28 Ekim - 21 Kasım 2020 Venüs Terazi Burcunda

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.630
2.660

28 Ekim-21 Kasım 2020 Venüs Terazi Burcunda: Tencere ve Kapak​

Para, güzellik, aşk ve zerafetin sembolü Venüs 28 Ekim’de Terazi burcunda hareket etmeye başlıyor. Böylece bizler için terazinin iki kefesi de hareketleniyor. Gerekli şeyleri bir, artıkları ise diğer kefeye koyarak bir denge sağlamaya çalışacağız. Merkür ve Mars’ın retro hareketi sebebiyle kimileri geçmiş ilişkilere tekrar bir şans verirken kimileri de adil bir ilişki içerisinde bulunmadığı konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilir. Her türlü ilişkide tolerans, uyum ve romantik etkilerin yükseleceği, güzellik ve keyif için bolca paraya kıyılacak zamanlara giriyoruz. Ayrıca öncü burçlardaki transitler 2020 yılında dönüşümleri tetikleyen olayları vermekte. Venüs’ün seyri sırasında geçtiğimiz dönemlerdeki tutulmalar tekrardan tetiklenerek önemli gelişmeleri önünüze getirecektir. Ayrılmaz dediklerimiz ayrılırken ummadığımız birliktelikler ön yargılarımızı kırabilir.
kk0 (7).jpg


Bel, böbrek, hormonlar, yumurtalık ve rahim bölgeleri hassas olabilir. Özellikle Venüs’ün sert açılarının olduğu günlere ekstra dikkat etmek gerekebilir. Venüs Terazi seyri normal şartlarda estetik dokunuşlar için iyidir, ancak bolca retro ve sert açılar eşliğinde Venüs’ün potansiyeli zedelendiği için iki kere düşünmek gerekebilir.

Venüs Terazi transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: İlişkilerde karşılıklı anlayış, kibarlık, uyum ve barışın daha çok görüleceği zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyalleşerek davetten davete koştuğunuz bir dönem olabilir. Bu dönemde yeni tanışacağınız insanlar geleceğinizde önem arz edebilir. Varsa birlikteliğinizde geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz ve ciddi ilişkiler evlilik yolunda ilerleyebilir. Ortaklık, danışmanlık ve işbirlikleri bu dönemde mesleki yaşamınızda öne çıkan konular arasında olabilir.





BOĞA: Meslek hayatınızda çıkış yakalayabilirsiniz. Bu dönemde hem çalışma arkadaşlarınız hem de müşterinizle iletişiminiz daha akıcı ilerleyebilir. İş ortamınızda kutlamalar ve yeni başarılar öne çıkabilir. İş arıyorsanız haritanız da destekliyorsa kabul edilme olasılığınız güçlü gözükmektedir. Sağlığınızla ilgili çeşitli kontroller yaptırabilir, bazı sorunlar var ise daha hızlı çözüm bulabilirsiniz. Bakım, detoks ve arınma çalışmaları için verimli bir süreç geçirebilirsiniz.





İKİZLER: Keyifle ilgileneceğiniz sosyal bir sürece adım atıyorsunuz. Kutlamalar ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Yeni bir flört başlayabilir. Hali hazırda bir birlikteliğiniz varsa daha da aşk dolu bir evreye. Yeteneklerinizi iş yaşantınızda daha da efektif biçimde kullanmaya başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak veya halihazırda var ise başarılarına şahit olmanız da muhtemel. Şans oyunları, borsa ve spekülatif konulardan yana bahtınız açık olabilir.





YENGEÇ: Aile, ev hayatı ve köklerinizle bağlantılı keyif verici gelişmeler olabilir. Yeni bir eve çıkabilir veya satın alabilirsiniz. Ev dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Toprak veya gayrimenkul mirasınız olabilir. Ev ortamınızda çalışma hayatınızı canlandırarak mini bir ofis kurabilirsiniz. Çocuk yaparak ailenizi büyütmek isteyebilirsiniz bu dönem.. Aile ve akrabalar içerisinde evlenenler olabilir. Evde sevdiklerinizle eğlenceli buluşmalar gündeme gelebilir. Ayrıca küslükleri sonlandırmak için de güzel bir süreç.





ASLAN: Ufukta yeni mesleki projeleriniz olabilir. Eğitime yazılma kararı alabilirsiniz. Kardeş, kuzen, komşularınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. İş sebebiyle kısa bir seyahat gündeminize gelebilir. Araba alım/satımı için uygun etkiler söz konusu. Bekleme halinde olan önemli ticari anlaşmalarınız varsa sonuçlanabilir. Yeni bir internet sitesi kurabilirsiniz. Reklamcılık ve yazarlık gibi işleriniz varsa ekstra verim elde etmeye başlayabilirsiniz.





BAŞAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni atılımlar yapabilirsiniz. Terfi veya zam alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız önemli bir müşteri ile görüşmeler gerçekleşebilir. Yatırımda bir malınız var ise değerlenebilir veya parası elinize ulaşabilir. Yeteneklerinizin daha fazla farkına varabilir ve iş yaşantınızda daha etkili hamleler sergileyebilirsiniz. Özgüveninizde gerçekleşecek artış çevrenizle ilişkilerinizi de pozitif etkileyebilir.





TERAZİ: Başrolde sizin olacağınız bu dönemde kendinizi çok daha rahat gösterebileceksiniz. Dışarıdan oldukça cazibeli görünebilirsiniz. Yapacağınız her işte hünerlerinizi sergilemek daha kolay olabilir bu süreçte. Yeni ilişki veya ortaklıklar başlayabilir. Güzellik, bakım ve sağlık işlerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Davranışlarınız barışçıl ve iyimser nitelikte olabilir. Para harcama eğiliminiz, tatlı yeme isteğiniz artış gösterebilir.





AKREP: Bilinçaltınızda yer işgal eden, açıklayamadığınız konularda rahatlama yaşanabilir. İç huzura daha kolay ulaşabilirsiniz. Gözlerden uzak kafa dinleme ihtiyacınız artabilir bu dönem. Spiritüel çalışmalar, meditasyon ve terapiler için uygun bir dönem. Harcama eğiliminizde artış olabilir. Kimileriniz bir yurt dışı ile yakından ilgilenebilir. Gizli aşklar ve dedikodular kulağınıza gelebilir. Doktor kontrolleri için de iyi bir dönem.





YAY: Sosyal çevreniz ile ilişkilerinizde mutluluk duyacağınız gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Kimi arkadaşlarınız evlenebilir, kimileri de büyük başarılar edebilir. Bu süreçte dayanışma içerisinde kalıp, kutlamalar yapabilirsiniz. Toplu bir para elinize geçebilir. Ekip çalışmaları da içeren etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sizi elinizden tutarak başarıya götürecek yeni önemli insanlar karşınıza çıkabilir.





OĞLAK: Toplumsal itibarınıza etki edecek önemli olaylar yaşanabilir. Kiminiz terfi, kiminiz anne/baba olmak, kiminiz ise evlilik kurumu ile unvan değişimi yaşayabilir. Hayata karşı sorumluluklarınız artsa da bunları severek üstlenebilirsiniz. Ebeveynleriniz ve patron ilişkilerinizde de karşılıklı anlayışlı davranışlar sergileyebilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz. Ev taşıması, tadilat/tamirat, dekor gibi konularda istekli olabilirsiniz.





KOVA: Deneyim sahanız genişlemeye başlıyor. Eğitim veya kariyer sebebiyle yurt dışına çıkabilirsiniz. Resmi ve hukuksal konulardan yana şans yüzünüze gülebilir. Mesleğinizde önemli bir sunum için yoğun bir hazırlık süreci geçirebilirsiniz. Taşınma veya seyahat konuları aktif olabilir. Uzaklardan gelen tanıdıklarınızla hasret giderebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla iletişiminiz yoğunlaşabilir bu dönemde.





BALIK: Maddi açıdan önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz günlere giriyoruz. Bu dönemde yeni yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Alacaklarınızı temin edebilirsiniz. Miras, kredi, vergi veya sigorta konularına dair gelişmeler pozitif ilerleyebilir. Cinsel ve psikolojik sağlığınızı olumlu etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Eş/ortak üzerinden gelecek parasal kısmetlerinizde artış yaşanabilir.





Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
kk7.jpg

VENÜS TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR ♎

28 Ekim'de Venüs, Başak burcundan çıkıp Terazi burcuna geçecek. Aşkta, beğenilerde ve zevklerde pratik, kontrolcü ve detaycı bir havadan çıkıp Terazi'nin uyumlu, zarif, hoş havasına geçiyoruz. Kasım ayı boyunca aşkta bu şekilde olacağız. Her ne kadar Venüs Terazi aşkta güzel bir konum olsa da gökyüzünde sert açılar ve retrolar devam ediyor. Kasım ortasından sonra ilişki ve ortaklıklar adına şans ve uyumu hissetmeye başlayabiliriz.

🌹Venüs gezegeni Terazi'nin yönetici gezegenidir ve Venüs en iyi Terazi'de çalışır. Aşkta uyumu seven, romantik; beğeni ve zevklerde zarif, estetik olan; anlaşma, ortaklık ve sözleşmelerde diplomasiden yana olan, politik konularda da şansı açık olan bir konumdur. Venüs Terazi küresel alanda da politik konularda şans getirme potansiyeli olsa da gündemdeki gökyüzünün sert açıları, retroları ve Kasım sonu yaşayacağımız Ay tutulması etkisiyle de diplomasi açıdan tamamen bir şansın gelmesi güç gözüküyor. Bu sebeple gökyüzü haritalarının bütününe bakıp yorum yapmakta fayda var.

🌹Yükselen burçlarınıza göre şanslı olunabilecek konuları okuyabilirsiniz.


Koçlar için uzun ilişki ve ortaklıklarında daha uyumlu bir süreç yaşanabilir.
Teraziler dış görünüşlerine güzel dokunuşlar yapabilir.
Yengeçler partneriyle eve çıkabilir.
Oğlaklar mevcut ilişkisini topluma duyurabilir.
İkizler'in aşkta, flörtte şansı açık olabilir.
Yaylar arkadaş ortamı ya da sosyal medyadan biriyle yakınlaşabilir.
Akrepler'de gizli hayran, platonik durumları yaşanabilir.
Boğalar'ın çalışma arkadaşları ve iş koşullarında şansı açık olabilir.
Başak ve Balıklar'ın finansal ortaklıklarda işi rastgidebilir.

Aslanlar'da yakın çevreden flört, yakınlaşma yaşanabilir.
Kovalar'da uzaktan aşk, partner gelebilir. Hukuk ve adalet konularında haklı çıkabilir.
 
kkk (6).jpg


İlişki gezegeni Venüs terazi burcuna girdi. Horayyy:) Aramıza yeni katılanlar ne oldu şimdi gibi bakabilir 😁Hemen açıklayayım;

Venüs kendi yönettiği burçta olduğunda ; sanat ,müzik ,estetik ,ilişkiler ve değer konularında kendini en iyi şekilde ifade eder. Bu da bizim yaşamlarımızda güzellik olarak vuku bulur:)

Afroditin kutusunda çekicilik ,zerafet ,flört ,çiçekler ,güzel kokular ne ararsan var.
Özellikle haritasında yükseleni ,güneşi ya da önemli içsel gezegenleri İkizler ,kova ve teraziye sahip olanlar daha pozitif etkilenecek.

Yükselen terazi Adriana limaya dönüşürken,

Yükselen ikizlere aşk ,çocuk ve flört geliyor.
Yükselen kovalara ise uzaklardan ya da internet üzerinden aşklar bekliyoruz. Bir kova için en uygunu online aşk olabilir mi?😂😬
Seviyorum sizi kovalar👻
Neyse Sabah Sabah iyi kaynattik:)
Iletisim gezegeni Merkür’de gerileme sürecinde terazi burcuna geçti.
5 Kasım’a kadar güzellik ,estetik ve ilişkilerde kafalar yine karışık. Yeni bir ilişki için 5 Kasım’a kadar beklemeli..
Eski ilişkiler ya da yıpranan ilişkiler için tamirat dönemi. Şöyle güzel bir tatil ya da moral düzelten bir konuşma çekilebilir. Artık dilimiz baldan tatlı🤪


Unutmadan ay 11.44 ‘e kadar boşlukta! Bir ileri bir geri işler sonuca varmayabilir,uzayabilir.
👉Sonrasında ay Koç burcuna giriyor. Nasıl yetişkin olunur? ????
Sorusuyla sızlanan birçok insan göreceğiz. Çünkü ay’ı Koç olan iyi bilir ki yaşam bizler için hep çocuk kalmaktır.

Yani enerji artıyor yanında da hediye olarak agresyon ve acelecilik veriyor.
12.32 gibi Ay/ Venüs karşıt olacağı için ilişkilerde narsistik hareketler oluşabilir. Özellikle kadın çevreniz (anne ,anane ,hala ,teyze ) ile aranız çekişmeli olabilir. Başkasına bağımlı olmak ya da değerini dışarıda aramak bugün can yakıcı olabilir.


Yeşim Genç
 
kkk (1).jpg

Venüs Terazi transiti 💙🌟

Venüs bugün Terazi burcunda yolculuğuna başladı ve Venüs'ün Terazi burcu seyri 21 Kasım'a kadar devam edecek.

💙 Doğum haritanızda Terazi burcunun bulunduğun ev konularında şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir,o ev temalarıyla ilgili uyum ve denge enerjisinin çok daha rahat aktığını hissedilebilir,olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

💙 21 Kasım'a kadar aşk ve ilişkilerde,evliliklerde,ortaklıklarda huzurun,uyumun daha rahat yakalanması,sorunların iyilestirilmesi,küslerin barışması,ilişkiye,ilişkilere şans verilmek istenmesi,sürpriz evlilik teklifleri,sürpriz aşkların başlaması,finans konularında sürpriz şanslar,gelişmeler gündeminizde yer alabilir.

💙 Teraziler,yükselen burcu Terazi olanlar,İkizler ve Kova burçları sizler Venüs'ün Terazi burcu seyrinden çok daha fazla etki alabilir,sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Yalnız ve bekar olanlar için yeni bir ilişki başlayabilir hatta evlilik teklifi gelebilir 🧿

💙 Merkür retrosunun Terazi burcunda 3 Kasıma kadar devam edeceğini unutmayarak bu gelişmeleri göz önünde bulundurmakta fayda var 👍

⚠️ Ancak 8 / 9 ve 18 / 19 Kasım tarihlerine de dikkat.
Venüs'ün önce Mars sonra Satürn ile yapacağı sert açılar ilişkilerde,duygusal konularda,finans konularında zorlanmalar,sıkıntılar yaşanmasına sebep olabilir. Estetik islemler,operasyonlar içinde uygun günler değil.

⚠️ Ayrıca 8/9 ve 18/ 19 Kasım tarihlerinde araya kara kediler girebilir aman dikkat :KK66:

💙 Venüs Terazi seyri hayatınıza sevgi,huzur,uyum,denge,aşk ve bolca kısmetler getirsin. Hem gerçek adalet hem ilahi adalet bol bol tecelli etsin 💙🌟



Almina Ebru
 
kkk (2).jpg


28 Ekim saat 4:41’de
Venüs Terazi Burcuna giriyor.
.
.

Venüs Terazi Burcundayken yönetici konumundadır; dolayısıyla burada güçlüdür. Böylece Venüs bütün olumlu özelliklerini ortaya koyar. Romantizm, zarafet, aşk ve sosyal ilişkiler Venüs’ün Terazi Burcunda olacağı 21 Kasım tarihine kadar ön planda kalacaktır.
.
.

Bu dönem boyunca ikili ilişkilerde uyum sağlamak her zamankinden daha kolay olabilir. Bu dönemde ilişkilerimizi dengeleyebilir, günlük hayatımıza güzellik ve estetiği daha fazla katabiliriz.
.
.

Bu dönem kültürel ve sanatsal faaliyetler için oldukça elverişlidir. Sosyal duyarlılığımız artarken hayatın güzelliklerini ve rafineliğini daha fazla içimize almak isteyebiliriz.
.
.

Terazi Burçları ve yükselen burcu Terazi olan kişiler, ilişkilerini dengeleyebilecekleri, hayatlarında uyum ve denge sağlayabilecekleri güzel bir döneme giriyorlar. Terazilerin çekicilikleri artarken, çevrelerinde hayranları da belirebilir.
.

.

Buna paralel olarak, İkizler ve Kovalar da cazibelerinin arttığını, ilişkilerinde uyum ve dengenin daha rahat sağlandığını fark edebilirler. İkizler ve Kovalar sosyal olarak da aktifleşebilir. Bire bir sosyal temas içinde olmasalar da sanal ortamdaki aktiviteleri artabilir ve yeni gruplar içine girebilirler.








AstroZenith
 
kk9.jpg


Venüs, bugün itibariyle rahat edemediği Başak burcundaki seyahatini sonlandırıp kendi yönettiği Terazi burcunda seyahat etmeye başladı🥳

🌟Her türlü ilişki, iş ortaklığı, estetik, bakım, hak, hukuk ve adalet konuları için önemli bir döneme giriyoruz. Ancak, 10 Kasım’dan sonrası pek de kolay değil. Çünkü Venüs önce Mars ile karşıtlık yapacak; ardından Jüpiter, Plüton ve Satürn ile sert etkileşimler kuracak. Kendi mutluluğumuz için mücadele etmemiz gerekecek belki de Kasım ortalarından itibaren. 26 Kasım itibariyle ise Venüs yine rahat edemediği Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. 😒

🌟Yükselen burcunuza göre nasıl etkileniyorsunuz?

♈️Koç: ikili ilişkiler, iş ortaklıkları ve anlaşmalar ön planda. Yalnız olanlar için yeni ilişkiler gündeme gelebilir.
♉️Boğa: iş hayatınız için destekleyici bir dönemdesiniz, sağlığa ekstra dikkat.
♊️İkizler: yeni aşklar, yeni flörtler kapıda. Çocuklarınız sizden daha fazla ilgi bekliyor.
♋️Yengeç: ailenizle, özellikle de ailenizin kadın üyeleriyle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Evinizin dekorasyonunda ufak da olsa değişiklikler yapın.
♌️Aslan: kardeşler, kuzenler, komşular gibi yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla haşır neşir olacaksınız. Sizi mutlu edecek kısa süreli seyahatler planlayın.
♍️Başak: finansal konularda şanslısınız. Kazançlarınız artıyor, ancak harcamalarınız da artıyor. Bütçeye dikkat!
♎️Terazi: estetik, güzellik ve ilişkiler konularında şanslısınız. 10 Kasım’dan sonrası ilişkiler ve aile alanları biraz karışık.
♏️Akrep: kendinizle ve iç dünyanızla yüzleşiyorsunuz. Kasım ortaları itibariyle çevrenizdeki kadınlarla problemler yaşayabilirsiniz.
♐️Yay: sosyal olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz, bütçe yönetimine dikkat!
♑️Oğlak: iş hayatında güçleniyorsunuz, birlikte çalıştığınız kadınlarla ilişkilerinize dikkat!
♒️Kova: yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında destekleniyorsunuz.
♓️Balık: krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları gündemde. 10 Kasım’dan sonra bütçenizi yönetmek kolay olmayabilir. Kredi ve borç almadan önce iki kere düşünün.




Astrochange
 
Nilgün Aydıner​

kkk (5).jpg


VENÜS TERAZİ BURCUNDA ⚖️

“Aşk geliyorum demez, ansızın gelir.”💝


“28 Ekim- 21 Kasım”

İlişkilerde daha uyumlu, daha empatik, adaletli ve orta yolu bulabileceğimiz bir döneme giriyoruz.
Geçmiş sorunları çözümleyip bir sonuca varabileceğimiz bu dönemde sosyalleşme artar, daha çok sevdiklerimizle vakit geçirmek isteriz.

“Önce sen” demek veya “sen mutluysan ben de mutlu olurum” tarzı yaklaşımlarda bulunmak dengeyi bozabilir.
Sınırlarınız dahilinde anlaşmaya varmak daha doğru olacaktır. O yüzden bu süreçte önceliğiniz, iki taraflı da düşünmek olsun.
Kendinizi sevin ve kendinize karşı da adaletli olun.⚖️

Özellikle Terazi-İkizler-Kova ve yükselenler için, tüm ilişkilerde ve maddi konularda daha ılımlı bir dönem olacaktır.💖