284 beta HCG

merveakns24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
16
3
1
23
Tam adet olucağım gün test yaptım silik çizgi çıktı daha önce geçen yıl Mart'ta 5 haftalikta düşük yaptım daha sonra 4. Gün gecikmemde cuma günü aile sağlığa beta HCG testi verdim sonuç bugün çıktı ve 284 hiç bişey anlamadım napmam gerek çok istiyorum

Hayırlısı olsun canım hamileliğin. 2 günde bir artışa bak canım. Belirtilerin nedir

Hayırlısı olsun canım hamileliğin. 2 günde bir artışa bak canım. Belirtilerin nedir
Adet tarihim 29.12 25 gün döngüm bide zaten istiyoduk o yüzden hemen evde test yaptım silikdi emin olamadık bende sağlığa gittim test verdim sadece arada kasıklarımda ağrı oluyordu bide adet tarihim geçmişti ama doktor cok erken gelmişsin dedi suan da 2 gündür göğüslerime dokununca hafif ağrı var bende bidaha randevu aldm kadın doğuma ayın 1 inde artış kontrolü için inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarim çok endişeleniyorum daha önceki düşükten dolayı allahim isteyen herkese nasip etsin

Sakın olmaya çalış benimde 19 haftalık kaybim üzerine kimyasal gebeliğim var betan güzel artışa bakicaksin sinir stres yapmıyoruz bak bende yarın vericem test bende merak içindeyim arttı mı nasıl diye ama bu bize zarar veriyor. Olumlu olalım güzel olsun jersey

Evet kesinlikle tekrar betaya baktık ayın 1inde beta HCG 3509 çıktı yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diycek yükselme iyimi acaba 28 ocakta 284 çıkmıştı 4 gün sonra 3509 şuan mide bulantm çok fazla yemek görmek istemiyorum sana ne dedi doktor peki sonucun ne inşallah olumludur

Harika çok sevindim artışın süper benim durumlar iyi kese güzel boyutu güzel çarşamba kalp atışına gideceğim kısmetse ama bende öyle bulantı yok henüz

Harika çok sevindim artışın süper benim durumlar iyi kese güzel boyutu güzel çarşamba kalp atışına gideceğim kısmetse ama bende öyle bulantı yok henüz
Zaten tam.6 haftalikta başlıyor galiba bendede yoktu yeni başladı çok sevindim Allahım tez zamanda kucağımiza almayı nasip etsin tontiklerimizi

Zaten tam.6 haftalikta başlıyor galiba bendede yoktu yeni başladı çok sevindim Allahım tez zamanda kucağımiza almayı nasip etsin tontiklerimizi
Amiiin canım insallah benim yarın 6 oluyor kısmetse 6+4 kalp atışları için gideceğiz suan sakın gidiyor hersey sadece göğüs hassasiyeti ve ufak kasik agrilarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…