- 19 Şubat 2020
- 5.686
- 3.011
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
- #1
Merhaba kızlar; dün acil sezaryana alındım 28 haftalık bebeğim şu an başka bir hastaneye yoğun bakımda lütfen dua edin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. En kısa sürede iyi olsun bebeğiniz.Merhaba kızlar; dün acil sezaryana alındım 28 haftalık bebeğim şu an başka bir hastaneye yoğun bakımda lütfen dua edin![]()
Amin canım inşallah ara ara kanamam geliyordu dün aşırı kanamam geldi bayağı bayağı bir geldi Bir de plesentadan ayrılıyormuş bebeğim öyle son anda kurtarıldı yaniAllah yavrunuzu size bağışlasın, sağlıcakla birlikte evinize gitmeyi nasip etsin. Sebeb neydi?
İnşallah canım benim şu an başka bir hastanede yatıyor artık kaç ay sonra gelir bilmiyorum sağlıcakla inşallahRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. En kısa sürede iyi olsun bebeğiniz.
İnşallah canimCanım benim Rabbim şifa versin gözünü yolda koymasın inşallah bir an önce kucağına al sağlıkla büyüt
Nasıl oldu canım durumuİnşallah canim
Bilmiyorum canım salı günü gördüm en son iyiydi bugün tekrar öğleden sonra görüş var dua edin canımNasıl oldu canım durumu
Allah kavuştursun canım benimBilmiyorum canım salı günü gördüm en son iyiydi bugün tekrar öğleden sonra görüş var dua edin canım
Amin canimnnAllah kavuştursun canım benim
Çok geçmiş olsun Allah kavuştursun tez zamandaBilmiyorum canım salı günü gördüm en son iyiydi bugün tekrar öğleden sonra görüş var dua edin canım
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinizeMerhaba kızlar; dün acil sezaryana alındım 28 haftalık bebeğim şu an başka bir hastaneye yoğun bakımda lütfen dua edin![]()