Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
180 eşim 165 de benim boyum çok da kısa değilizKilosu normal boy biraz kisa. Sizin ve esinizin boylar nasilEki Görüntüle 3602060
Geçen gün rutin kontrolleri vardı dr da aynısını söyledi ama insanlar çok canımı sıkıyor D vitamini b12 demir ilaçlarını başladı yine dr bol bol güneşe çıkartmaya çalışıyorum evde yaptığım ölçümde 90 cm çıktı. Argivit almayı düşünüyorum et tavuk hiç yemiyor zorla yediriyorum çiğneyip tükürüyorAşırı kısa gelmedi bana . Ortalamadan 3 cm filan kısa sanırım. Ergenlikte de birden boy atabilir. Doktora götürdünüz mu hiç?
Canım öncelikle etrafa kulaklarını kapat . Çocuğun çok iri olsa ona da kulp bulacaklar . Bu arada bende hiç yemek yemiyordum. Yasitlarimdan hep 2 yaş geriden geldim . Benden küçükler benden iri duruyordu insanlar tarafından cılız çelimsiz diye çok zorbalandim. Sonuç ne oldu biliyor musun ben ergenlikte birden boy attım. Şu an 165 boyum . O benden uzun olan küçüklerim erken ergenliğe girdiler ve boyları 155 160 kaldı:)Geçen gün rutin kontrolleri vardı dr da aynısını söyledi ama insanlar çok canımı sıkıyor D vitamini b12 demir ilaçlarını başladı yine dr bol bol güneşe çıkartmaya çalışıyorum evde yaptığım ölçümde 90 cm çıktı. Argivit almayı düşünüyorum et tavuk hiç yemiyor zorla yediriyorum çiğneyip tükürüyor
Evet bazı çocuklar gerçekten ergenlikte birden boy atabiliyor bende lise 1 de 160 idim lise boyunca her gün voleybol oynadım arkadaşlarımla mezun olduğumda 165 tim kızımın beslenmesinin üstüne düşmeye çalışıyorum şuan işlerde ona zıplamalı oyunları sevdirmeye çalışacağımCanım öncelikle etrafa kulaklarını kapat . Çocuğun çok iri olsa ona da kulp bulacaklar . Bu arada bende hiç yemek yemiyordum. Yasitlarimdan hep 2 yaş geriden geldim . Benden küçükler benden iri duruyordu insanlar tarafından cılız çelimsiz diye çok zorbalandim. Sonuç ne oldu biliyor musun ben ergenlikte birden boy attım. Şu an 165 boyum . O benden uzun olan küçüklerim erken ergenliğe girdiler ve boyları 155 160 kaldı:)
Gece 12-1 gibi uyuyor ve gündüz 12-1 gibi uyanmış oluyor günde tek uyku uyuyor eğer sabah erken uyanırsa öğlen uyuyor ama hiçbir zaman 22 de uyumadı işi gereği eşim geç geliyor eve babasını görmeden uyumuyorUyku saatleri nasil?
Gece 22 itibariyle 2 saattir uyuyor olursa buyume hormonundan faydalanabilir, aksi durumda buyume hormonundan faydalanamaz. Bu yuzden uyku saatleri fiziksel ve bilissel gelisim icin oldukca onemlidir.
Hayir 22de uyumayacak, 20'de uyuyacak, 22'deki buyume hormonu salgilanmasindan faydalanmasi icin 2 saattir uyuyor olmasi gerekiyor.Gece 12-1 gibi uyuyor ve gündüz 12-1 gibi uyanmış oluyor günde tek uyku uyuyor eğer sabah erken uyanırsa öğlen uyuyor ama hiçbir zaman 22 de uyumadı işi gereği eşim geç geliyor eve babasını görmeden uyumuyor