- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Olusan kirisikligi acan vs bir krem yok diye biliyorum kaliteli bir nemlendirici gorunumu hafifletir bol su icip cildinize uygun nem duzeyi yuksek bir kremle sabah aksam cilt masaji yenilerini gayet engeller para biriktirip medikalalnımda bir kaç çizgi oluştu uzaktan belli değil ama ben aynadan bakınca görüyorum sanki bir anda oldu hepsi. pek bir bütçem de yok ama bu uygun olanlar sizce işe yarar mı? nivea'nın sebamed'in kremleri var siz ne önerirsiniz
Işte katildigim tek yorum buBence biriktrp botoks yaptır tek çözüm krem falan hikaye
Bakımlı bir hocam yıllar sonra botoks yaptırmıştı. Beni de uyardı sadece nemlendir cildini yeter ilerde botoks yaptır iyi bir yerde kremler işe yaramıyor diye:) kremlere dökülen para daha fazla oluyor. Bir kere kullanılacak birşey değil sonuçta yıllar boyu kullanılacak. Kimisinin genetik pürüzsüz cildi oluyor mis gibi.
zaten şuan da abartılacak bir durum yok botoksluk bir durum değil aslında ama ilerlemesinden korkuyorum ilk belirtiler çıktı ortaya. cildim iyi durumda olduğu için belki de panik yapıyorum alışık değilim :)Sorun kırışık çizgi değilkş, ten taze değil gençlik ışıltı yok ama botoksdan hiç çizgide yok !! Ne anladım bu işten botoks yaptırıpds güzel olanı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?