28 Mart 2021 de saat 21.48’de Ay 8° Teraziye geldiğinde Dolunay gerçekleşmiş olacak
Dolunay, parlak büyülü ışık altında kontrolden çok daha kolay çıktığımız, duyguları şiddetle yaşadığımız, atalarımızın kötü ruhlardan ve cadılardan korktukları zamandır.
Kazalar, kavgalar, hesaplaşmalar, tıbbi yardım almamızı gerektiren olaylar. Tutkularımız bizi ele geçirir bu Ay etkisinde. Görsel büyülü ışığa romantizm ve tehlike eşlik eder.
Enerji olarak Terazi Burcu, Denge ve Anlayış anlamına gelir.
Dolunayla Anlaşma ve Anlaşmazlık unsurları devrede olacak. Gölge yönüyle denge bozukluğudur.
Yükseleninde Akrep enerjisi hakim olacak, derin, sorgulayıcı, gizemli ve kararlı bir etkide olacağız.
Mistik atmosferi vurgulayacak. Cesur olmak isteyeceğiz. Akrep her zaman duyguyu maddeleştirir farkında olun.
Bu gergin günde iyi bir ruh hali yaratmaya çalışın, kıskanç olmayın. Tarafsız olmaya çalışın.
Belki başınız ağrıyarak uyanacaksınız belki canınız sıkkın olacak ve iyi bir ruh hali yakalamayı unutacaksınız.
İşte o yüzden kendimizi yönetelim ve burçlara etkilerine bakalım.
️ Koç Burcu
Ay Terazi burcunda yani karşıt burcunuzda duracak.
Sert bir enerji alacaksınız. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı, ortaklaşa işleri, açık düşmanlarınızla alakalı etkiler verecektir. Köşe evler olarak Dolunay size daha çok etki verecek olsada Satürn desteği almaktasınız. Sırtın alt tarafın, böbrekler, yumurtalıklar, damarlar etki altında.
️ Boğa Burcu
Ay sizin 6. evinizde hizmet alanınızı belirsiz ve tahmin edilemez bir enerjiyle etkileyecek. Burası çalışma arkadaşlarınızı, yanınızda çalışanları, evcil hayvanlarınızı ifade eden bir ev.
Titizlik, düzen ve hijyende bu evden sorumludur.
Emeğinize önem verin. Bağırsaklar etki altında.
️ İkizler Burcu
Ay 5. evinizde duracak. Kendinizi ifade edip, eğlenme arzusu duyacaksınız. risk almak daha kolay gelecek, aşk ve çocuklar konu başlıklarınız olacak. Kalp, sırt..
️ Yengeç Burcu
Yönetici gezegeniniz Ay kendi evinizde yani 4.evinizde durmakta.
: Bu sert bir enerji olarak size yansıtacak. Ev, yuva, aile, anne-baba, iç yansıma, emlak gibi konuları kapsar.
Burası herşeyin köküdür, yaşlılıktır, göğüsler, mide, sindirim organları etki altında.
️ Aslan Burcu
Ay sizin 3. evinizde bulunacak. Tüm iletişim araçları ve kardeşler, kısa seyehatler, trafik ve taşıtlar, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, komşular, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim, basın-yayın, sosyal medya, internet. zihinsel becerileri etki edecek. Kollar, akciğerler, sinir sistemi etki altında.
️ Başak Burcu
Ay sizin 2. evinizde duruyor. Maddi tüm konular (para, mülk, eşya,), alacak ve borçlar, tüketim, masraflar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, değerler (ahlaki ve etik).
Aynı zamanda yaratıcılık evidir çünkü para kazanmak gerekir. Sorumluluk almak, insiyatif almak önemlidir. Alt batın bölgelerine, kulak ve boğazlar dikkat edin.
️ Terazi Burcu
Bu Dolunay burcunuzda olacak. Güneş, Venüs, Şiron ise tam karşınızda. Kendinizi farklı bir açıdan görmenize sebep olacak. Evlilik veya iş ilişkilerinizde diğer insanlarla yüzleşmeye ve tartışmalara yol açabilecek bir etki var. Zorlayıcı ve ilişkileri sonlandırma enerjileri barındırıyor olacak. Olası durumları kurcalamaktan, kızıştırmaktan kaçının her zamanki gibi diplomat ve uzlaştırıcı olmaya çalışın.
Eğer çabaladığınız herhangi bir hedefiniz varsa, bu Dolunay günlerinde çabalarınızın sonucunu nihayet görebilirsiniz.
️ Akrep Burcu
Ay sizin 12. evinizde duruyor. 12. ev inziva evi, sırlar, gizemler, bilinçaltı, uyuşturan maddeler, anestezi, korkular, hastaneler gibi konuları sizin gündeminize gelecek. Hizmet etmenizi, Tanrısal yardım alabileceğiniz, rüyalarınızın anlamlı olacağı bir Dolunay sizi bekliyor. Mesane, kas sistemi ve ayaklara dikkat etmeliyiz.
️ Yay Burcu
Ay sizin 11. evinizde duruyor. Arkadaşlıklar kurduğumuz ve bitirdiğimiz bir ev. Kulüpler, dernekler, organizasyonlar, tanıdıklar, umut ve arzular noktalarını etkiliyor. Ayak bilekleri, karaciğer ve kalçalar etki altında olacaktır.
️ Oğlak Burcu
Ay sizin 10. evinizde duruyor. Daha sert bir enerji alacaksınız. 10. ev başarma evidir. Mesleğimizi, otoritemizi, amacımızı, liderliğimizi, kariyerimizi, dünyevi rolümüzü temsil eden bir ev. İş ve hayatı üzerinde etki alacaksınız.
Dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize dikkat edin.
️ Kova Burcu
Ay sizin 9. evinizde duruyor. Burası yaşama anlam katan eğitim, seyehat, vizyoner görüşler, etiklik, din-felsefe konularını gündeme getirir.
Basın, medya, kitap gibi topluma şekil ve haber veren yayınlar bu ev enerjisiyle görünür.
️ Balık Burcu
Ay sizin krizler eviniz olan 8. evinizde duruyor. Enerji size beklenmeyen, öngörülemeyen, tahmin edilmez şekilde yansıyacak.
Burası finans hattı borçlar, krediler, sigorta, vergi, miras, başkalarının parasını temsil eden ev. Okült gizemli konular, araştırmalar ve operasyonları temsil eder. Genital organlara, kas sistemine, mesaneye dikkat edilmeli.
Karma ve Spiritüel Astrolog Nesrin Gündüz