Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
28. haftada bebeğin hareketlerinin daha az hissedilmesi
Merhaba kızlar 28. Haftadayim bebeğimin hareketlerini daha önceki Haftalara göre daha az hissediyorum bu haftalardan itibaren normalmi bu ben mi kuruntu yapıyorum cumartesi Dr kontrolümuz var
Daha önceden de bu tarz konular paylaşmışlar. 20'li haftalarda bebek hareketlerinin tutarlı olmadığına dair çok sayıda paylaşım var. Benim de yaklaşık 3-4 haftadır eskiye göre az hareket ediyordu. Hanımefendi bir iki gündür hoplatıyo beni :)) İçim rahatladı valla. Senin de öyledir eminim. Gün içinde bikaç kere hareketini hissediyorsan kendini de bebeğini de üzme bence. Bu arada gün içinde 10 hareket mantığına şiddetle karşı çıkan doktorlar da var. Sonuçta bizim hareketleri hissetmiyor olmamız, onların hareket etmediği anlamına gelmiyor. Sadece"biz hissetmiyoruz!". Bir iki hafta önce bu şikayetle doktora gittim. Ultrasonda bi baktım, kıpır kıpır sıpa :)) Ama ben hissetmiyordum. Sen de içini ferah tut. Bebişlerimizi üzmeyelim annesi :)))
Aynı telaş bende de var :)) Acemilik kötü gerçekten. Sen içini rahat tut. Ben bi keresinde 2-3 gün boyunca hiç hissetmedim. Şekerli su, çikolata vs vs. Her şeyi yaptım ama hanımefendi nazlandı :)) Demin de dediğim gibi ultrasonda bi baktık, hareket ediyor. Rahat ol, sakin ol. Sen annesin artık
Merhaba kızlar 28. Haftadayim bebeğimin hareketlerini daha önceki Haftalara göre daha az hissediyorum bu haftalardan itibaren normalmi bu ben mi kuruntu yapıyorum cumartesi Dr kontrolümuz var
Valla ben de butün gün bekliyorum ha tekmeledi ha tekmelio diye bebisimi.. ☺ ama cok da takilmamak lazim biyerden sonra bosu bosuna stres yaparken buluyorum kendimi.. sunu unutmamak lazim ki hamileliklerin yüzde 90 ı saglikli sonuclaniyormus.. bizimkiler biraz vesvese
Valla ben de butün gün bekliyorum ha tekmeledi ha tekmelio diye bebisimi.. ☺ ama cok da takilmamak lazim biyerden sonra bosu bosuna stres yaparken buluyorum kendimi.. sunu unutmamak lazim ki hamileliklerin yüzde 90 ı saglikli sonuclaniyormus.. bizimkiler biraz vesvese
aynen canım ehvam yapıpta hem kendimizi hem bebişi huzursuz etmeye gerek yok..iyi düşünelim iyi olsun.sonuçta bu hassas dönemde rahat olmamız lazım ...allaha emanet bebişlerimizzz
Bende bu hafta aynı şekilde az hissediyorum 26.haftamız bitti ama karnımdada bir genişleme var geçen haftaya nazaran acaba yeri genişledi de ben mi hissedemiyorum rahat rahat dönüp duruyor mu içerde diye düşünüyorum :) ama dinlenirken iyiyim anne burdayım tekmeleri geliyor yine şükür