• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birşey yaşarsın yaşamazsın bilemem o senin bileceğin iş.
Ama ovv hala bakire misin bu hiç sağlıklı değillllğğğğğğ tarzında konuşan abazalarla arkadaşlık yapmamakla başla işe
Bak sana kendini sorgulatmış resmen

Suru pskolojisi heralde sizin ki. Cevreye gore degil ben ne istiyorum diyeceksin kendine. Sevismek icin sevismek var ask icin sevismek var. Evlenmeden once cinsel hayatin varligi ile de insanın başı göğe ermiyor bu arada mutlu hissetmenin turlu turlu yolları var. Cinsellik kac dk'lik bir olay ki. Insanların ne dedikleriyle ilgilenme. Irade senin hayat senin.

Haklısın. Canımı acitti ama eksik gibi hissettirip. Ona ağzının payını vermek istiyorum bir şekilde
Bak canim sana bise dicem nolur beni yanlis anlama olur mu ;)
Bende 27 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim.
Evlenmeden once flortlerim oldu ama kisa sürdü. Sadece bir tanesi uzun surmustu 1 sene ayrildik ama
Tabiki evlenmeden once opusebilirsin dokunabilirsin birlikte uyuyabilirsin hatta seks de yapabilirsin ayni evde de kalabilirsin dogru kisiyle dogru zamanda asla karşı degilim buna ancak;
Daha seninle konusurken yazisirken mi oldu bilmiyorum? Bir ask yokken aranizda birbirinizi tam tanimadan bir erkek seninle boyle konular konusuyorsa o erkegin iyi niyetinden şüphe et derim
Sen demekki ona bahsetmissin ben bakireyim vs diye olabilir asla kotu niyetle söylemeyiz biz kadinlar zaten, ama etraf cakal dolu olmus
Hic dogru durust adam kalmamis nerdeyse
Akli sira sana yoklama yapiyor küçük akliyla. Bir dur hele tanisalim goruselim oyle degilmi
Cinsellik konusmak ayip ya da gunah degil ama diyorum ya bir flortun olur birbirinizi iyice tanirsiniz evlilik dusunursunuz hatta onunla konusursun da yaşarsın da bazi şeyleri kimse bise diyemez ama emin ol bu bir eksiklik degil. Bakire olmak eksiklik degildir olmamakta bir artı katan birsey degildir

Olabilir.. eşiniz de mi bakirdi cidden erkeklerde az. Aslında cinsellik yaşamak istiyorum evet ama.bunu öylesine biriyle yaşamak istemiyorum tabiki. Karşıma artık seveceğim doğru kişi çıksın istiyorum evleneyim vs.. tabi istemekle olmuyor içimde boşluk olduğu kesin sevgi eksikliği var .
Öncelikle doğru kişi için önce kendi eksik yonlerinizi düşünün ve onları tamamlayın sonra yeni ve doğru ortamlarda bulunun hobi edinin spora başlayın gönüllülük faaliyetlerine katılın grup halinde turlar var onlara katılın internette koşu bisiklet doğa yürüyüşü yapan güvenilir guruplar var onlara katılın hem çok farklı mesleklerden ve gerçekten seviyeli insanların olduğu ortamlar.
Benim size naçizane tavsiyem bekaret sizin için önemli olmayabilir ama yine de ertesi gün pişmanlık yasayacaginiz ilişkiler içine girmeyin. İnandiginiz ve guvendiginjz insanlarla paylaşılacak değerli bi anlar onlar. Eğer olur olmaz insanlarla olursanız inanın icinizdeki boşluk daha da büyür.
Özellikle gönüllülük faaliyetleri insana inanılmaz iyi hissetiriyo denemelisiniz.
Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
İste bu +1000000

27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadı :KK43: gerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...

Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.

Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?

Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Şu eleştiren yargılayan kişileri bir köşeye bırakın.. cinsellik tabiiki bir ihtiyactir kadını erkeği Olmaz.. Ayrıca cinsellik yaşamakla Kadın olmuş olunmuyor o ayrı saçma bir tabir !! Ergenlikten itibaren cinsellik gelişir ve yaşanmalı. Sanki evlenince aniden herkes arzu ile doluyor gibi konuşmuş .. saçmalık. Öncesinde de vardır . Gelenekler yüzünden evlilik ile cinsellik bagdastirilmis ki bence o ayrı saçma . Dediğin doğru. 35 yaşa kadar yaşamamış olursan bence geç olucak. Ama onca sene hiç yapmadığın için de gittikçe seçici olacaksın. Psikoloji bölümünü bitirdim. Hayat cinsellikten başlıyor hep öyle öğretildi bize. Bunun eksikliğini hissetmen çok normal ama tavsiyem öncesinde de sevgi açlığını da doyurmak. Kişiden kişiye değişir kimi sevdiği ile yaşamak ister cinselliği kimi ise ask ve seksi ayırır. Size kalmış nasıl hissettiğiniz. Bence çok düşünüp tartmayin kendiniz tanıyın içinizden gelen şeyleri de bastırmak yanlış. Hayat kısa. Ola ki 35 yaşında evlendiniz karşınızdaki bayağı tecrübeli olacak , uyum sağlamaniz çok zor olacak. Hem 20 lerde başlayıp 30 larda cinselliği en güzel yaşar derler kadınlar .

Enteresan bir duygu durumu :)
Günümüzde insanlar aşk olmadan ''cinsel çekim oldu'' diyerekten yatağa giriyor.
Ertesi gün birbirlerini tanımıyor evet de bu size uygun mu?

Sevdiğim biriyle yaşarım diyorsanız, fırsat verin insanlara.
Sevince de istediğiniz zaman yaşayın bunu.

Ben bakire olarak evlendim, kimse madalya takmadı.
Ama pişman falan da olmadım.
Eşim de bakirdi ve 28 di. Ben 26..

Yani bakire olmak ya da olmamak bir eksik ya da artı değildir.
Kalitesiz heriflerle kalitesiz muhabbetlere girmeyin derim.
Bir adım ötesi mutsuzluğun hormonlardan gel seni mutlu edeyim olur..
Sağlıklı kararlar almanızı dilerim.
Mutluluklar..

Biri çıkıp sana
"Aaaa hâlâ bakiremisin tüh kaka ne yazık sağlığında bozulucak " diyor
Sende gelmissin 27 yaşına
35 yaşında bakire varmı?
Bakir erkek varmı?
Ayy evlenincemi yapsam şimdi mi yapsam!
Psikolojim bakireyim diye bozukmuş
Herkes sana burda özelini anlatmak zorundamı Hayır
Ergensin sanırım

Şu eleştiren yargılayan kişileri bir köşeye bırakın.. cinsellik tabiiki bir ihtiyactir kadını erkeği Olmaz.. Ayrıca cinsellik yaşamakla Kadın olmuş olunmuyor o ayrı saçma bir tabir !! Ergenlikten itibaren cinsellik gelişir ve yaşanmalı. Sanki evlenince aniden herkes arzu ile doluyor gibi konuşmuş .. saçmalık. Öncesinde de vardır . Gelenekler yüzünden evlilik ile cinsellik bagdastirilmis ki bence o ayrı saçma . Dediğin doğru. 35 yaşa kadar yaşamamış olursan bence geç olucak. Ama onca sene hiç yapmadığın için de gittikçe seçici olacaksın. Psikoloji bölümünü bitirdim. Hayat cinsellikten başlıyor hep öyle öğretildi bize. Bunun eksikliğini hissetmen çok normal ama tavsiyem öncesinde de sevgi açlığını da doyurmak. Kişiden kişiye değişir kimi sevdiği ile yaşamak ister cinselliği kimi ise ask ve seksi ayırır. Size kalmış nasıl hissettiğiniz. Bence çok düşünüp tartmayin kendiniz tanıyın içinizden gelen şeyleri de bastırmak yanlış. Hayat kısa. Ola ki 35 yaşında evlendiniz karşınızdaki bayağı tecrübeli olacak , uyum sağlamaniz çok zor olacak. Hem 20 lerde başlayıp 30 larda cinselliği en güzel yaşar derler kadınlar .

Peki ben cidden merak ediyorum.
Bir şey soracağım..
32 yaşındayım hiç mastürbasyon yapmadım.
Bekarken erotik sahneler falan denk geldiğinde elbette içim bir hoş olurdu ama
hiç mastürbasyona ihtiyaç duymadım.
7 yıl olacak evliyim.
Cinsellik sonrası arzularım tavan yaptı, deneyimlediğim için diye yordum ben de..
Eşimden uzun süreli ayrılıklarım olduğunda da derin arzu duysam da yine mastürbasyon yapmadım yani..
Sizce benim olay ne? :)

Bak canim sana bise dicem nolur beni yanlis anlama olur mu :KK66:
Bende 27 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim.
Evlenmeden once flortlerim oldu ama kisa sürdü. Sadece bir tanesi uzun surmustu 1 sene ayrildik ama
Tabiki evlenmeden once opusebilirsin dokunabilirsin birlikte uyuyabilirsin hatta seks de yapabilirsin ayni evde de kalabilirsin dogru kisiyle dogru zamanda asla karşı degilim buna ancak;
Daha seninle konusurken yazisirken mi oldu bilmiyorum? Bir ask yokken aranizda birbirinizi tam tanimadan bir erkek seninle boyle konular konusuyorsa o erkegin iyi niyetinden şüphe et derim
Sen demekki ona bahsetmissin ben bakireyim vs diye olabilir asla kotu niyetle söylemeyiz biz kadinlar zaten, ama etraf cakal dolu olmus
Hic dogru durust adam kalmamis nerdeyse
Akli sira sana yoklama yapiyor küçük akliyla. Bir dur hele tanisalim goruselim oyle degilmi
Cinsellik konusmak ayip ya da gunah degil ama diyorum ya bir flortun olur birbirinizi iyice tanirsiniz evlilik dusunursunuz hatta onunla konusursun da yaşarsın da bazi şeyleri kimse bise diyemez ama emin ol bu bir eksiklik degil. Bakire olmak eksiklik degildir olmamakta bir artı katan birsey degildir

Konuştuğum kişi flört veya birşey düşündüğüm biri değil öylesine muhabbet ederken bu konu açıldı spor salonundan hoca kendisi. Tabiki ben öle bir yaşam sürsem teklif eder peşime düşer bunu zaten anladım ama o beni eziklemeye çalıştı.

Birde şöyle bir düşüncem var evet ben kendim için bunu yaşamak istemiyorum Özel biri olsun istiyorum bu kişi. Ama mesela evlendigim adam ya çok ilişki yaşamış gününü gün etmiş biri olursa bunu nasıl hazmedicem diye düşünüyorum yani ben kendimi saklamisken öyle biri olsa keşke diyorum ama zor geliyor beğendiğim erkekler tipi eli yüzü de duzgunse kesin birseyler yaşamış oluyor

Bende 30 yasında evlendim. Öncesinde bi ihtiyaç olarak görmedim. İlk beraberliğide eşimle yasadım. Bende senın gibi eşime özel olmak istedim. Benım esım cok beraberlik yaşamış biri ve bakıre oldugumu öğrendikten sonra gerek sevgililik yada nişanlılıkta bi beklentisi olmadı saygı duydu.
İleride cok seversın fakat bakırelıge takık biri olur ya ayrılırsın yada diktirirsin . Bunları yasamandansa sen yolunda devam et.

Daha doğru dürüst sevgili edinememişken cinsel açlığınızı nasıl bastırabilceğinizi sorgulamanız tuhaf geldi bana. Ayrıca insan bilmediği duygunun yoksunluğunu çekemez.

Bu zamana kdar yapmamissin bundan sonrada yapacagin kisi ozel olsun bence. Herkesede soyleme bakireyim diye yani konustugun erkeklere. Zamani gelinxe is ilerleyince aciklarsin belkide o kisinin hosuna bile gider bellimi olur.

Peki ben cidden merak ediyorum.
Bir şey soracağım..
32 yaşındayım hiç mastürbasyon yapmadım.
Bekarken erotik sahneler falan denk geldiğinde elbette içim bir hoş olurdu ama
hiç mastürbasyona ihtiyaç duymadım.
7 yıl olacak evliyim.
Cinsellik sonrası arzularım tavan yaptı, deneyimlediğim için diye yordum ben de..
Eşimden uzun süreli ayrılıklarım olduğunda da derin arzu duysam da yine mastürbasyon yapmadım yani..
Sizce benim olay ne? :)
Yazılanları okuduysaniz cinselliğin ülkemizde nasıl tabu olduğunu bastirildigini, evlenmeden olmazcilari görebilirsiniz. Normal diyorum. Çünki evlenene kadar kadın arzu duymaz diyeni bile gördüm :-) birsürü sebepten bastırmış olduğunuzu düşünüyorum o yaşa kadar

Yazılanları okuduysaniz cinselliğin ülkemizde nasıl tabu olduğunu bastirildigini, evlenmeden olmazcilari görebilirsiniz. Normal diyorum. Çünki evlenene kadar kadın arzu duymaz diyeni bile gördüm :-) birsürü sebepten bastırmış olduğunuzu düşünüyorum o yaşa kadar

Peki bekarken bastırmış olabilirim o zaman evlendikten sonra eşimden 4 ay ayrı kaldığım bile olurken
neden mastürbasyonu bir deneyeyim diye düşünmüyorum.
Arzum tavan olsa bile demiyorum yani :)

Tam da bu yüzden olmazsa olmaz cinsellik yaşanmadan olur mu falan diyenleri de ben anlamıyorum. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X