• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

yakından daha iyi inceledim,birbirinize çok yakışıosunuz,allah bi ömür mutlu mesut etsin,kırk bir kere maşallah canım:)
pıtırcığım canım çok sağol darısı senin başına inş.:Saruboceq:
Bir yastıkta kocayın ve bir ömür mutluluklar....maşallah...
ve başınız sağolsun...
tşkr ederim canımŞeniz
canım mutluluğunuz daim olsun çok yakışmışssınız.. Allah bir ömür boyu sizi nazardan saklasın mutluğunuz hiç bozulmasın çok güzel bir gelin olmuşsun... her şeyde bir hayır vardır canım ... böylesi hayırlı olanmış... maşallahh :nazar:
güzel dileklerin için çok tşkr ederim canım inş. allahım kimsenin ağız tadının bozulmasına izin vermesin Şeniz
Sinay harikasın canım takıların çok uygun olmuş

allah bir ömür boyu mutluluk versin :nazar: :nazar:
pashminam canım benim çoook teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
bir ömür mutluluklar sinaycım çok ama çok tatlı olmuşsun allah nazarlardan saklasın:nazar:

ooyy kuzum benim o senin güzelliğin çook teşekkür ederim Şeniz

:nazar:

Ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.

Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, nazarlardan saklasın :nazar:

canım maşallah diyorum önce:nazar:
çok güzel olmuşsun.çok yakışmışsınız.
başınız saolsun.sana katılıyorum herşey önce allah izin verirse allah nasip eylediyse demek gerekiyor.dünya hali herşey planladığımız gibi olmuyor.
umarım ömür boyu mutlu olursunuz.a.s.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: cnm sinayım maşallah okadar cok güzel olmuşsunki barbie bebek gibi eşinle Allah bir ömür boyu ayırmasın işallah Allah nazarlardan korusun.Kayınpederinin tekrar mekanı cennet olsun işallah.:Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar:

sinaycığım Başın sağolsun tekrardan cnm .Rabbim geride kalanlara can sağlığı versin inşallah. ..
Maşalallah çok güsel bi gelin olmuşsun. Allah gözlerindeki o sımsıcak gülümsemeyi hiç eksik etmesin.Eşinle bi ömür boyu aynı yastığı paylaşmanız dileğiyle . . ayrıca gelinliğin saçın makyajın hepsi mükemmel

başınız sağolsun...
:nazar::nazar::nazar:maşallah canım:nazar::nazar::nazar:
çok yakışmışsınız birbirinize,bir ömür boyu mutluluk dilerim...

çok güzel bir gelin olmussun sşinay çokk hoşsunuz :nazar::nazar:

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin bu arada...

Canım arkadaşım benim, o kadar güzel görünüyorsunuz ki insan gözlerini alamıyor. :nazar::nazar::nazar: Zaten maşallah çok güzelsin. Gelinliğinle güzelliğin katlanmış. Saçın, makyajın, gelinliğin, takıların herşeyinle bir bütün olarak bayıldıııımmmmmm. Bir ömür hep gülün inş. Ayrıca kafanı eşinin omzuna koyduğun foto da harika olmuş

gelinliğiniz saçınız makyajınız çok güzelmiş..e tabi sizde öyle..:nazar::nazar:

Allah mesud etsin ve başınız sağolsun...
çok teşekkür ederim canımŞeniz
cnm kardesim
okadar talı bir gelin oldunki bakarken gözlerim doldu
çok mutlu ol inşallah cnm benimmm
oyy ağlattın beni buketim:gitme: Allahım sana nasip etsin inş. rüya gibi bir düğünü her zaman duacınım beklediğinin ötesinde bir düğünle gir dünya evine canımsın Şeniz:1hug:a.s.:nazar:

Ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.

Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, nazarlardan saklasın :nazar:
amiiin çok tşkr ederima.s.
canım maşallah diyorum önce:nazar:
çok güzel olmuşsun.çok yakışmışsınız.
başınız saolsun.sana katılıyorum herşey önce allah izin verirse allah nasip eylediyse demek gerekiyor.dünya hali herşey planladığımız gibi olmuyor.
umarım ömür boyu mutlu olursunuz.a.s.
çok tşkr ederim canım Şeniz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: cnm sinayım maşallah okadar cok güzel olmuşsunki barbie bebek gibi eşinle Allah bir ömür boyu ayırmasın işallah Allah nazarlardan korusun.Kayınpederinin tekrar mekanı cennet olsun işallah.:Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar:
baberkom canım benim o güzel dileklerinin bin katı sana dönsün tez zamanda kur yuvanı inş.
sinaycığım Başın sağolsun tekrardan cnm .Rabbim geride kalanlara can sağlığı versin inşallah. ..
Maşalallah çok güsel bi gelin olmuşsun. Allah gözlerindeki o sımsıcak gülümsemeyi hiç eksik etmesin.Eşinle bi ömür boyu aynı yastığı paylaşmanız dileğiyle . . ayrıca gelinliğin saçın makyajın hepsi mükemmel

çok teşekkür ederim canım seninde az kalmış hayırlısıyla sende kavuş inş. sevdiğine:Saruboceq:

canım hemşom allah ömür boyu mutlu etsin
çok güzel bir gelin olmuşsun
maşallah

Masallah bundan sonra allah sizi kötülüklerden korusun. Cok mutlu olursunuz insallah. Ne zorluklar cektigini biliyorum..
Canim benim cok güzel olmusun gelinligin harika.. sac renginde süper dogal bir sarisin olmusun röfleler ne güzel yakismis.. allah nasip kismet eders benim sac rengim seninkilyle hemen hemen ayni olacak gibi.
Allah mesut bahtiyer etsin..bir yastikta kocarsiniz insallah

Sinay mutlulugunuz bir ömür boyu sürsün canim...

Cok güzel bir cift olmussunuz....

Allah sizi hep güldürsün bundan sonra....

canım cok tatlı olmussunnn mutluluklarrrrropuyorumnanaktan

maşallah canım:nazar::nazar::nazar: allah nazarlardan saklasınn.çoq yakışmışsınız.dilerim yüzünüzdeki o gülümseme hiç eksik olmaz opuyorumnanaktan

başınız sağolsun...
:nazar::nazar::nazar:maşallah canım:nazar::nazar::nazar:
çok yakışmışsınız birbirinize,bir ömür boyu mutluluk dilerim...
çok sağol canımŞeniz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masallah cnm arkdasımaaa prenses olmuş prensesss
böcüğüm kuzum benim bugünlere sizlerle geldim ne mutlu banaŞeniz umarım sende tez zamanda HAYAL GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRERSİN:asigim: dualarım hep sizinle
çok güzel bir gelin olmussun sşinay çokk hoşsunuz :nazar::nazar:

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin bu arada...
teşekkür ederim canıımŞeniz
Sinaycıgım buuk hallerı dahada guzel masallahhhh
o senin güzelliğin Esmacım canım arkadaşım benimŞeniz
Canım arkadaşım benim, o kadar güzel görünüyorsunuz ki insan gözlerini alamıyor. :nazar::nazar::nazar: Zaten maşallah çok güzelsin. Gelinliğinle güzelliğin katlanmış. Saçın, makyajın, gelinliğin, takıların herşeyinle bir bütün olarak bayıldıııımmmmmm. Bir ömür hep gülün inş. Ayrıca kafanı eşinin omzuna koyduğun foto da harika olmuş
oyyyy oyyy valla ağlattınız beni canım arkadaşım sulfatım Allahım inş. sana bin katı güzelini yaşatsın umarım herşey gönlünce olur tez zamanda kavuşursun sende :nazar:a.s.:1hug:Şeniz
canım hemşom allah ömür boyu mutlu etsin
çok güzel bir gelin olmuşsun
maşallah
sağol hemşom darısı başınaŞeniz
:nazar::nazar::nazar: maşallahhhh sinaycımmm :1hug:
ŞenizŞenizŞeniz
Masallah bundan sonra allah sizi kötülüklerden korusun. Cok mutlu olursunuz insallah. Ne zorluklar cektigini biliyorum..
Canim benim cok güzel olmusun gelinligin harika.. sac renginde süper dogal bir sarisin olmusun röfleler ne güzel yakismis.. allah nasip kismet eders benim sac rengim seninkilyle hemen hemen ayni olacak gibi.
Allah mesut bahtiyer etsin..bir yastikta kocarsiniz insallah

çook teşekkür ederim fmk canım umarım seninde gönlüne göre olur gelinliğin saçın makyajın tez zamanda vukuatsız kavuş aşkınaŞeniz

Back
X