28haftalik gebelik

Sen3264

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
13
3
1
32
28 haftalık gebelikte özel hastanede açlık ve toklu şekerini ölçuturdum doktorum iyi dedi glukoz yüklemesi gerek yok dedi ama devlete hastanesinde önerdi glukoz yüklemesi ben yaptırmadım doktorum gerek yok dedi bir sorun olurmu bebeye Birde haftada 1 kez tatli yiyim hazar binden bir şey olurmu

Bana da önerilmedi yaptırmadım. Bebegin suyu kilosu nasıl?

Benim açlık şekerim 70 tokluk şekerim 100 çıkmıştı doktorum hiç kısıtlama yapmamamı söyledi şeker testi bi kutu gazoz gibi bişi tatlı bişiler yiyip de ölçtürebilirsinşz haftada bi tatlı yemekten bişi olmaz

Benim de değerlerim iyi çıktı glukoz yüklemedi yaptırmadı. Yaptırmayacağım. Bir doktor suyun fazla dedi diğeri çok normal dedi .

Merhaba benimde 22. hafta kontrolümde Su fazla dedi. Şeker ve karbonhidratı azaltmamı söyledi. Ama ben tedirgin oldum yine de. Bu konu da tecrübeniz var mı?
Gebelik şekeri olduğu zaman suyu fazla oluyor şeker ve karbonhidrat çok dikkat edin. 24.haftadan sonra anlaşılıyor varsa glikoz yüklemesiyle. Kan uyuşmazlığı var mı eşinizle aranızda?

Gebelik şekeri olduğu zaman suyu fazla oluyor şeker ve karbonhidrat çok dikkat edin. 24.haftadan sonra anlaşılıyor varsa glikoz yüklemesiyle. Kan uyuşmazlığı var mı eşinizle aranızda?
23. haftaya girdik şimdi. Kan uyuşmazlığı kız yok. İkili dörtlü ve ayrıntılı da hiçbir sorun yoktu. Bu durum beni çok tedirgin etti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…