28 mart çatlatma iğnesi olanlar bekleniyorsunuz..

boncuk007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
31
13
3
36
merhaba kızlar,
mart ayında 7 gün fostimon 75lik ve 150lik iğne kullandım ve 28 mart pazar günü çatlatma iğnesini oldum .
dün 10.günümdü dayanamadım hızlı testlerden aldım yaptım akşam bide :) tabiki negatif çıktı.
şimdi bekliyorum bakalım adet günüm 14 ü gözüküyor
yarın iğnenin 12.günü sabah ilk idrarla tekrar test yapsammı acaba?
buna benzer durum yaşayan varmı merak ettim .

İğnenin 14. Günü test yap canım sonuç alırsın

30 mart olur mu acaba bende 8. Gün bugün yaptım negatifti yok mu acaba diye düşünmeye başladım

olur olur :))))))
inşallah bu ay tutar yaaa normalde iğne etkisinden pozitifi görmek lazım diye okuyorum hep bizimki negatif
Evet canım acaba pozitife döner mi iğnenin etkisi neden bu kadar hızlı geçti bizde o zaman pozitif çıksa iğneden diyorum negatif çıksa neden negatif diyorum ama yarın sabah 10. Gün ilk idrar la yapıcam en son gün içinde yapmıştım

günaydın canım ben dün akşam tekrar yaptım hızlı testten 12.günümdü silik çizgi çıktı

valla aslında hasta olucam gibi birkaç gündür belirtilerim var dünki testim de silik çizgi çıkınca umutlandım
Benimde arada belim ağrıyor ve bacaklarım ama benim genelde böyle ağrım olunca adet olurum göğüslerin desen ağrı sızı var mı diye dokunmaktan zaten ağrı oldu

ahahahahhahah bende aynı valla
İnşallah vardır sende canım 2 gün sonra yine test yap koyulaşır inşallah çünkü negatif olup tekrar çizgi çıkması olumlu sonuçtur diye düşünüyorum ben benimde inşallah öyle olur 2 gün sonra yine test yapıcam 2 gün dayanabilirsem

pazar günü sabah yapıcam sabırla beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…