28 hafta erken doğum rahim ağzı kısalığı

kaplann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
6
0
1
27
28 haftalık hamileyim 26 haftadayken kaşık ve bal ağrısıyla hastaneye geldim ve rahim ağzım 18 mm kadar kısalmış erken doğum riskim var hastanede yatıyorum benim gibi bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

Başıma gelmedi. Ama bol bol dinlen. 1 gün dayansa bile kardır anne karnında.

İlaç vermediler mi evet bol bol dinlenin mümkünse pek ayakta durmayın sağlıkla gelsin inşallah

Ben de 29. Haftama girdim 4 gündür hastanede yatıyorum. Lekelenme ardından kanama şikayetiyle geldim. Rahim ağzı 23 mm dediler bana da. 4 gündür lekelenmem geçmiyor. Açılma su azalması sancı vs yok ama her an bekleniyor. Psikolojim alt üst oldu. Sürekli uzanıyorum. Doktorlar ne diyorlar size?

Ben de 29. Haftama girdim 4 gündür hastanede yatıyorum. Lekelenme ardından kanama şikayetiyle geldim. Rahim ağzı 23 mm dediler bana da. 4 gündür lekelenmem geçmiyor. Açılma su azalması sancı vs yok ama her an bekleniyor. Psikolojim alt üst oldu. Sürekli uzanıyorum. Doktorlar ne diyorlar size?
Bana da ilaç verdiler sancım vardı durdu şimdi de rahim ağzı kısa her an doğum olabilir diyorlar bebeğiniz kaç kilo ciğer geliştirici yaptılar mı ?

2 iğne yaptılar ciğer için. 1200 gram civarı. Ultrasonla bakıyorlar sıkıntı görmüyoruz diyorlar ama kanama durmuyor. Sizde kanama var mı ve bebeğiniz ne kadar?

2 iğne yaptılar ciğer için. 1200 gram civarı. Ultrasonla bakıyorlar sıkıntı görmüyoruz diyorlar ama kanama durmuyor. Sizde kanama var mı ve bebeğiniz ne kadar?
Benim kanamam yok ama rahim ağzı kısa 28 hafta 1100 gram dediler bana da 2 iğne yaptılar alttan muayene esildiniz mi

Alttan muayene yapıldı yapıldıktan sonra kahverengi olan akıntım adet kanamasına döndü. Çok pişman oldum yaptırdığıma. Sanırım bol bol dinlenmemiz gerekiyor,

Alttan muayene yapıldı yapıldıktan sonra kahverengi olan akıntım adet kanamasına döndü. Çok pişman oldum yaptırdığıma. Sanırım bol bol dinlenmemiz gerekiyor,
Bebekte bir sorun yok demi 12 gündür hastanede yatıyorum bende bebek şükür iyi diyorlar ama erken doğumdan çok korkuyorum erken doğumun sebebi olarak ne diyorlar size

Bebekte bir sorun yok demi 12 gündür hastanede yatıyorum bende bebek şükür iyi diyorlar ama erken doğumdan çok korkuyorum erken doğumun sebebi olarak ne diyorlar size
Bebekte sorun olduğunu söylemediler. Ama rahim uzunluğu kısalığı ve kanama zaten erken doğum sebebi

Back
X