Çocuk Hastalıkları 28 aylık ve 20 ayı hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edissssss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
540
219
333
Merhaba ikiz oğullarım var 28 aylık ve 6. aydan itibaren çeşitli enfeksiyon hastalıkları geçirdik ve çoğu defasında 40.5 A yükselen ateş.ege üni götürdum.kan değerleri normal vücuttaki vitamin depoları normal deposilin vuruldu boğazdan yana şikayetler azalasin diye iki defa yaramadı vaxoral verildi bağışıkligi güçlensin diye gene yaramadı yaz boyunca bir tanesi 3 defa hastalandı şuanda 4.su bu suan yaşıyoruz daha dün biri Ege üniversitesinden bağırsak düğümlenmesinden tedavi edildi 4 gün sonra taburcu edildi derken şimdi diğeri 39.2atesle bana bakıyor.biri bana akıl versin hocaya da gittim.nazar oluyor dua yazılsın diye yok yok yok ne yapmam ne testi yaptırmak lazim

Canim gecmis olsun seni cok cok cok iyi anliyorum.Benim buyuk kizim 1.5 aylik basladik hastalikla enfeksiyonla bogusmaya. Ilk 1.5 aylik enfeksiyon 6 gun 42 dereceye cikan atesle hastanede kaldik. Boylelikle basladi bizim surec. Enfeksiyon ates bogaz enfeksiyonu bagsiklik zayif denildi vs vs erken dogmustu 2.5 kilo. Bagarsak dugumlenmesi neler neler gecirdik surekli hastane hastane yani artik hastane kokusundan nefret eder hale gelmistim. Enson 3 yasina girdiginde 5 gunluk atesi oldu tamamen yemek vs yemedi acil serum ne takviye edildi dusun damarlar gitmisti damar bulunamadi 1 saat o igne butun vucuduna girdi. Suan 3.5 yasinda kis korkulu ruyam dua ede ede giriyorum hasta olmasin diye rabbim sifa versin cocuklarimiza saglikla buyutelim.

oğlum doğdu 8 aylık olana kadar 3 kez hasta oldu burnunda devamlı bitmeyen bir sümük devamlı çekiyoruz. ateş ateş antibiyotikler fayda etmemeye başladı orta kulak iltihabına çevirdi en son acilde sabah kadar soguk pamuklar bastık bacagından antibiyotik ateş dürücü iğne fitil durumumuzu siz düşünün. Bu arada devlet özel birsürü doktora gittim. En son bir yakınımız alerji uzmanına gitmemiz gerektiğini söyledi gittik ve oğlumun iğne antibiyotiklerini çöpe attı. Toz akarına alerjisi varmış çocuğumun o gün evde HALILARI kaldırdık YÜN DÖŞEK YASTIK YORGAN kaldırıldı hatta yün yorganları dolaba koyacaksan poşetle sar dedi. PELUŞ oyuncaklar deli gibi mayt yuvası. Kalın polar battaniyeler hepsi kalktı. 8 ay burnunu açamadığım çocuğumun tüm hastalık belirtileri ilaçsız 1 haftada geçti. ve 1 yıl hiç hasta olmadı. sadece mevsim geçişlerinde oldu birer defa. aydında yaşıyorsunuz sanırım çocuk alerji uzmanı bulun hemen bakın nasılda yoluna girecek herşey. banada dua edersiniz :)

Back
X