• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 28 aylik oglum tuvalet eğitimi.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
30
Kizlar 1 aydir ara ara tuvalete goturerek basladim .
Bu 2 gundurde tamamen cikardim ogle uykusunda birde gece bagliyorum.
Sabah 7.8 arasi uyanir uyanmaz aciyorum altini . Öglen uykusuna kadar hic yapmiyor . Tuvalete goturuyorum yok.
Bezi takarsam yapiyor yoksa siktikca sıkıyor.
6.7 saat hic yapmiyor normal mi siz baslarken neler yaptiniz tecrubeli anneler neler yasadiniz

Kizlar 1 aydir ara ara tuvalete goturerek basladim .
Bu 2 gundurde tamamen cikardim ogle uykusunda birde gece bagliyorum.
Sabah 7.8 arasi uyanir uyanmaz aciyorum altini . Öglen uykusuna kadar hic yapmiyor . Tuvalete goturuyorum yok.
Bezi takarsam yapiyor yoksa siktikca sıkıyor.
6.7 saat hic yapmiyor normal mi siz baslarken neler yaptiniz tecrubeli anneler neler yasadiniz
Merhaba kimse yazmamis bende hemen hemen bütün konulari okuyorum benim oglum 24 aylik hatta bugun dogumgunu 1 hafta oldu basladik bezini cikardim bende uyuyunca takiyorum bezini ilk gunler yapiyordu soyluyordu 2 gundur altina yapiyor cis varmi diyorum gidelim diyorum gitmiyor ama altina yapiyor bazen wc yapiyor bazen altina sanirim1 ay boyle gidecek bakalim simdilik gecede bez baglayacam gunduzu ögrensin geceyide keseriz siz yazali baya olmus siz neyaptiniz alıştımı?

KIzlar benim kızımda 24 aylık 5 mayıs Doğum günüydü. Kardeşi doğmadan onu alıştırmak istiyorum 33 haftalık gebeyim. Ama nasıl yapıcam hiç bir fikrim Yok. Birden mi çıkarsam bezini. Çişim var demiyor çiş yaptım anne diyor. Gece taktığım zaman bezi sabah ıslak oluyor. Bide kakası gelince söylediğinde tuvalete götürüyorum yapmıyor bezini takınca yapıyor. Napıcam hiç bilmiyorum

KIzlar benim kızımda 24 aylık 5 mayıs Doğum günüydü. Kardeşi doğmadan onu alıştırmak istiyorum 33 haftalık gebeyim. Ama nasıl yapıcam hiç bir fikrim Yok. Birden mi çıkarsam bezini. Çişim var demiyor çiş yaptım anne diyor. Gece taktığım zaman bezi sabah ıslak oluyor. Bide kakası gelince söylediğinde tuvalete götürüyorum yapmıyor bezini takınca yapıyor. Napıcam hiç bilmiyorum
Merhaba şuana kadar hic cikarmadiysaniz ön bi calisma yapin derim ben ön konusma ve yapacagi tuvaleti gosterip bak biz girip cisimizi buraya yapiyoruz artik sende buyudun abla oldun ablalar buraya yapar seklinde cok faydasi oluyor sonra da havalar iyice ısındığında bezi cikarin derim ben

Merhaba şuana kadar hic cikarmadiysaniz ön bi calisma yapin derim ben ön konusma ve yapacagi tuvaleti gosterip bak biz girip cisimizi buraya yapiyoruz artik sende buyudun abla oldun ablalar buraya yapar seklinde cok faydasi oluyor sonra da havalar iyice ısındığında bezi cikarin derim ben
Canım 1 aygıt tuvalete girerken yanıma alıyorum bak annecim ben yapıyorum Şen'de yapacaksın galan diyorum bazen heveslenip oturuyor . Ben lazımdık almadım klozet üstü aldım. Ona çıkıyor bekliyoruz saatlerce tık Yok. Bezi takıyorum artık yapmıyor diye hemen yapıyor. Banyoya girince dikkati dağılıyor resmen . Eşim ben saatlerce bekliyoruz hafi yap kızım sen anlasın vs vs . O tamamen başka bi dünyaya giriyor sanki çiş yapması gerektiğini unutuyor. Biz çıkıyoruz belki rahat edemiyor diye bu defa anne baba diye çAğırıyor. Aslında alıştırma kilodu aldık bi dolu. Onu nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Back
X