Merhaba hanımlar topiclerde denk gelmişsinizdir bana ekim ayında oğlumu kaybettim . Sebep yok denilmişti ama elime ölüm raporu geçti ve görenler söyledikleri bebeğimin kafasının arka kısmında şişlik varmış bir de
Bunları yazmışlar , şimdi benim doktorlara derdimi anlattıktan sonra ekstra hangi kontrolleri istemeliyim 40 küsür gün lohusalığın sürdü iki kez adet oldum şuan bitmek üzere bitince doktora gideceğim.
başıma gelan kötü olayı sizinle paylaşmak istiyorum.31 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim ablasyon plasente olayı denildi.bebek eşden(plasenta) ayılmış iç kanama olmuş dışarı hiçbir belirti olmadı şiddetli sancı ile dr gittim bebeğin kalp atışını alamadılar çok az kalp atışı vardı hemen acil ameliyeta alındım gözümü açtığımda bebeğimin gelmesini bekledim ama kimsede ses yoktu bebek oksijensiz kalmış zaten ölü doğmuş.Ameliyata girene kadar erken doğum sandım çıktığımda tabiki bebeğin gelmesini bekledim ama öyle olmadı.Herley çok zordu hamile olduğumu öğrendiğim anda itbaren hayaım bebek olmuştu tüm hazrılılarım yapımıştı bir gün öncesi de bebeğin tüm kıyafetlerini yıkamış işten eve gidince de ütü yapacaktım ama ev değil hastanaya gittim.Çok iç kanama olmuş 10 dk daha geç kalsanız senide kurtaramazdık dedi dr.2 ünite kan takviyesi yapıldı.Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir süreç üstünden yaklaşık 1 yık geçti atlatması zor oldu.Başına böyle olay gelmiş olan varsa benimle paylaşabilir mi? tekrar hamile olan var mı
Başın Sağolsun bu sene çok kayıp duydum Nasıl bir imtihandır böyle acısı unutulmuyor . Üniversite hastanelerinde ki kadın doğumcular da ilgilenebilir mi peki
Başın Sağolsun bu sene çok kayıp duydum Nasıl bir imtihandır böyle acısı unutulmuyor . Üniversite hastanelerinde ki kadın doğumcular da ilgilenebilir mi peki
Sağol canım.. Evet ilgilenirler..
ben araştırma hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım.. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.. Evlatla sınanmak çok zormuş..