28 yama geldim hla annemle anlaamyorum..

madem gelmeyecek telefon acmayacak
acmasin gelmesin bence onaylayin ve üstüne gitemyin
eminim ozaman degere bineceksinizdir
yada asker dünüsü esinizle onlardan uzaga gidin
bak ozaman kizim der baska birsey demez

Off dövmek dışında bana annemi hatırlattın.
Hiçbir zaman takdir edildiğimi hatırlamam...
Suçu her zaman kendimde arardım demek benim annem gibi olanlarda varmış...

kardeşınız var mı? varsa onlara da böyle mı davranıyor?
babanızla konuşsanız da bıraz o müdahale etse?

Her annede şefkat dolu , çocuğu için çırpınan karakterde olmuyor malesef. Eşinin askerliği az görüşme için fırsat diyordun , dene bakalım. Biraz mesafeli olmakta fayda var.

kusura bakmayın ama annenizde sorun var bence sizde değil..değil üniversitede dövmek,çocukken bile el kaldırmaya karşıyım ben
bence fazla görüşmemeniz sizin akıl ve ruh sağlığınız için daha iyi..

aslında şefkatsız deıl. hep ipler elimde olsun istiyor.. bu yuzdende fazlasıyla abartıyor. ama bı hasta olsam bıyerıem bıseycık olsa mahvolur. buda tek cocuklugun verdıgı bır dezavantaj oluyor üstüne. bence sorun onun sevgısız yetsmesı..

cnm anen gelmeyeceğini söylemiş evine dimi yanlış anlamadım.
eee öyleyse sende eyvallah etme.biraz uzak durun,özleyin birbirinizi.

ah.... benim annemde böyle bişey bilmiyosun der kendisi sanki, bişey öğretmiş gibi aramız çok kötü sürekli kavga ediyoruz aslında hiç pişman değilim kavga ettiğimiz için ne ekersen onu biçersin ben ağlarken hiç bir zaman yanımda olmadı bende şimdi onun yanında değilim üzgünüm ama bu böyle...

aynen benm gbı olmussun cnm sende.. esımı yolladım allah kavusturur ıns. sağa salim..

Son düzenleme:
Benim annemde sizin kadar olmasada sevgisiz ve ilgisizdir bize karşı.Bende çareyi yaşadığım şehri tarketmekte buldum, uzaktayım sıkıntıdan stresten uzak, bayramdan bayrama arıyorum o kadar, çok resmiyiz onun dışında.Eşim çok iyi allahıma şükür, ailelerimizi seçemiyoruz ama eşlerimizi kendimiz seçiyoruz.Sizi çok iyi anlıyorum aslında hayat boyunca herşeyinize öyle müdahele edilmişki ondan nefret etseniz bile onun onayını almak istiyorsunuz her işinizde.Ama bu hastalıklı durumdan ancak kendi gücünüzle iradenizle kurtulabilirsiniz.

ahhhh! benim annemde herşeyden şikayetçidir. eşimle severek evlendik. çok zor günler yaşadık ama yılmadık yıkılmadık. ve kavga edip annemin yanına kaçmadım. eşimle iyi geçiniyoruz. ama annem eşimi sevmiyor. onunla evlendim diye ha bire bana laf sokuyor. şimdide çocuk yapmadık diye bana tavır alıyor.
maddi olarak zor günler yaşadık. ne zaman çocuk düşünelim desek işler ters gitti. şimdi eşim işsiz. annem durumumuzu biliyor. kızım ihtiyacın var mı bak eşin işsiz demez. tavır alıyor bana. bu da canımı acıtıyor. ama şu var ki sevmediği damadı ona oğlundan daha yakın davranıp ne zaman ihtiyacı olsa koşar. oğlu ayda bir defa telefon ancak eder biz haftada 2 gün anneme gideriz. ve eşim istanbuldaki kurulunu düzenini bırakıp izmir e yerleşti. annem yalnız kalmasın diye.

of anne offffff biraz daha anlayışlı olsan senin için yapılanları görsen senağlama

benmkıde tam tersıne damadının hastasıdır. onun ıcın ve aılesı ıcın ölür.. o özverıyı azıcıkta bana gosterse :1shok:

canım Allah annene uzun ömür sağlık versin ama bunun yanında da sana karşı saygı ve hoşgörü versin.
bütün sıkıntı karşılarında insanın kendi çocukları da olsa başlı başına ayrı bir kişilik olduğunu anlamamalarından kaynaklı.
farklı olana saygı gösterecek hoşgörümüz yok ne yazık ki.. bu yüzden ne yapsan yanlış yapmışsındıri ne yapsan hatalısındır..
seni sürekli değiştirmeye çalışırlar.... toplumun genelinde görülen ciddi bir sorun malesef..
benzeri sıkıntılar -dayak olmasa da-bende de var..
lise birincisi oldum. hiç takdir görmedim. süper bi bölüm okudum ama okul uzadı diye dünyanın azarını yedim.
cezalandırmayı biliyoruz ama takdir ederken o kadar cömert değiliz
ben de çıkamadım anne çatışmasından
annen kendi eliyle seni kaybediyor
defalarca söyledim ben ona: beni kaybediyorsun sonra ağlıyorsun neden kızımla iletiişim kuramadım diye. bana saygı duymazsan beni farklı değer yargılarımla benimsemez ve değiştirmeye çalışırsan kaybedersin.
sabır diliyorum canım hem sana hem kendime

canım üveymisin yok değilsen ben nerede hata yapıyorum diye düşün çünkü bende bir anneyim çocuklar otuz yaşına geldi hala ben onların önünde fir dönüyorum taki evlenene kadar böyle asla gocunmam

benim eşimin teyzeside aynıydı alınan hediyeler geri gönderilirdi marka begenmezdi şimdi 5 çoçugundan dadece ikisi yanında öbürleri hepsi uzaklaşdı annen bence çok bençil bu hareketlerin seni üzdügünü anlat artık evli ve çoçuk sahibi oldugunu gerçi hiç bir şey onu yönlendiremez allah sana sabır versin:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…