesi var tam bu zamanlara söylemiş;

Bir an önce yaşamak için, ölümle barışmalısın

Serap Bora Yüksel

Karanlık odalarım benim sırrımdır.
O odalar benim geçmişim,benim zaaflarım,benim hastalıklarım,vazgeçemediklerim, dur diyemediklerim,illa da olsun diye istediklerim,isyanlarım,maskelerim, bile bile ladeslerimdir...

Kafamı yastığa koyduğumda;
bazen ben de bir akrebim,bazen de bir meleğim.
Düşünüyorum da aslında kendi kendimin zehriyim!

Şu an öyle derin sulardayım ki;
Bir yanım aptalı oynamak istiyor,
Bir yanım gerçekleri gör diyor!
Bir yanım savaş derken,
Bir yanım vazgeç diyor.
Bir yanım hadi dayan derken,
Bir yanım aman boşver diyor.
Bir yanım da zehir gibi derinlerden dedektifi oynuyor.
Öyle ya da böyle iç sesim bu ara hiç susmuyor...
Akrep;benim ruhumda dolaşıyor!

#akrepdolunayı
Buket’in bahçesi

İncelmiş, aşınmış, eskimiş bir halata sıkıca tutunduğunuzda o halat sizi taşımaz ve kopar . Oysa yılardır o halata tutunmuştunuz, halat burada sizi güçlendirmek için görevliydi, ama şimdi görevi bitti ve gitmesi gerekiyor.
Size ne kattı, neyi öğretti, hangi dersi almamız gerekiyordu? Bunu belirle ve gitmek isteyeni sevgiyle yolla ...
Eğer kopmak üzere olan bir halata tutunmaya devam edersen; Dibe vuracak olan ilk sen olacaksın!
Yaşanması gereken yaşandı ve bitti...
Her gecenin sabahı, her kışın bir baharı, her DOLUNAY'IN bir YENİ AY'I MUTLAKA VARDIR...
Asla umudunu yitirme !

BENİM DOLUNAY'DA DUAM;"Ben hiçbirşeyin sahibi değilim, şu zavallı bedenim bile bana ait değil. Ne kazandığım para, ne sahiplendiğim ailem, ne çocuklarım, ne de aşklarım hiç benim olmadılar. Yaşadığım her şeyin benim hayrıma olduğunu biliyorum. Asla yalnız değilim ...
Beni üzen, ağır gelen, ilerlememe engel olan tüm yüklerimden, blokajlarımdan arınıyorum ve şifalanıyorum.
Dolunay'ın ışığına ayna tutuyorum ve tüm gölge taraflarımdan kurtuluyorum. Küllerimden yeniden doğarak, Kartal gibi güçlü olarak ve asla aynı hataları yapmayarak AYDINLIĞA YÜRÜYORUM!
Şimdi çok daha güçlüyüm !

Kimseyi yıkmadan, kırmadan ve kimsenin beni yıkmasına , kırmasına izin vermeden, kini ,nefreti ve öfkeyi yüreğimden atarak YOLUMA DEVAM EDİYORUM.
Ta ki bu can bu bedenden ayrılana dek

Sema Yavuz

Dünya karardı dediğin bir an var, o an bütün gerçekleri önüne seren bir andı ve o an git diyebildiğin için şu an buradasın. Orada kalmadın, burada da kalmayacaksın.

Bir insanın karanlıktaki en büyük beklentisinin ışık olduğu düşünülür. Aslında insan karanlıkta iken en çok yalnız olmadığını hissetmek ister, gerçeği ister. Akrep Dolunayı geliyor ve karanlıktaki beklentilerimizi ortaya seriyor. Seni hissedemeyenlerin ve seni negatif enerjide tutanların hayatından gittiği bir nokta.

Seni defalarca yakmalarına izin verdin, kılık değiştirdiler, yüz değiştirdiler, fikir değiştirdiler. Hala da geliyorlar. Ders almaz mısın? Hala bir saniyene değmeyecek insanlarla girdiğin rekabet, hiçbir hissine değmeyeceklere duyduğun nefret. Yanışlarının hakkını vermediğinin imzası değil de nedir?

Akrep Dolunayı git diyebilmeni getiriyor. Gerekirse sktir git diyebilmeni. Git diyemediklerin, içinde tuttukların seni baskılamamalı. Bu bir kişi değil, bu bir his, bu bir kayıt, bu bir anı, bir duygu olabilir. Depresif hale bile diyebilirsin. Sorunlarına diyebilirsin. Zihnine diyebilirsin.

Akrep Dolunayında öfke kontrolü önemli. Anlık pişmanlıklar yaşamamak adına böyle bir enerjide olacağını bilmek, önemli. Öfke ile içinde birikenleri dışarı yansıtmak bambaşka şeyler. 6. Hissin yükselişi, kuşkuyu da yükseltecek, bunun seni esir almasına izin vermemelisin.

Akrep Dolunayı seni dönüştürecek, bunun kolaylıkla olması adına değişime izinli olabilmek önemli. Bu Dolunay bizi özgürleştirecek bir duygudan daha, belki de kendimizden, zihnimizden. Karanlığı kabul etmek, karanlıkla aydınlığın savaşı değil, iyi ile kötünün ayrılışı değil tam olarak ortak noktanı bulup, hepsinin sen olduğunu görebilmek bu dolunayın getirisi.

Şimdi defolun gidin hayatımdan. Yer yok size artık bu bedende ve ruhta. Şimdi sktirin gidin hayatımdan. Yer yok umutsuzluğa, yer kalmadı kaygıya, yerimiz kalmadı boş rekabete, dedikoduya, savaşa, yargıya, yarışa ve nefrete. Size yerim yok artık.

Şimdi lütfen gidin buradan. Yeniden doğuyorum. Eskiye yerim kalmadı.

yiğitpenguen

2021 in en önemli Dolunay larindan biri Akrep burcunda ki Dolunay;

Çünkü ani bitisleri ve aniden gelen fırsatları da getiriyor.Suprizler de geliyor aslinda.Akrep burcu dönüşüm,kriz ve kaosu da içerdiği gibi yeniden dogmayida getirebilir.Ask,iş,evlilik,arkadaşlar,cevre,aile gibi durumlarda aydinlanmalar yasayabilir,dost düşmanın kim olduğunun da net bir şekilde göreceğiz.Hayatimizda ki hersey daha net bir hal alacak.

Dolunay in etkisi ile flört iliskiler artabilir,
Gizemli konular dikkatimizi çekebilir.Arastirmaci ve çözüm odaklı olabiliriz.
Evlilikte ufak sorunlar varsa Dolunay da bu sorunlari gündeme taşımayın.Etrafdan evliliginize müdahale etmeye çalışanlar sizi yorabilir.
Uzun soluklu ilişkilerde önemli kararlar alınacak.Yarim kalan aşklar veya gelgitli iliskiler çözüm bulacak
Geçmişe takılıp kalmak yerine geleceğimizi düşünüp planlar yapabilir,yenilenmeye dogru gidebiliriz.yeni bir is,ask,yeni cevre odakli olacağız.
Ekonomide iniş çıkışlar yaşanabilir bu yuzden tedbirli olmakta bütçemizi kontrol altında tutmakta fayda var.
Bircok kisi de bunalma,bıkkınlık,isyan,nefes alma,özgürleşme istegi artabilir bu yuzden Dünya genelinde isyanlar çıkabilir.
Herkes artik hayatındaki konularda netlik kazanacak.Yurekten gercekten istediginiz seyler size sunulacaktır.
Dolunay da yeni teknoloji urun almayın,mesaj kutusu,mailleri kontrol edin nereye ne gönderdiniz.
Mecburi bir durumunuz yoksa estetikten bu dönem uzak durun.
Düşüncelerinizi,planlarınızı paylaşmayın kimseyle.
Yorgunluk,halsizlik,surekli uyuma istedigi gjbi durumlariniz olursa ihmal etmeyin.
Bu dönem geçmişe özlem,duygusallık artabilir yenilenmeye niyet edin.Gecmisi silemezsiniz değiştiremezsiniz.Ama gelecek için hala umut vardır.

Aysun Yazar

Sevgi, hepimizin ulaşması gereken en yüce kavram... Beklentisi olmayan, doğal olarak var olması gereken en önemli olgu...Çocuklarımızı da sevgi temelli saygı ile büyütebilsek, sorunun büyüğünü aşacağız aslında. Bizler korku temelli saygı öğretilerek büyütülüyoruz genellikle. Ve varoluşumuza tümden ters olan bu etki farkında olmadan yaşamımızı alt-üst ediyor. Korkular baskın çıkıyor sonrasında çünkü... Başarısızlık korkusu, kendine yetememek, beğenilmemek, takdir görmemek, onaylanmamak, kaybetmek, fakir kalmak vbz. pek çok korku türevi gelip hayatımızın baş köşesine yerleşiyor ve ana enerjimiz oluveriyor sessizce...

Oysaki “sevgi” temelli saygıyla yetişen birey, sevgiyi büyütecek. Sevgisinden kaynaklı saygı duyacak. Yaşamı, doğayı, hayvanı, insanı severek ilerleyecek. Otomatik olarak kendini de sevecek... Bu sevgiyi büyütebilmenin en temel koşulu...
Sevmekle başlayacak her şey, önce kendini sevmekle... Kendini sevmeyen, yaradılmış hiç bir canlıyı gerçek manasıyla sevemez.

Akrep Dolunayı bu farkındalığı getirsin dilerim... Uyanalım ... Aşk ile

Aysu Neslihan Çetin

YÜKSELEN KOÇ

Süper Dolunay sizi para evinizde karşılıyor .Bu anlamda hafta başı para çıkışları yaşanabılır. Salı günü eşten veya ortak kazançlardan , bazı hukuksal davalar belki miras, nafaka tazminat gibi konularda bazı krizler gizli de kalmış bazı konular ortaya çıkabılır. Evlı isenız eşinizin bazı sırları ortaya çıkabılır . Ayrıca sağlık konularına dıkkat! Ani sağlık sorunları ve operasyonlara ihtiyaç duyulabilir….Ayrıca banka kredılerı, ve vergi borçlarınızla ilgili ortaya çıkan pürüzler ödeme ıle ilgili aksaklıklar yaşanabılır .

YÜKSELEN BOĞA

Hayatınızla ilgili kararlar alma aşamasındasınız. Tüm gezegenlerin yükselenınızde bulunması size beklenmedik ani kararlar almanıza yol açabilir. Dolunay sizin ilişkilerle ilgili konularda bazı olayların günyüzüne çıkmasına , varsa eşinizle veya iş ortağınızla ilgili konularda belkide yapacağınız yeni sözleşmeler ve anlaşmalarda bazı bilinmeyen durumların ortaya çıkması sebebiyle krizler yaşanabilir. Uranüs belkide bazılarınıza ani bir ilişki başlangıçlarına da sebeb verebılır. Ama çok dikkatli analiz etmekte fayda var …

YÜKSELEN İKİZLER

Dolunay sizin özellıkle sağlık konusunda uyarıyor …Ayrıca uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla ilgili ani haberler alabilirsiniz..Akrep burcu ölüm temalarını , hormonlar ve zührevi hastalıklara işaret eder. Dikkatlı olmakta fayda var. Ayrıca bazılarınız için iş ortamınızda iş arkadaşları ile krizler yaşanabilir. Kontrolünüz dışında gelişen bazı bılmedığınız olayları öğrenmeniz mümkün olabilir. Ani tepkiler vermemeye iyi analiz etmeden kararlar almamakta fayda var …4 Mayıs tan sonra hayatın kontrolü sizin elinizde olacak. Güzel dönem başlıyor ..

YÜKSELEN YENGEÇ
Bu hafta sosyal çevrenizden hem destekler var hemde bazı ani haberler ,planlar projelerde krizler yaşayabıllırsınız .. Ayrıca bazılarınız için Süper Dolunay sizi yeni bir aşk ilişkisine de sürükleyebılır. Fakat bu ilişkiyi çok dikkatli gözlemlemekte fayda var. Akrep ;ya hep ya hiç ; temasını ve gizli kalan olayları anlattığı için fazla derin tutkulara kapılmamak iyi olabılır..
devamı yorumlarda

YÜKSELEN ASLAN
Bu hafta hemen tüm gezegenler sizin kariyer evinizde yerleşmiş durumda.Kariyerınızle ilgili itibar kazanma ,terfıler açısından iş başvuruları için emeğinizi ortaya koymakta yarar var.Parasal anlamda Sağlam temeller olabileceği gibi ; Bazı arkanızdan dönen durumlara da dikkat etmenizi öneririm. Dolunay sizin aile içinde bazı değişimlerin söz konusu olacağını gösterebılır. Bazı bitişler ve sırların ve krizlerin ortaya çıkmasına sebeb verebilir…Aile köklerinizle ilgili bilinmeyen, gizli konular ı öğrenebilirsiniz..

YÜKSELEN BAŞAK
Bu hafta sizin her türlü sosyal medya önünde yaptığınız işlerde, gelecek planlarınızda ,her türlü devam eden akademik ve yabancılarıda içine alan eğitim ve yükseköğrenim konularında , felsefe ve hukuk alanlarda hareketlılık var. Dolunay sizi bazı yakın arkadaşlarınızla akrabalarınızla ilgili konularda alacağınız haberler sizin gelecek hedeflerınıze etki edebilir…Ticarİ iş ve sözleşmelerınızde her türlü yazılı,sözlü anlaşmalarda daha güzel analiz etmekte ayrıntılara dıkkat etmekte fayda var. Perde arkası durumlara dikkat !!

YÜKSELEN TERAZİ
Bu haftanın odak noktası sizin için borç alacak verecek işleri olacak. Finansal koşullar ,ortaklaşa kazançlar, (eşin veya iş ortağınızın ) hukuksal davaları gündemde ..Dolunay sizin bu finansal konuları , birikimlerinizi yönetme ,kararlar alma isteklerinizde bazı maddi anlamda krizlere neden olabilir. Maddi konularda ve beklediğiniz hukuksal dava konularında (tazmınat,nafaka,miras vb ..) olayların ani ve istenmeyen bazı bilinmeyen kontrol dışı olayların çıkmasıda muhtemeldir.
4 Mayıstan sonra bu konuları düzenlemek daha kolay olacaktır.

YÜKSELEN AKREP
Bu Dolunay sizin burcunuzda gerçekleştiği için en çok etkiyi alan burçsunuz . SüperDolunay sizin için hayatınızı değiştirecek ve büyük farkındalıklar yaşamanıza sebebp olabilir. Partneriniz, eşinizle varsa iş ortağınızla ilgili veya sağlığınzla ilgili konularda bazı kararlar almanız muhtemel. Bazı bitişler ve yüzleşmeler yaşanabılır . Özellıkle Cuma günü olumlu yönde ani beklenmedik durumlarda yaşanabilir..

YÜKSELEN YAY
Bu hafta başı mevcut işinizde , hizmet ettiğiniz sektör ve iş arkadaşlarınızla beraber başarılı işler ortaya çıkabılır. Fakat Dolunay sizin için bazı kontrol edılemeyen bazı olayları günyüzüne çıkarabılır,gizli saklı bazı olaylar perde arkası dönen işler meydana çıkabilir. Özellıkle bu durum ortaklaşa kazanımlar eşten veya ortakların parasal mevzuları , varsa bazı hukuksal davalarınız vergi kredi borç alacak işlerinizle yakından alakalı olabılır . Sağlıkla ılgılı özellıkle psikolojik yönden rahatsızlıklar hissedilebilir. Cuma günü iş hayatınızla ilgili değişik haberler var ..

YÜKSELEN OĞLAK
Bu hafta varsa çocuklarınız veya aşk sevgili flört ler , yeteneklerınız hobıleriniz ve çocuk istiyorsanız güzel bir dönem olabılır . ..Dolunay sizin mevcut sosyal çevreniz ve yeni katıldığınız gruplarda projelerde bazı değişiklikler ve gelecekle ılgılı hayallerınızle ilgili aniden karşınıza çıkan olaylarla ilgilenmeniz ve partnerinizin sağlığı veya ilişkinizle bazı sırların da ortaya çıkmasına sebeb verebilir.
Bu anlamda dikkatli ve temkinli davranmakta fayda var ….

YÜKSELEN KOVA
Tüm gezegenler sizin ev aile bireyleriyle iligili ,ev değişikliği veya evinize alınacak yeni eşyalar ebeveynlerınızın sağlığı ve sorumlulukları ile ilgili konuları tetıklıyor .Dolunay sizin kariyerınızle ılgılı bazı sırların ortaya çıkmasıyla bekledığınız terfı veya değişikilikler ıle ılgılı işler yolunda gitmeyebılır. Bekledıgınız haberler sizi tatmin etmeyebılır .Bu durum sizin sağlık koşullarınızı ve günlük rutın işlerinizdede sizi etkileyebılır .

YÜKSELEN BALIK
Bu hafta yeteneklerınızle ticari işlerınızde eğitimlerinizde yakın arkadaş ve kardeşlerden güzel destekler olabılır . Dolunay sizin bazılarınız için yurtdışı bağlantılı konularınızda bazı aksılıkler , her türlü sosyal medya önünde yaptığınız işlerde ve ya uzaklarda yaşayan akraba ve arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle bilmediğiniz olayların günyüzüne çıkmasına sebep verebılır..
Bu durum sizin aşk flört ve sevgili ıle ılşkılerınıze ve spekulatıf para konularına ve varsa çocuklarınızla ılgılı konularada dıkkat etmenız gerekliliğini anlatıyor ….

Özlem Aksu

KOÇ BURCU: Ortak kazançlar alanınızda bir tamamlanma ve sonlanma enerjisi hakim olacak. Miras ,nafaka,kredi konuları ön plana çıkarken alacak verecek meseleleri de gündeminizde olabilir. Aynı zamanda psikolojik olarak kendinizi baskı altında hissettiğiniz konu ve durumlarla ilgili gerçeklerle yüzleşebilir ve birçok konuyu tamamen kapatabilirsiniz. Geçmiş konu ve kişilerle ilgili gizli saklı bazı şeyler ortaya çıkabilir. Yüzleşmeler olabilir. Ayrıca cerrahi operasyonlar gündeme gelebilir.

.BOĞA BURCU: Dolunay enerjisinden en çok etkiyi alacak burçlardan biri sizsiniz. İlişki ve evlilik alanınızda gerçekleşen dolunay enerjisi ile birlikte kriz yaratan durumlar gündeme gelebilir. Gizli saklı konular ortaya çıkabilir. Kangren olmuş ilişki ve evlilikler sonlanmaya doğru giderken bazı ilişkiler küllerinden doğarak güçlenebilir. Ortaklığı olan Boğa burçları ortaklıklarını bitirme kararı alabilirler.

İKİZLER BURCU: Bu Dolunay da sağlığına en çok dikkat etmesi gereken burç sizsiniz. Bulaşıcı hastalıklara ve üreme bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara oldukça açık bir etki de olacaksınız. Ayrıca çalışanlar ise iş ortamı ve iş arkadaşları ile ilgili konularda kopuşlar ve sonlanmalar yaşayabilirler. Is yerinde arkanızdan dönen dolapları öğrenebilirsiniz. Birçok konuda farkındalık yaşayacak ve olayların iç yüzünü göreceksiniz.

YENGEÇ BURCU : Aşk evinizde bir Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkiler konusunda güçlü bir dönüşüm sizleri bekliyor. Yüzleşme ve yeniden doğma zamanı olacak sizler için . Zemini sağlam olarak birliktelikler bir üst boyuta taşınırken güven vermeyen ilişkiler bitişe gidebilir. Çocukları olan Yengeç burçları ise bu süreçte Çocukları ile krizli bir etki de olabilirler. Çocuklarınızın sağlığına ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim.

ASLAN BURCU : Ev,yuva,aile alanınızı ilgilendiren konularda bir tamamlanma ve sonlanma enerjisi hakim olacak. Alım-satım ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Ailevi konularda kriz yaratan durumlar ve gizli saklı konular gündeme gelebilir. Bununla birlikte ebeveynlerinizin sağlığına her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Bulaşıcı hastalıklar konusunda ekstra dikkatli olmalılar. Evli olanlar ise evlilikleri ile ilgili konularda dikkatli olmalılar.

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları bu dolunay enerjisi ile birlikte kardeşler,yakın çevre ve arkadaşlıklarınız gündemde olacak. Kim dost kim düşman göreceğiniz bir süreç olacak . Bununla birlikte yaptığınız girişimlerin sonuçlarını alacağınız zamanlar olacak. Anlaşma ve sözleşmeler konusunda havada kalan durumlar netleşebilir ve sonuca bağlanabilir.

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları kazançlarınızı ilgilendiren konularda bir dönüşüm enerjisi söz konusu olacak. Kazançlarınızı artırmak adına yaptığınız girişimler bu süreçte sonuçlanabilir. Bazı Terazi burçları ise var olan kazançlarını sonlandırıp daha güçlü kazanç yolları arayabilir. Bununla birlikte öz güven tazeleyeceksiniz. Size kendinizi değersiz hissettiren herşeye vedalaşma vakti olacak

AKREP BURCU: Sevgili Akrepler burcunuzda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile birlikte tüm hayatınızı ilgilendiren konularda bir değişim ve dönüşüm enerjisi söz konusu olacak. Sosyal çevreniz,çevresel koşullarınız değişebilir. Kendinizi ve hayatınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Bu enerji ile birlikte küllerinizden doğacak ve bitmesi gereken herşeyi bitireceksiniz. Bu süreçte genel sağlığınıza da çok dikkat etmelisiniz. Estetik operasyon düşünenler için uygun bir zaman değil. Bazı Akrep burçları ise ilişkilerini ve evliliklerini bu süreçte çok sorgulayabilirler.

YAY BURCU : Sevgili Yay burçları bu süreçte kendinizi sıkışmış ve engellenmiş hissediyor olabilirsiniz. Ancak sizin için tam bir bilinçaltı dönüşüm zamanı olacak. İçsel olarak birçok farkındalık yaşayacak ve gizli saklı konuların ortaya çıkışına şahit olacaksınız. Ayak bağı olan kişileri ve konuları bir bir önünüze serecek bu dolunay. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Olan herşeyin hayrınıza olacağını bilin. Yük olan duygu ve düşüncelerden kurtulma zamanı.

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları geleceğe yönelik hayallerinizin ve hedeflerinizin sonuçlarını alma zamanı olacak sizler için. Hedeflerinize giden yolda engel olan her konuyu daha net görecek ,engelleri kaldıracak ve ilerleyeceksiniz. Sosyal medya kaynaklı ve sosyal çevre kaynaklı krizler yaşayabilir ve bazı arkadaşlıklarınizı sonlandirabilirsiniz. Çevrenizde sadelik isteyecek eleme yapacaksınız. Gözünüzden gönlünüzden düşen düşene durumu hakim

KOVA BURCU: Kariyer evinizde gerçekleşen dolunay enerjisi ile birlikte toplum önündeki duruşunuzun ve kimliğinizin değişime uğrayacağı bir süreç olacak sizler için. Otorite figürleri ve patron konumundaki kişiler ile ilgili zorlu bir etki altında olabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissedebilir ve yol ayrımlarına gidebilirsiniz. Evli olanlar ise eşlerinin ailesi ile ilgili konularda kopuşlar yaşayabilirler. Güçlü bir nokta da gerçekleşen bu dolunay hayatınızda gözle görülür değisimleri de beraberinde getirecek.

BALIK BURCU: Hayata dair bakış açınızı tamamen değiştirecek bir dolunay geliyor sevgili Balıklar. Vizyonunuz ve duruşunuz konusunda güçlü bir dönüşüm enerjisi söz konusu olacak. Güçlü bir imaj çizecek ve büyük girişimler için cesaretinizi toplayacaksınız. Egitim hayatı devam edenler ise bekledikleri sonuçları bu enerji ile alabilirler. Dava sonucu bekleyenler için ise tamamlanma ve bitiş durumu söz konusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…