• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı çok yavaş

sevgsepetmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar, son regl olduğum tarih 17 Mayıs’tı. 18 haziranda adetim geciktiği için test yaptım ve pozitif çıktı. Doktora gittiğimde beta hCG değerimin 528 olduğu ve yaklaşık 4 hafta 4 günlük hamile olduğum söylendi.

7 gün sonra, yani son adet tarihimin üzerinden 41 gün geçtiğinde beta hCG değerime tekrar bakıldı ve 1021 çıktı. Doktor bu değerin sıkıntılı olabileceğini ve 2 gün sonra tekrar görmek istediğini söyledi. Doktor ultrasonda gebelik kesesini gördü ancak henüz bebek görünmedi.

Bu durumu yaşayıp sonrasında sağlıklı bir hamilelik süreci geçiren var mı?

2 günde bir yaklaşık 2 kat artış olması gerekiyor. Açıkçası artış yetersiz gibi görünüyor ama kese de görünmüş inanın bilemedim. Beta yanlış ölçülmüş olabilir mi acaba
Bir önceki gün sağlık ocağında ölçtürdüğümde 980 çıkmıştı yanlış olabileceğini sanmıyorum. Boş gebelikten şüphelendim.

Bir önceki gün sağlık ocağında ölçtürdüğümde 980 çıkmıştı yanlış olabileceğini sanmıyorum. Boş gebelikten şüphelendim.
Doktor mutlaka değerlendirecektir her ihtimali. En kısa zamanda hayırlı sonuçlar da alırsınız inşallah

Back
X