28 haftalık bebeğimi kaybettim...

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık kızımı kaybettim.senağlamasenağlamakontrole gittiğimde bebeğimin hayati fonksiyonlarının bittiğini söyledi dr.beni doğuma aldılar 2 gün sunısancı verdiler,3.gün akşam ölü doğum yaptım.çok kötüyüm alllah sabrımı bol verir inş:Saruboceq:.söylenecek sözün bittiği yerdeyim ne yazacağımı bilmiyorum.:1no2:benim gibi olanlar varmı aranızda.:teselli:allah kimseye yaşatmasın(amiiin):Saruboceq:

canım benım allah sabır versin.. bende hamıleyım allahım tekrar yasatmasın sana...ınsallah ıkıncı bebek mujdesiyle bunuda atlatırsın...

canım geçmiş olsun benimde bebeğimin kalbi durdu ve aldılar 8 haftalıkken durmuş ama biz 10.hafta farkettik Allah meleklerimize rahmet etsin ve bu acıyı bi daha yaşatmasın inşallah
bebeklerimizin kardeşlerini göndersin sağlıkla inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun bende 13 haftalık kalbi durdugu için kürtaj oldum ve tekrar hamileyım dılerım en kısa zamanda sende hamile kalır ve saglıkla yavrunu kucagına alırsın allah sabır versın...

başın sağolsun canım..allah bol sabırlar versin..bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim 1,5 yıl önce suyu azdı ve gelişim geriliği vardı..bebek ölür ve seni zehirler dedi doktor ve gebelik sunni sancıyla sonlandırıldı..ne kadar büyük acı olduğunu iyi anlıyorum..ve bunun ardındar tekrar hamile kaldım yine aynı 8 haftalık anne karnında öldü..umarım yeniden hamile kalır ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.aminnnnnn

Canım , Allah sabır versin,çok zor bir durum , seni çok iyi anlıyorum...
Benim bebeğim de 37. haftada kalbi durduğu için sezeryanla alındı...5 ay sonra hamile kaldım ve 14 haftalık hamleyim şu an...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmaz inşaallah...Kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin inşaallah...

başın saolsun canım bende ölü dogum yaptım 5 aylık acısını bilirim atlatıcaksın ve birgün bakmışsınki bebişin kucagında Allah sabır versin yaşanmadan bilinmiyor

Allah sabır versin canım.
cennette seni bekleyen sana şefaat edecek bir meleğin var inş.
isimde koyun muhakak.

allahım sabır versin.neden duröuş canım hayati fonksiyonları? allah yardımcın olsun.

başın saolsun canım
Allahım sabır versin bende 23 haftalık doğum yaptım
aynı senin gibi sunni sancıyla doğum yaptım
zor günler benimkide 16 gün oldu.
umarım çabucak kendimize geliriz.

çok sağol canım benim bu 3.cü bebeğimdi.2 tane evladım var.allah uzun ömürlü etsin.inş.sanada allah sabırlar versin bebeşini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:

ALLAH razı olsun canım.bana destek olduğunuz için.37 haftalık bebeşinin cinsiyeti neydi.şimdiki bebeşinin cinsiyeti belli oldumu.ALLAH tamamına erdirsin.sağlıklı birşekilde alırsın kucağına inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…