Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöööy? Bu seffaflikla kesin evlenirsin bacoyasimi sorarlarsa 18 mi desem
Ben 34 yaşındayım bildiğin 19-20 gösteriyorum .şimdi millete kalkıpta 20 yaşında mıyım diyeyim...27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Az daha küçülürse ben evlatlık alçem. Ha gayret10 yaş az biraz daha küçült![]()
Saçma bişey herkez istediği yaşta sevdiği insanla evlenebilir ben 20 yaşında evlendim kuzenim 28 yaşında ve bekar kimse kimsenin hayatına karışamaz27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Hazır yetişmiş çocuk fena mıAz daha küçülürse ben evlatlık alçem. Ha gayret![]()
![]()
Yani bazı kusurları var ama idare etçez artıkHazır yetişmiş çocuk fena mı![]()
Evlat olsa sevilmez cinsinden de olabilirYani bazı kusurları var ama idare etçez artık![]()
![]()
Gerçekten 19-20 mi gosteriyorsunuzBen 34 yaşındayım bildiğin 19-20 gösteriyorum .şimdi millete kalkıpta 20 yaşında mıyım diyeyim...
Ya nolur azıcık azıcık mantık dairesine de uğrayın günlük mantık yüklemelerinizi düzenli yapın... . Yalvarıom bak..![]()
Bizim durum genetik. Annem babamdan 5 taş büyüktü herkes 15 yaş küçük sanıyordu. Babam uzun yıllar bunun çok acısını çekti..Gerçekten 19-20 mi gosteriyorsunuzMaşallah diyeyim :) Var mı bunun bir sırrı, püf noktası ya
Şu yaşıma kadar neye güldüysem ya da yok artık dediysem başıma gelmiştir istisnasız. Yazdığınız yoruma gülsem acaba ben de kendimden epey küçük gösterir miyim, bir umut deneyeyimBizim durum genetik. Annem babamdan 5 taş büyüktü herkes 15 yaş küçük sanıyordu. Babam uzun yıllar bunun çok acısını çekti..
Bi kere annemi babamın kızı sandılar. Aklıma geldikçe gülerim![]()
![]()
![]()