29 Aralık 2021 Jüpiter Balık Burcunda - Burçlara Etkileri

jüp3 (1).jpg
jüp3 (2).jpg
jüp3 (3).jpg
jüp3 (4).jpg
 
mitolojiks (12).jpg

Koç ve Yükselen Koç: Bu dönem şifalanmanız gereken konuların üstüne düşeceksiniz. Bilinçaltı çalışmaları, spiritüalizm ve maneviyat gibi konular gündeminizde olabilir. Ayrıca kronik rahatsızlıklarınız varsa şifalanacağınız bir dönem olacak. Jüpiter Balık size hiç olmadığı kadar hissiyat ve teslimiyetçilik kazandıracak.

Boğa ve Yükselen Boğa: Sosyal çevrenizin genişlediği ve çevrenizden destek göreceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem hayal ettiğiniz şeyler için adım atma vakti. Mantıklı ve riske çok girmeyen tarafınızı bırakıp, değişim ve dönüşüm yaşayacağınız bir sene sizi bekliyor. Arkadaş ortamında popüler ve sürekli fikri danışılan kişi siz olabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Kariyerinizde adeta parlayacaksınız. Bu dönem terfi, maaş artışı, iş değişimi yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda uzun süredir beklediğiniz şeyler olacak, hazır olun. Ayrıca annesi ve anne figürleri rahatsız olanlar için şifalanma dönemi.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hukuksal konular, eğitim konuları, akademik kariyer gibi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya üzerinden iş yapanlar veya iş yapmayı düşünenler için büyüme ve popüler olma dönemi. Fazlası ile göz önünde olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan: Miras konuları, eş geliri, nafaka ve prim gibi ek gelirle ilgili güzel artışlar yaşayacaksınız. Özellikle uzun süredir beklediğiniz bir para varsa bu dönem hiç ummadığınız bir anda size gelecek. Ölüm ve ölüm ve ötesi konuları bu dönem sizi içine çekebilir. Bu konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Tam karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan bu geçiş sizi evlilik ve ortaklık gibi konularda güldürecek. Evlenmeyi düşünen Başaklar bu dönem bir adım atabilir. Ayrıca evli olanlar da güzel haberler alabilir. Evlilikte sorun yaşayanlar içinse şifalanma dönemi. Affedici olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu dönem işleriniz baya yoğun olacak. Bir iş bitiyor derken, diğeri başlayacak. Ama bu dönemde çalışkanlığınız sayesinde senenin ortasından itibaren güzel zamanlar yaşayacaksınız. Sakın bunalmayın, sabredin. Bu dönem konsantrasyon sorunu, unutkanlık ve ayak ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: İlişkisi olmayanlar için güzel bir dönem olacak. Uzun süredir romantik ve tutkulu aşkı arayanlar aşkı bulacak. İlişkisi olanlar ise güzel adımlar atabilir. Ayrıca evli olup çocuk sahibi olmak isteyenleri de sürprizler bekliyor. Bu dönem yeni bir hobi edinebilir ya da var olan hobinizi geliştirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Aile desteği ve ailenizden bazı konulardan yardım alabilirsiniz. Ayrıca ev, arsa gibi konularda şanslı bir dönemdesiniz. Bu dönem size tavsiyem geçmişi affetmeye çalışmanız. Eğer ailenizle ilgili böyle bir durumu yaşadıysanız bu dönemi iyi değerlendirin. Aileniz bu dönem büyüyebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Araç alım- satımı gibi konular gündeminizde. Uzun süredir yapmak istediğiniz seyahatleri yapabilirsiniz. Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizden güzel destekler görebilirsiniz ya da onlardan güzel haberler duyabilirsiniz. Eğitim verme, kitap yazma ya da bu konuda kendinizi geliştirmek için güzel bir dönem.

Kova ve Yükselen Kova: Bu dönem size para akacak resmen. Uzun süredir üzerinizde dolaşan kara bulutlar dağılıyor ve maddi yönden seneye güzel bir giriş yapıyorsunuz. Yeni atılımlar, yatırımlar, beklediğiniz paralar bu dönem konularınız arasında. Maddi olarak güzel gelişmelere hazır olun.

Balık ve Yükselen Balık: Burcunuza geçen Jüpiter sayesinde senenin en şanslılarından birisiniz. Hayatınızda bolluk, bereket ve aşkı çekeceksiniz. İşleriniz hiç beklemediğiniz kadar güzel gidecek. O yüzden 11 Mayıs’ a kadar özellikle güzel atılımlarda bulunun. Bu arada hamilelik konuları gündemde olabilir. Kilo problemleri yaşayabilirsiniz.



Jüpiter Balık hepimize şifa, mutluluk, sağlık ve huzur getirsin. Yeni yılla beraber tüm sıkışmışlıklardan ve sorunlardan bizi kurtarsın. Herkese mutlu ve güzel yıllar dilerim.

Sevgi ile kalın.

Hazal TALAY
 

JÜPİTER BALIK BURCUNDA (29 ARALIK 2021- 11 MAYIS 2022)​


jüpit5 (5).jpg


BÜYÜK HAYALLER. KOLEKTİF İYİLEŞME VE ŞİFA ÇABALARI. KOŞULSUZ SEVGİ VE HİZMET TOPLUMUN BİRBİRİ İLE YARDIMLAŞMASI. YARATICI SANAT DOLU ESTETİK İŞLER.




KOÇ: Jüpiter'in balık burcundaki 5 aylık geçişi boyunca sevgili Koçlar spiritüel farkındalığınızı artıracak ve iç dünyanızın derinliklerine inip ruhunuzun sizi mutlu eden köşelerini tekrar keşfetmeyi ve ortaya çıkarmayı deneyebileceksiniz. Jüpiter bu alanda zaten kendi yönettiği evde olduğu için, sizleri oldukça iyi gelecek, bu Transit sizleri duygusal anlamda yoran sıkan üzen daraltan temel konulara eğilip bunları iyileştirme ve şifalandırma bakımından üzerinde çalışmalar yapabileceğiniz terapiler alabileceğiniz bir sürece işaret ediyor, taşıdığınız toksik duygu yüklerinden kurtulup içsel fırtınalarınızı dindirebilir ve sakinleştirebilirsiniz. Zaman algınız değişebilir zaman sizler için daha ağır akmaya başlayabilir biraz tembellik edebilir veya içsel zaman aldığınıza göre hareket etmeye öncelik verebilirsiniz. kendinizle baş başa kalmak kendi özel alanınızda yaratıcı çalışmalar yapmak kalabalıklardan ve kaostan uzak kalmak için istek duyabilirsiniz. Kolektif alana yönelik yardımlaşma spiritüel bilinç Şifa yöntemleri enerji çalışmaları kozmik bilinç gibi konularla İlgilenebilir, yaratıcılığınızı sezgilerinize güçlendirecek ve sizleri ilhama açık kılacak olumlu bir dönemde olacaksınız.



BOĞA: Sevgili Boğalar, Jüpiter'in 11 Mayıs'a kadar geçiş yapacağı Balık burcunda geçireceği süreçte, arkadaşlıklarınızı büyüteceğiniz, grup faaliyetleri ekipler ve topluluklar içerisinde kendinizi geliştireceğiniz, bulunduğunuz çevreler içerisinde şansları ve fırsatları ulaşabileceğiniz , hatta yeni arkadaşlıklar kuracağınız 5 aylık bir döneme giriş yapmaktasınız. Bu dönem içerisinde kendinizi ruhsal veya spiritüel bir aile edinebilir ve sizi zihinsel olarak geliştirebilecek bir konuya daha fazla ilgi ve merak duyabilirsiniz . Bilgi dağarcığınızı geliştirerek size destek olacak o konunun uzmanlarından ve öğretmenlerinden faydalanabilirsiniz. insanlarla güçlü bağlar ve network ler kurarak geleceğinize yatırım yapacağınız ilişkiler edinebilirsiniz. Arkadaşlar ekip ve takım çalışmaları size şans getirecek. Şefkatli merhametli yardımsever tavrınızla topluluklarda dikkat çekeceğiniz, sosyal yardımlaşma alanında ve toplumsal bilinç geliştirecek konulara da el atarak becerilerinizle ve lider fikirlerinize öne çıkacaksınız. Bir gelecek projesine başlayacak ve bu konudan zenginleşmek tanınmak ve daha büyük çevrelere hitap etme fırsatı yakalayacaksınız.



İKİZLER: Sevgili İkizler, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişinde sizler kariyer hedeflerinizle daha fazla haşır neşir olacaksınız. Kariyer alanında ilerleme kaydetmek, mesleki yeteneklerinizi ortaya koymak veya bir kariyer hedefine doğru ilerlerken bir yeni planı devreye sokmak için fırsatlar elde edeceksiniz. Aranızdan bazılarınız bir iş kurmak veya yeni bir işe başlamak için girişimde bulunabilirler. Kısacası profesyonel yaşamınızda başarmak istediğiniz bir hayaliniz ve idealiniz varsa Jüpiter sizlere yılın ilk yarısında bu konuda destek verecektir. Terfi, iş teklifi almak veya uzmanlığınızı ortaya koyabileceğiniz bir atılımda bulunmak için şansınız olacak. Anne ve babanızla daha fazla ilgilenmek veya siz ebeveynlik etmek konusunda başarı yakalayacak ve kendinizle gurur duyabileceksiniz.



YENGEÇ: Sevgili Yengeçler Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi burcunuza çok yarayacak, hayatınıza yeni deneyimler kattığınız ve yeni fırsatlara doğru ilerlediğiniz bir süreç olacak. Hayatın monotonluğundan çıkıp, kendiniz için alışılmışın dışında planlar yaptığınız ve bunları uygulayabilmek için evrenin size destek verdiği bir dönem olacak. Ruhunuza ve aklınıza iyi gelecek konularla iç içe olma fırsatı elde edeceksiniz. Uzak yerlere yolculuklar yapabilir, yabancılarla haşır neşir olabilirsiniz. Kültür felsefe alanında kendinizi geliştirecek ilgi alanları edinebilirsiniz ve entelektüel bakımdan sizi güçlendirecek konulara eğilebilirsiniz. Akademik çalışmalar eğitsel işler basın yayın ve baskılı işler hukuki ve resmi alandaki işler sizler için bu dönemde oldukça akışta ve şanslı gidecektir.



ASLAN: Sevgili Aslanlar, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi size hem maddi konularda yarayacak hem de içsel olarak iyileşmek ve krizlerinizi dönüştürmek için size moral desteği verecek. Para alanında bütçenizi dengelemek ve size daha fazla mali kaynak sağlayacak alanlara yatırım yapmak için fırsatınız olacak. iş kurmak ticarete atılmak veya yeni bir ticari girişim için atılımda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile ile veya eşinizle ortak karar alarak maddi anlamda sizleri güçlendirecek yatırımlarda bulunabilirsiniz. İş ortaklıkları ve işbirlikleri kurabilirsiniz. Kredi almak , vergi sigorta işleri veya genel anlamda borçları ödemek için Jüpiter size bereket getirebilir. İçsel olarak , kalp ve zihin dengenizi bozan duygusal temalara dair derinlere inebilir ve bu duygusal stresleri dönüştürmek için terapiler bilinç altı veya enerji çalışmaları yaparak şifa elde edebilirsiniz.



BAŞAK: Sevgili Başaklar, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi sizler için evlilik uzun süreli ilişkiler sosyal yaşam ve iş hayatı alanında şans ve fırsatlara açık olacağınıza işaret ediyor. Duygusal anlamda daha fazla şefkat merhamet ve tolerans göstereceğiniz bir zaman olacak ve bu tutum ve tavrınız ilişkileri besleyecek ve sizlere olumlu yansıyacak. İlişkiler daha gönülden hissedilecek duygularla dolacak. Evlilik yapmak yeni ilişkilere başlamak var olan ilişkileri bir sonraki seviyeye taşımak için Jüpiter sizlere destek olacaktır. Ayrıca bu dönemde size fayda sağlayacak işbirlikleri iş ortaklıkları kurabileceksiniz ve sosyal yaşamınız canlanacak ve kariyer anlamında insanların desteğini alarak ilerlemek ve fayda elde etmek mümkün olacaktır.



TERAZİ: Sevgili Teraziler, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi sizler için günlük hayatınızı maksimum seviyede etkin ve işlevsel yönetmek için size fayda sağlayacaktır. Daha sağlıklı kendine bakan ve özen gösteren bir tutumla ilerleyeceksiniz. Ruh ve beden bütünlüğünün sizler için önemli olduğu bir döneme giriyorsunuz. Çalışma hayatınızda yeni projelere başlamak ve yeni iş fırsatları elde etmek konusunda şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Jüpiter ile kişisel gelişiminize önem verdiğiniz yeteneklerinizi geliştirecek eğitimler alabileceğiniz iş seyahatleri ve yolculuklar yaparak farklı bir kültür ve bakışı ile günlük hayatınızı renklendireceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Spiritüel anlamda da kendinize daha fazla yenilikler katabilirsiniz, zihni rahatlatacak ve bedeni stres hormonundan arıtacak ve gerginliklerinizi azaltacak yöntemlere başvurmak size iyi gelecektir.



AKREP: Sevgili Akrepler, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi sizler için yaratıcılığınızı artırdığınız bireysel çalışmalara yönelerek yeteneklerinizi ortaya döktüğünüz bir döneme işaret ediyor. Kendinizi daha neşeli eğlenceli ve yaratıcı bir biçimde ifade etmek ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sanat estetik içeren konular organizasyonlar ve etkinliklerle ön plana çıkma şansınız olacak. hobi ve merak alanlarınız canlanacak, ilginizi sizi mutlu edecek konulara yönelteceksiniz. En şahane etki elbette aşk ve romantizm alanında size Jüpiter’in şans getirecek olmasıdır. Kalbi boş Akrepler yılın bu ilk döneminde ruhlarına iyi gelecek romantik enerjisi yüksek bir gönül bağına adım atabilirler. Var olan ilişkileri içerisinde ise daha duygusallık yaşayacakları ve kalp bağının güçleneceği bir dönem var önünüzde.



YAY: Sevgili Yaylar, Jüpiter burcunuzun yönetici gezegeni ve sizler için her yıl her burç değişiminde olduğu gibi bu 5 aylık Balık burcu geçişiyle de önemli bir sürece girdiğinize işaret ediyor. Bu yıl ev aile ve yerleşim konularında iyilikler bulma fırsatınız olacak ve özel hayatınızda daha fazla mutlu olmak için size şans getirecektir. Evinizi sizler için daha mutlu olacağınız konforlu bir hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. Eve yatırım yapmak taşınmak yer değiştirmek veya evden çalışmak için girişim yapabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak için harika bir döneme giriş yapmaktasınız. Ailenizle ilişkileriniz daha candan, sevgi dolu ve birbirinize yardım ederek ve dertlerinize çözüm bularak gelişecektir. Özel hayatınız sizler için güvenli bir liman rahatladığınız ve keyif bulduğunuz bir sığınak haline gelebilir.



OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Jüpiter’in 5 aylık Balık geçişi sizler için bol bol iletişim kurmanın bu yıl şans ve fırsatlar getireceğine işaret ediyor. Fikirleriniz, sözleriniz, bilgi paylaşımınız sizlere güç kazandıracak. Eğitimler, kurslar kısaca eğitsel konular size fırsatlar getirecektir, kitaplar, dergiler, web siteleri, online satış, genel olarak satış pazarlama konuları şans kapılarını sizlere açacak alanlardır. Taşınmak yer değiştirmek şehir değiştirmek isteyen Oğlaklar için umutlarını yeşertecek fırsatlar çıkabilir. Kardeşler ve yakın çevreniz ile ilişkilerin sıcak ve içten olacağı bir döneme giriş yapmaktasınız. Kısa yolculuklar geziler ve kültür turları yapmak size iyi gelecektir. Fikir ve düşüncelerinizi ifade ederken daha fazla kitleye ulaşacaksınız ve kolektif bilinç alanından ilham ve sezgilere açık olma şansınız olacaktır. Spiritüel konularla ilgilenmek yazmak öğrenmek anlatmak için Jüpiter size enerji katacaktır.



KOVA: Sevgili Kovalar, Jüpiter’in 5 aylık geçişi süresinde mali kaynaklarınızın artış göstereceği bir döneme giriş yapmaktasınız. Bolluk bereketin sizlerle olacağı, para akışınızın kolaylaşacağı bir şans elde edeceksiniz. İşinizle ilgili yeteneklerinizi geliştirmek için kendinize yatırım yapabilir, var olan yeteneklerinizi daha iyi değerlendirerek kazançları artıracak bir plan için atılım yapabilirsiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilir ruhunuza iyi gelecek konulara harcamalar yapabilirsiniz. Yolculuklar yabancı ülkeler eğitsel işler yabancı dil öğrenmek felsefe sanat estetik yaratıcılık vb içeren her konuda kendinize ödüller verebilirsiniz. Ailenizle ve sevdiğinizle paylaşımlarınızın artacağı sevgi ve yardımlaşma duygusu ile hareket edeceğiniz bir süreçte olacaksınız.



BALIK: Sevgili Balıklar, burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in bu 5 aylık geçişinde kendinizi mutlu etmek ve geliştirmek için size evrenden hediye şans ve fırsatlar gelecektir. Kişisel gelişim konuları fiziksel görünümünüz ve gelecek plan ve projeleriniz için Jüpiter size hem fiziksel hem moral desteği verecek ve iyicil enerjileri hayatınıza katacak. Güzelleşmek bedeninize bakmak, ilişkilerde daha candan samimi ve içten bağlar kurmak, ruh ve beden bütünlüğünüze iyi gelecek konularla ilgilenmek için bu dönemde Jüpiter size iyi gelecek. Evlenmek veya yeni bir ilişkiye başlamak çocuk sahibi olmak veya eşinizle zenginleşme fırsatları yaratmak için olanaklar elde edeceksiniz. kariyerinizi güçlendirecek fırsatlara koşmak daha kolay olacak ve Jüpiter sizlere doğru zamanda doğru yer de ve doğru insanla karşılaşma şansı getirecek.



NAZ BAYATLI
 



file.png
30ee62_857819d8b04e452d89473b3d2dc5469b~mv2.webp




Koç Burçları ve Yükselen Koçlar


Jüpiter Balık Burcu seyrine devam ederken kronik bir rahatsızlığımız var ise iyileşme sürecine girebilir ve olumlu yönde bir döngüye merhaba diyebiliriz. Kişisel gelişim ve bilinç altı çalışmaları için ideal bir zaman olabilir. Sezgilerimiz güçlenebilir, vicdanımızın sesini dileyebilir ve korkularımızla yüzleşmek bu süreç içinde bizler olurken farkındalıklarımız artabilir.




Dilerseniz bu transit süresince bilim, şifa konularıyla ilgilenebilir, regresyon, bilinçaltı ve astrolojik bir danışmanlık alarak değerlendirebilirsiniz.








file.png
30ee62_b600ca2776da43b7ab0117d001c7a70e~mv2.webp




Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde kariyerimizde ışık gibi parlayabilir, finansal kazançlarımız artabilir. Sosyal çevremizde aranılan kişi olabiliriz. Geleceğe yönelik plan ve projelerimiz açısından şanlı ve bereketli bir dönemi deneyimleyebiliriz. Maneviyatımızın güçlendiği bu dönemde yardımımıza ihtiyacı olanlar için hizmet adına ideal bir dönemde olabiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince sosyalleştiğiniz ortamlarda üzerinizde bir at figürü ya da kuş tüyü taşıyabilir, telefonunuzda da bu figürleri bulundurabilirsiniz. Çevremizdeki insanlarla çıkacağımız seyahatlerde bu süreçte enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.jpg
a27d24_1b4899e242cd433f94016a7bff1645bd~mv2.webp




İkizler Burcu ve Yükselen İkizler


Jüpiter Balık Burcu seyrinde toplum önünü statümüzde değişim yaşayabilir ve bereketli bir dönemi deneyimleyebiliriz. Annemizle olan ilişkimiz güçlenebilir. İş seyahatlerimiz yoğunlaşabilir ve yurt dışı bağlantılı konularımızda beklediğimiz yönde sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz.




Dilerseniz bu transit sürecinde iş yerinizde, çalışma alanlarınızda bir at figürü, bir at sembolü ya da fotoğrafı bulundurarak, ayakları yere sağlam basan otoriter ve güvenilir insanlarla iletişim halinde olarak bu enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
a27d24_43b858a238e14710a67d11ad193a6268~mv2.webp




Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler


Jüpiter Balık Burcu seyrinde yaşama karşı bakış açımız değişebilir ve daha çok manevi temalara yönelebiliriz. Sosyal medya aracılığı ile bir iş yapıyorsak, bir tanıtım yapmayı planlıyorsak ya da duyurumuzu paylaşmak ve ayrıca yeni bir sayfamızı aktif hale getirmek istiyorsak şanslı olabileceğimiz bu süreci olumlu yönde değerlendirebiliriz. Beklediğimiz bir yurt dışı tatiline çıkabilir ve yüksek eğitim konularında desteklendiğimiz bir süreci deneyimleyebiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince iyi ve kaliteli yabancı filmler izleyebilir, seyahat biletlerimizi saklayabilir ve bir at figürü ile bir rafta bulundurarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








file.png
a27d24_284e023178fa4206a9f40e8d8c035866~mv2.webp




Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde ortak gelirlerimizde artış yaşayabiliriz. Eşimizin kazancında rahatlama olabilir. Beklediğimiz bir kredi başvurusunun sonucu olumlu yönde alabilir ve yeni bir ortaklık teklifi ile karşılaşabiliriz. Beklettiğimiz bir sağlık kontrolümüzü de bu dönemde yaptırmak bizler için faydalı olabilir.




Dilerseniz bu transit süresince bir at figürü yad sembolünü banyomuzda bulundurabilir, kredi ve banka kartlarımız koyu lacivert bir kılıfta ya da kartlıkta saklayabilir, ayrıca ihtiyacımız var ise terapi ve danışmanlık alarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






başak burcu
başak burcu




Başak Burcu ve Yükselen Başaklar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde kadersel hayat ortaklarımızla olan birlikteliğimizde olumlu günleri deneyimleyebiliriz. İkili ilişkilerimiz vesilesi ile gökyüzü önümüze şanslı ve bereketli olabilecek ortaklık tekliflerini sunabilir. Devam eden bir ilişkimizi evlilikle taçlandırma kararı alabiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince sanatla ilgilenebilir, düşüncelerinizi bir avukata, bir psikoloğa ya da bir astroloğa teslim edebilir ve yaşamımızdaki problemlere ışık olmasını tercih edebilir, evimizin giriş çıkış kısmına üzerinde güzel bir kuş ya da at figürü olan bir resim yapıştırarak enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
30ee62_f5f17103d6324676aba61eeef5c4538b~mv2.webp




Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler


Jüpiter Balık Burcu seyrinde sağlığımızda önemli ölçüde şifa içeren enerjiler içinde olabiliriz. Beklettiğimiz bir sağlık kontrolümüzü yaptırmak için ideal bir süreç olabilir. İş hayatımızda geçmişten gelen üstü kapanmamış problemlerimiz büyüyebilir ve bu transit vesilesi ile kalıcı bir çözüme kavuşturma şansı yakalayabiliriz. Günlük tempomuz ve enerjimiz artarken, spora başlamak, yeni bir beslenme düzenine geçmek bizler için doğru bir karar olabilir.




Dilerseniz bu transit süresince evcil hayvan sahiplenebilir, at beslenmeyi ya da ata binmeyi tercih edebilir, şifa enerjisinin yüksek olabileceği bu süreçte meditasyon, reiki, yoga gibi çalışmalarına yönelerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.







file.png
30ee62_63ba581e99ff461a9da47bc5d14c34ad~mv2.webp




Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler


Jüpiter Balık Burcu seyrinde hayatın keyif içeren yanına çekilebilir, özel ilişkilerimizde ve çocuklarımızla aramızdaki diyaloğumuzda huzurlu bir atmosferi yakalayabiliriz. Bekar olan Akreplerin yeni bir aşk kapısını çalarken Risk içeren yatırımlar gündemimize gelebilir. Ebeveyn olmayı planlıyorsak gökyüzü bu süreç içinde bizi destekleyebilir ve güzel gelişmeler yaşamımıza vesile olabilir. Yaratıcı gücümüzle finansal fırsatlarla karşılaşabiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince konser, tiyatro, kültür sanat etkinliklerine katılabilir, büyük ve geniş ortamlarda kendimize huzurlu ortamlar oluşturarak, koyu mavi ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, özel ilişkilerimizde etik ve ahlaklı davranarak enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
30ee62_a862864e49fe40d29b5aa368fc0a7ed3~mv2.webp




Yay Burcu ve Yükselen Yaylar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde ailevi değerlerimiz bizim için önemi artabilir. Aile içi görüşmelerimiz yoğunlaşabilir ve gayrimenkul alım satımı gündemimize olabilir. Aile içi iletişimimizin önem kazanabileceği bu süreç içinde var olan bir sorunumuz büyüyebilir ve yeni farkındalıklar kazanmamıza sebep olabilir.




Dilerseniz bu transit süresince planladığımız bir ev içi dekorasyon projemizi gerçekleştirerek, tercihimizi büyük eşyalardan yana kullanarak, evimizin içinde var olan kitaplığımıza yabancı yazarların romanlarını ekleyerek enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
30ee62_7e03effc6d3a421ba046d99e31767486~mv2.webp




Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde kısa seyahatlerimiz artabilir ve yakın çevremizle yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Yakın çevremizde var olan sevdiklerimizin yaşamında olumlu gelişmelere şahit olurken, ticari faaliyetlerimizde bereketli bir süreci deneyimleyebiliriz. Kişisel gelişimimize katkı sağlayabilecek bir eğitim programına yazılmak içinde ideal bir zaman içinde olabiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince kısa seyahatlerinizde büyük otobanları tercih edebilir, çalışma ortamlarımızda kardeş ve yakın çevremizle aynı fotoğraf çerçevesinde buluna geniş bir aile tablosunu kullanarak, eski okul arkadaşlarımıza yılbaşı tebrik kartı yollayarak enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
30ee62_387ebb8adfbd45c5b2fbbef0cc1d2907~mv2.webp




Kova Burcu ve Yükselen Kovalar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde finansal olarak rahat bir nefes alabilir ve para kazanma şeklimizde yeniliklerle karşılaşabiliriz. Planımızda olmayan bir zamanda gayrimenkul alımı gündemimizde gelebilir. Varlıklarımızda genişleme ve büyüme fırsatları yakalayabiliriz, bireysel gelirimiz artabilir. İş başvurusu yapmayı planlıyorsak bu zamanı olumlu yönde değerlendirebiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince buzdolabımızın üzerinde yabancı ülkelere ait magnetler bulundurabilir, yabancı bir ülkeye ait bir parayı cüzdanımızda saklayabilir, var olan yatırımlarımız için bir sepet oluşturarak enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.






file.png
30ee62_cf81c30a65e54d4d94de940d51b1a1c2~mv2.webp




Balık Burcu ve Yükselen Balıklar


Jüpiter Balık Burcu seyrinde yaşamın içinde şansımızın yükseldiğini hissedebilir ve toplum önündeki duruşumuzun değişim içerebileceği bereketli bir atmosfer altında olabiliriz. Sağlığımıza ekstra dikkat etmek ve iştahımızın artabileceği bu süreçte kilo alımına yatkın olabileceğimizin farkında olmak bizler için faydalı olabilir. Beslenme şeklimizi değiştirmek, spora ve diete başlamak içinde ideal bir zamanda olabiliriz.




Dilerseniz bu transit süresince üzerimizde kuş tüyü taşıyarak, uzun bol elbiseler, koyu mavi ve lacivert tonlarında kıyafetler tercih ederek enerjiyi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.








Hepimize Şifa Olsun...




KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
aa.jpg


💫29 Aralık 2021 itibariyle Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Jüpiter Balık çifte şans etkisi gösterecek. Balık Jüpiter’i yeme de yanında yat 😍 Noel Baba misali hediyeleriyle gelecektir. Bazılarımıza şans, bazılarımıza aşk, bazılarımıza para, bazılarımız ise adaletin yerine geldiğine tanık olacaklar.

💫2022’nin en güzel etkisi.

💫Güneş sistemimizin en büyük dev gezegenidir, hele ki yönetici olduğu Balık burcunda ise bu transit çok büyük hediyeler taşıyor demektir. Jüpiter ilahi korumayla ilgilidir ve özellikle 2022’de bu ilahi korumayı en yüksek seviyede hissedeceğiz.

💫Balık burcundaki Jüpiter rüya gibi bir enerjidir ve yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü artırabilir. Fantezi, alternatif gerçeklikler veya mistisizmi ele alan yaratıcı projeler veya projeler üzerinde çalışıyorsak, bu destekleyici enerji olabilir.

💫Özellikle Balık Burcu doğum haritanızda hangi evi yönetiyor ise o ev konularıyla ilgili çok büyük hediyeler sizleri bekliyor demektir. En çok Balık, Yengeç, Akrep, Boğa, Oğlak burcunda gezegen yerleşimleri olanlar bu etkiden daha çok yararlanacak.

💫Eğer doğum haritanızda güçlü bir Jüpiter’iniz var ise karmanızda büyük hakedişiniz var ve Tanrı Zeus diğer bir ismi olan Jüpiter sizi kutsayacak demektir. Eğer ben bir numarasını göremedim, her şey daha da kötü oldu dersen, otur ve ahlakını, adaleti ve kibrini sorgula. Jüpiter hakedişinize göre etki dağıtıp,ne kadar ekmek o kadar köfte diyip farkındalık yok ise teğet geçebilir.

💫Bu süreçte Maneviyat veya dine artan ilgi, Mistisizm, okült ve fanteziye hayranlık, film, fotoğrafçılık ve müzikte yenilikler, ruhsal ve spiritüel alanlara aşırı ilgi olabilir.

💫Ruhsal alemlerin kapılarını aralıyacağız.
 
tumblr_55a725b82bb261916a9a88f46272c0d6_5066312c_500.jpg



4 Ocağa kadar bu etki çok güçlü jüpiter Fomalhaud ( İslamiyette Cebrail olarak bilinen, Güneyin gözcüsü, 3°-4°Balık burcundaki sabit yildiz ) kavuşumu 12 yılda bir gerçekleşen gökten mucizeler dağıtan bir kombinasyonu bizlere hediye ediyor.
Belki bugün yaşadıkların 12 yıl önce dilediklerindir, şimdi düşünme zamanı ...




Astrolog Esra
Oğuzhan Ceyhan Astroloji ekolu
ASTROLUCY
 
X