• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 temmuzda boşanma durusmam var

28 temmuz 2023 9:45 te boşanma duruşmam var anlasmalı olarak.kafam allak bullak boşanma kararını ben almıstım eşim anneci ve beni sayısız evden kovdu kayınvalıde kişisi son evden kovduğunda anahtarımı da elimden almıstı ben de boşanma davası acmıstım zor bişey daha 1.5 sene olmustu evleneli daha esyalarımın bıle keyfını suremedım içimde bi daralma var bilmiyorum tuhafım düşünüyorum düşünüyorum o kayınvalıde bana huzur vermezdi eşim hiç benim yanımda olmadı hep ben savas içindeydim sankı ailesiyle savastırdı benı hayırlısı olur ınsalah ne dıyeceğimi bilemiyorum
Boşver o adam zaten seni mutsuz edermiş. Allah yardımcın olsun inşallah çok mutlu olursun verdiğin kararla

28 temmuz 2023 9:45 te boşanma duruşmam var anlasmalı olarak.kafam allak bullak boşanma kararını ben almıstım eşim anneci ve beni sayısız evden kovdu kayınvalıde kişisi son evden kovduğunda anahtarımı da elimden almıstı ben de boşanma davası acmıstım zor bişey daha 1.5 sene olmustu evleneli daha esyalarımın bıle keyfını suremedım içimde bi daralma var bilmiyorum tuhafım düşünüyorum düşünüyorum o kayınvalıde bana huzur vermezdi eşim hiç benim yanımda olmadı hep ben savas içindeydim sankı ailesiyle savastırdı benı hayırlısı olur ınsalah ne dıyeceğimi bilemiyorum
Sizi merak ettim naptiniz bosanma davaniz vardi

Durusma görüldü esim hemen imzaladı ben imzalayamadım tatıle gittik geldik düzelecek sandım ama yıne annem babam dıyor hala babamın evindeyim ev tutalım dedim istemiyor süreci tekrar düşünüyorum ders almayı bilmiyorum ama hayat öğretiyor
Boşanmak üzere olduğunuz adamla tatile mi gittiniz? Bir de ev tutalım diye geri adım mı attınız?
Bu hayat size hiçbir şey öğretemez üzgünüm.

Durusma görüldü esim hemen imzaladı ben imzalayamadım tatıle gittik geldik düzelecek sandım ama yıne annem babam dıyor hala babamın evindeyim ev tutalım dedim istemiyor süreci tekrar düşünüyorum ders almayı bilmiyorum ama hayat öğretiyor
Hayat öğretmeye çalışmış ama sizde iş yok

Yaa Allah aşkına adam imzayı atmış zorluk çıkarmıyor çocuğunuz da yok.gercekten neden?anneci,sizi kovuyor ustune tatile cikip ev tutalim diyorsunuz.adam dünden razi bosanmaya bu israr neden?keşke ben de o aşamaya gelebilsem bir adım kalmış zaten.duzelmeyecegi belli.2 çocukla keşke bosanabilsem diye düşünen birisi olarak bunu kendinize yapmayın diyorum size sadece.bir an önce yolunuzu çizin, gerçekten değmiyor.cocugunuz da olunca sorunlarınız katlanarak büyüyecek malesef.

Boşanmaktan vazgeçmiştim üstune aldatildim 2 gün önce boşandim
Geç olsun güç olmasın. Sizi istemeyeni siz sakın istemeyin bir daha gördüğünüz üzere kendini bir şey sanmasına sebep oluyor. Çok uğraştınız umarım çok mutlu bir hayatınız olur bundan sonra

Back
X