Doğuma Hazırlık 28. Hafta bel ve bacak ağrısından zor yürüyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcee16

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
19
20
8
38
Arkadaşlar 28. Haftadayım. Son 1 haftadır hiç yoktu aşırı belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor. Yürümemi engelliyor eskiden yeri geliyordu 1 saat yürürdüm. Şimdi 10 dk zor benin gibi olanlar var mı ? Neler yaptınız

Allah yardımcınız olsun öncelikle . Bende yeni öğrendim hamileliğimi çok bel agrım var acaba hep böyle devam eder mi diye korkuyorum

Allah yardımcınız olsun öncelikle . Bende yeni öğrendim hamileliğimi çok bel agrım var acaba hep böyle devam eder mi diye korkuyorum
Geçer bence ilk aylarda başlarda oluyorda sonradan geçiyor son aylarda bebek büyüyünce vücüdun dengesi değişiyor yazıyır internette ondan galiba benim çok oldu

Bende 28 haftaligim max 10 15 dk yuruyebiliyorum. Hemen bir agirlik agri cokuyor sanki bebek asagida gibi. Vajina dudaklari dahi agri yapiyor bende minik minik adimlar atmak zorinda kaliyorum

Benim 26.haftada başladı ağrılar. Bel ve bacak değil de kaburga ağrısı oldu dogurana kadar da artarak devam etti. Hele doğumdan önceki hafta falan ağrıdan nefesim kesiliyordu artık. Üstelik erken doğum yaptım 40 haftayı doldursak muhtemelen üstümden dozer geçmiş gibi olurdum.

Bazen Kalsiyum ya da magnezyum eksikliği de bu tür ağrılara neden olabiliyor.

Arkadaşlar magnezyum takviyesi alın. T doktora danışarak ancak benzer bir süreçten geçtim. Magnezyumu bir gün içmesem dehşet ağrım oluyor. Bebiş hepsini emiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…