- Konu Sahibi DERYARXIXM
-
merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık kızımı kaybettim.senağlamasenağlamakontrole gittiğimde bebeğimin hayati fonksiyonlarının bittiğini söyledi dr.beni doğuma aldılar 2 gün sunısancı verdiler,3.gün akşam ölü doğum yaptım.çok kötüyüm alllah sabrımı bol verir inş:Saruboceq:.söylenecek sözün bittiği yerdeyim ne yazacağımı bilmiyorum.:1no2:benim gibi olanlar varmı aranızda.:teselli:allah kimseye yaşatmasın(amiiin):Saruboceq:
başın sağolsun canım..allah bol sabırlar versin..bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim 1,5 yıl önce suyu azdı ve gelişim geriliği vardı..bebek ölür ve seni zehirler dedi doktor ve gebelik sunni sancıyla sonlandırıldı..ne kadar büyük acı olduğunu iyi anlıyorum..ve bunun ardındar tekrar hamile kaldım yine aynı 8 haftalık anne karnında öldü..umarım yeniden hamile kalır ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.aminnnnnn
Allah sabır versin canım.
cennette seni bekleyen sana şefaat edecek bir meleğin var inş.
isimde koyun muhakak.
Canım , Allah sabır versin,çok zor bir durum , seni çok iyi anlıyorum...
Benim bebeğim de 37. haftada kalbi durduğu için sezeryanla alındı...5 ay sonra hamile kaldım ve 14 haftalık hamleyim şu an...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmaz inşaallah...Kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin inşaallah...
canım nedeni neydi,bebeğini kaybetmenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?