Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 28 MiLyon dolarLik Villa :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
benimde böle bi villam var ama burda resmini koymak istemedim şimdi kıskananlar olır dieD

benimde böle bi villam var ama burda resmini koymak istemedim şimdi kıskananlar olır dieD

haha ay cnmsin ya :))

villanin her yeri 24 ayar altin ve swarowski taslariyla yapilmis
oranin bi kapi kolunu verseler bize yarim sene idare ederiz kaydirigubbakcemile3

bence fazla lüx napacam anacım bukadr lüx evii..insan bir süre sonra sıkılır..
altınmıs ...ulen yüzümü altın musluktan yıkasam nolur yıkamasam nolur...
ne ilginc insanlar varya...:))

valla villa değilde manzaraya bayıldım, yer seçimleri müthiş olmuş, havuz falan çok güzel.
Normalde bu tarz evleri sıcak bulmam ama buranın bahçesi ve manzarası çook güzeel.
İçine gelince, bizim sülalenin hepsi yaşayabilir heralde :))
İnsan tek başına kaybolur o evde :))
Hele o yatak odası sankim 2 kişilik değilde aile boyu gibi olmuş
Ben sevdiceğimle o kadar büyük yatakta yatamam, ne o öle adam başka odada yatsa daha yakın olur :))

para eden altın kaplamalarıdır zaten.onları düş gerçek değeri belli olur.ben sevmem okadar şatafat bakarken gözüm yoruldu..paylaşımın için sağol arkadaşım millet parayı bol bulunca napcağını şaşımış.okadar altını oralara koyacağıma takarım koluma bilezik yaparım.oh.

içi çok abartılı geldi özellikle de banyo.Ama dışı çok güzel akannehirbayanssulusmile

ıyyy hiç beğenmedim güzel değil... ( kedi uzanamadığı ete mundar dermiş :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…