27 yasindayim evde mi kaldim

Yo bence geç bir yaş değil. Görücü usulü mü evlenmek istiyorsunuz? Ayrıca 18 yaşındaki biriyle kim evlenir ki bu devirde?

27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Ben 34 yaşındayım bildiğin 19-20 gösteriyorum .şimdi millete kalkıpta 20 yaşında mıyım diyeyim...

Ya nolur azıcık azıcık mantık dairesine de uğrayın günlük mantık yüklemelerinizi düzenli yapın... . Yalvarıom bak.. :kızgın:

27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Saçma bişey herkez istediği yaşta sevdiği insanla evlenebilir ben 20 yaşında evlendim kuzenim 28 yaşında ve bekar kimse kimsenin hayatına karışamaz

Ben 34 yaşındayım bildiğin 19-20 gösteriyorum .şimdi millete kalkıpta 20 yaşında mıyım diyeyim...

Ya nolur azıcık azıcık mantık dairesine de uğrayın günlük mantık yüklemelerinizi düzenli yapın... . Yalvarıom bak.. :kızgın:
Gerçekten 19-20 mi gosteriyorsunuz 😯 Maşallah diyeyim :) Var mı bunun bir sırrı, püf noktası ya

Biz hanımlarda bu kuculte olayi cok komik..Ayakkabida bunu cok yaparlar.Bir yakinimin dukkani vardi..Gelip model begenirdi hanimlar kac numara ayaginiz derdik hepsi 38 der...Ama goz bir sure sonra otomatik artik numarayi biliyor..40 size olur sanki..yok olmaz oyle boyle derken 40 alinir cikar..Klasik kadin halleri.Demem o ki herkes 18 yasi yemez..biri bozmasin sizi

Gerçekten 19-20 mi gosteriyorsunuz 😯 Maşallah diyeyim :) Var mı bunun bir sırrı, püf noktası ya
Bizim durum genetik. Annem babamdan 5 taş büyüktü herkes 15 yaş küçük sanıyordu. Babam uzun yıllar bunun çok acısını çekti..

Bi kere annemi babamın kızı sandılar. Aklıma geldikçe gülerim :KK70: :KK70: :KK70:

Bizim durum genetik. Annem babamdan 5 taş büyüktü herkes 15 yaş küçük sanıyordu. Babam uzun yıllar bunun çok acısını çekti..

Bi kere annemi babamın kızı sandılar. Aklıma geldikçe gülerim :KK70: :KK70: :KK70:
Şu yaşıma kadar neye güldüysem ya da yok artık dediysem başıma gelmiştir istisnasız. Yazdığınız yoruma gülsem acaba ben de kendimden epey küçük gösterir miyim, bir umut deneyeyim :KK45:
Size de tekrardan maşallah deyip konudan çıkayım.

Back
X