İğnenin 14. Günü test yap canım sonuç alırsınmerhaba kızlar,
mart ayında 7 gün fostimon 75lik ve 150lik iğne kullandım ve 28 mart pazar günü çatlatma iğnesini oldum .
dün 10.günümdü dayanamadım hızlı testlerden aldım yaptım akşam bide :) tabiki negatif çıktı.
şimdi bekliyorum bakalım adet günüm 14 ü gözüküyor
yarın iğnenin 12.günü sabah ilk idrarla tekrar test yapsammı acaba?
buna benzer durum yaşayan varmı merak ettim .
30 mart olur mu acabamerhaba kızlar,
mart ayında 7 gün fostimon 75lik ve 150lik iğne kullandım ve 28 mart pazar günü çatlatma iğnesini oldum .
dün 10.günümdü dayanamadım hızlı testlerden aldım yaptım akşam bide :) tabiki negatif çıktı.
şimdi bekliyorum bakalım adet günüm 14 ü gözüküyor
yarın iğnenin 12.günü sabah ilk idrarla tekrar test yapsammı acaba?
buna benzer durum yaşayan varmı merak ettim .
olur olur :))))))30 mart olur mu acababende 8. Gün bugün yaptım negatifti yok mu acaba diye düşünmeye başladım
Evet canım acaba pozitife döner mi iğnenin etkisi neden bu kadar hızlı geçti bizde o zamanolur olur :))))))
inşallah bu ay tutar yaaanormalde iğne etkisinden pozitifi görmek lazım diye okuyorum hep bizimki negatif
günaydın canım ben dün akşam tekrar yaptım hızlı testten 12.günümdü silik çizgi çıktıEvet canım acaba pozitife döner mi iğnenin etkisi neden bu kadar hızlı geçti bizde o zamanpozitif çıksa iğneden diyorum negatif çıksa neden negatif diyorum ama yarın sabah 10. Gün ilk idrar la yapıcam en son gün içinde yapmıştım
Ben sabah yaptım negatif çıkı canım 10. Günüm bugüngünaydın canım ben dün akşam tekrar yaptım hızlı testten 12.günümdü silik çizgi çıktı
benimde 10.gün negatifti 2 gün daha bekle bakalım inşallah pozitife dönerBen sabah yaptım negatif çıkı canım 10. Günüm bugün
Ayy inşallah canım belirtin var mıbenimde 10.gün negatifti 2 gün daha bekle bakalım inşallah pozitife döner
valla aslında hasta olucam gibi birkaç gündür belirtilerim varAyy inşallah canım belirtin var mı
Benimde arada belim ağrıyor ve bacaklarım ama benim genelde böyle ağrım olunca adet olurumvalla aslında hasta olucam gibi birkaç gündür belirtilerim vardünki testim de silik çizgi çıkınca umutlandım
ahahahahhahah bende aynı vallaBenimde arada belim ağrıyor ve bacaklarım ama benim genelde böyle ağrım olunca adet olurumgöğüslerin desen ağrı sızı var mı diye dokunmaktan zaten ağrı oldu
İnşallah vardır sende canım 2 gün sonra yine test yap koyulaşır inşallah çünkü negatif olup tekrar çizgi çıkması olumlu sonuçtur diye düşünüyorum benahahahahhahah bende aynı valla
pazar günü sabah yapıcam sabırla beklicemİnşallah vardır sende canım 2 gün sonra yine test yap koyulaşır inşallah çünkü negatif olup tekrar çizgi çıkması olumlu sonuçtur diye düşünüyorum benbenimde inşallah öyle olur 2 gün sonra yine test yapıcam 2 gün dayanabilirsem
Bende pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum canım inşallah sabır lazımpazar günü sabah yapıcam sabırla beklicem
Durumun nedir canım? Bende 7. Günüm bugün silik çıktıpazar günü sabah yapıcam sabırla beklicem
merhaba canım dün kaset test yaptım sabah direk çıktı çizgi belirgin şekilde bu hafta doktora gidicemDurumun nedir canım? Bende 7. Günüm bugün silik çıktı
Maşallah canım inşallah tutmuşturmerhaba canım dün kaset test yaptım sabah direk çıktı çizgi belirgin şekilde bu hafta doktora gidicem
inşallaaah canımmmMaşallah canım inşallah tutmuştur
senin durumlar nasılMaşallah canım inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?