29 Aralık 2021 Jüpiter Balık Burcunda - Burçlara Etkileri

jüpi2.jpg
 
aa.jpg


Yükselen burçlara etkileri ,


Koç♈:İçsel şifalanma yaşayacağınız bu dönemde geçmiş korkularınız, sizi huzursuz eden durumlara son verebilir. Bilinçaltınızı şifalandırmaya yönelebilirsiniz.

Boğa♉:Hayallerinizin gerçekleşmeye başlayacağı, sosyal ortamlarda daha gözle görünür olacağınız, daha geniş kitlelere hitap edebileceğiniz, arkadaşlarınızdan da destekler göreceğiniz bir süreç olacaktır.

İkizler♊:Kariyer anlamında o beklediğiniz yükseliş gelebilir, işleriniz her zamankinden daha fazla olabilir. Bu dönem biraz yorulabilirsiniz ama tam çalışma zamanı.

Yengeç♋:Eğitim anlamında, hukuki konularda şans sizden yana. Yurtdışına gitmek isteyen evrak işlerinde takılan yengeçler bu sorunları çözecektir.Uzak seyahatler gündeminizde olabileceği gibi, yurtdışı bağlantılı işlerde şanslı olabilirsiniz.

Aslan♌:Eşinizin partnerinizin maddi durumunda güzel gelişmeler, miras, nafaka, tazminat gibi gündemleriniz varsa haklarınızı alacaksınız.

Başak♍:Bekar olanlar evlilik kapıda..Evli olanlar ise ilişkisinde şifalanacak, iş anlamında bereketli bir döneme gireceksiniz.

Terazi♎:Sağlık anlamında rahatlayacağınız, çalışma arkadaşlarınızdan destekler göreceğiniz, yaptığınız işte farkındalık yaratacağınız bir dönem.

Akrep♏:Bekar olanlara aşk kapıda.. Evli olanlara bebek getirebilir. Ya da çocuklarınız ile alakalı güzel gelişmelere hazır olun.

Yay♐:Aile ile alakalı problemlerin çözüleceği bazı yaylarında ev sahibi olacağı bir dönem olacaktır.

Oğlak♑:Bu yıl bol bol kısa seyahatler, iş ile ilgili güzel anlaşmalar olabileceği gibi kardeşlerinizin hayatlarındaki güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Bir kısım oğlaklar araç sahibi olabilir.

Kova♒:Finansal kaynaklarınızda yaşanılacak artış ile birikim yapmayı ihmal etmemelisiniz. Bu süreç size olağan dışında bir finansal getiri sağlayabilir ve özdeğerinizin farkına varabilirsiniz.

Balık♓:Yaşam kalitenizi artıracağınız, hedefleriniz için harekete geçeceğiniz bir süreç..Evren sizi destekliyor hayatın bir çok alanında güzel gelişmeler olabilir. Kilo almayada müsait olabilirsiniz.
 
aa.jpg


♈Yükselen Koç’lar ve Koç burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, kendinize ve başkalarına şifa olma potansiyelinizin yüksek olduğu zamanlarda olacaksınız. İlahi yardımların, korumaların, desteklerin geleceği bir süreç olacak. Yardıma muhtaç insanlara elinizden geldiğince destek olabileceğiniz, merhamet duygunuzun yüksek olduğu zamanlarda olacaksınız. Gizli şans ve fırsatların gelebileceği gibi gizli düşmanlarınızın artacağı, yanıltıcı durumların yaşandığı bir süreç de olacaktır. Sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Kurban psikolojisine girmemeye çalışın. 12 yıllık döngünüz kapanıyor. Uzak yerlere gitme isteği, yurt dışı konuları, taşınma, eğitim, farklı kültürlere ilgi, gizli olanla ilgilenme, aile içi gizli konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Bilinçaltı terapileri, meditasyon, regresyon, ruhsal şifalanmayla ilgili konularla ilgilenebileceğiniz ve çok yararını göreceğiniz bir süreç olacaktır. Akışta kalmanız gereken zamanlar. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Rüyalarınızda artış olabilir.


♉Yükselen Boğa’lar ve Boğa Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, arkadaşlıklarınız arkadaş gruplarınız, gelecek hayalleriniz, projeleriniz konularında şanslı fırsatlar yakalayabileceğiniz bşr süreçte olacaksınız. Eşiniz, ortağınızın parası veya miras, nafaka yoluyla gelen maddi kazanımlarınızı geleceğinizle ilgili konularda, projelerinizde kullanarak, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin de desteğiyle değerlendirebilirsiniz. Seyahatleriniz, eğitimleriniz, dernek, kulüp toplantılarınız artabilir. Daha sosyal olacağınız zamanlarda olacaksınız.


♊Yükselen İkizler ve İkizler Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, kariyer konularında şanslı fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Kendinizi gösterebileceğiniz, otorite figürlerden destek alabileceğiniz, terfilerin, yükselmelerin geleceği bir dönem. Ortaklık, evlilik, finansal alanlarda da şanslı bir dönemde olacaksınız. Sosyal statünüzde, hayatınızda gözle görünür değişimlere, gelecek şanslı fırsatlara hazırlıklı olun.


♋Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, inançlarınızın, felsefenizin, bakış açınızın, ufkunuzun genişlediği bir süreç olacak. Eğitim, akademik konular, yurt dışı seyahatleri, yurt dışı eğitimi, yabancı diller, dinler, yabancı kültürlerle ilgili gelişmeler ve şanslı fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreç olacaktır. Yurt dışı bağlantılı yeni iş fırsatları da gelebilir. Sağlıksal açıdan kilo problemine dikkat etmeniz gereken bir dönem. Uzun süredir yaşadığınız bir rahatsızlık varsa iyileşip, şifa bulabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Bekâr olan yengeçler için, evlilik, nişan gibi konular gündemlerinde olabilir. Evli olan yengeçler için, eşlerinin kardeşlerinden veya yakın akrabalarından destek ve yardım görebileceğiniz bir süreç olacaktır.


♌Yükselen Aslan’lar ve Aslan Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, miras, nafaka, krediler, eşinizin parasıyla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularda ilahi şanslar gelebilir. Gizli güç ve gizli şansların gelebileceği bir dönemde olacaksınız. Korunduğunuz ve ilahi desteklerin geldiği bir süreç olacaktır. Bu süreçte borca girmemeye dikkat edin. Hislerinizin güçlü olacağı bir süreçte olacaksınız. Okült konulara merak, araştırma yapma, derinleşme imkânınızın olduğu, bilinçaltı çalışmaları yapmak için çok uygun bir dönem.


♍Yükselen Başak’lar ve Başak Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, evlilik, ortaklıkla gelen şanslı fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreç. Bu dönem aynı zamanda taşınma, yer değişikliği konuları da gündeminizde olacaktır. Mahkemeler, davalarınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha sosyal olacağınız, arkadaş gruplarınızla daha çok bir araya gelebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Açık düşmanlıklar söz konusu olabilir fakat Jüpiter Balıkla ilahi yardımların desteğiyle zarar gören siz olmayacaksınız.


♎Yükselen Terazi’ler Ve Terazi Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, iş potansiyelinizin arttığı, yeni iş tekliflerinin gelebileceği bir süreç olacaktır. Kariyerinizle ilgili önemli adımlar atacağınız bir süreç. Günlük sorumluluklarınız artabilir, fakat keyif aldığınız ve şanslı konular daha çok gündeminizde olacaktır. Kronikleşmiş hastalıklarınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilir, şifalanabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilir veya evcil hayvan sahibi olabilirsiniz. Bu dönemde sokak hayvanlarına yardım edebilir ve böylece yaşanabilecek krizli durumlardan da korunabilirsiniz. Gerçi bu, hepimizin yapması gereken, her zaman geçerli olan bir konu. Ama bu dönem sizin için ekstra geçerli bir durum.


♏Yükselen Akrep ve Akrep Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, Aşk hayatınız, sevgili, flörtler gibi konular gündeminizde olacaktır. Şanslı yeni ilişki fırsatları, heyecanlı başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Hayal ettiğiniz, idealleştirdiğiniz sevgiliyle karşılaşabilirsiniz. Eğlence hayatınız hareketlenecektir. Ödüller, şanslı fırsatlar, ilahi destekler yanınızda olacak. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu, kendinizi ortaya koyabileceğiniz çok güzel bir dönem. Hobilerinizle ilgilenebileceğiniz, yeni hobilerle meşgul olacağınız bir dönemde olacaksınız. Bu süreçte gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin. Çocukları olan Akrepler çocuklarıyla ilgili şanslı fırsatlar yakalayabilecekleri gibi çocuğu olmayan Akrepler çocuk sahibi olmak için destekleniyor olacaklar.


♐Yükselen Yay ve Yay Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, eviniz, ailenizle ilgili konularda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alma, daha rahat, daha geniş bir eve taşınma gibi konularla meşgul olabilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz. Köklerden, atalarınızdan gelen miras konuları, topraklar gibi konular gündeminizde olabilir. Evli Yaylar için, eşiniz ’in kariyeriyle ilgili güzel, şanslı fırsatların gelebileceği bir süreç.


♑Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, yakın çevrenizden, kardeşlerinizden, akrabalarınızdan destek alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yolculuklarınız, seyahatleriniz, eğitimle ilgili konuların, kursların, zihinsel yoğunluğunuzun arttığı bir dönemde olacaksınız. Daha çok okumak, araştırmak, yazmak isteyeceğiniz, düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yakın çevrenizden kişilerle kardeşleriniz, akrabalarınız, komşunuz, ortaklık yapma düşüncesi içinde olabilirsiniz.


♒Yükselen Kova ve Kova Burçları: finansal konularda şanslı fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreç olacak. İşinizle alakalı, geleceğinizle alakalı konularda şanslı yatırımlar yapabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızdan veya iş çevrenizden kişilerin desteğini görebilirsiniz. Maddi açıdan genişleme, rahatlama yaşayabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Fazla ve gereksiz harcamalar yapmamaya, borç alıp vermemeye özen gösterin.


♓Yükselen Balık’lar ve Balık Burçları: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle, sizin Güneşinizin üzerinde transit yapmaya başlamasıyla şanslı fırsatlara hazırlıklı olun. Kariyer hayatınızda, genel sağlığınızda, sevgili, ilişkiler, çocuklar, eğlence hayatınızda şanslı gelişmelerin yaşandığı bir sürece girmiş oluyorsunuz. Yakın çevrenizden destek gördüğünüz, şanslı fırsatların geldiği bir süreç. Kilo almamaya özen gösterin. Spora başlayabileceğiniz bir süreç. Keyifli, şanslı, başarılı, sağlıklı bir dönemde olacaksınız









AstroKa
 
aa.jpg


Ne zor 2 yıl geçirdik hepimiz,şimdi ise hepimizin yeni yıldan beklentisi dilekleri çok fazla.Yeni yıla yeni yıl tohumları ekiyoruz hepimiz.Umut etmekten hayal kurmaktan vazgeçmeyin.
14 Temmuz / 28 Temmuz arası bir fragman yaşamıştık Jüpiter tarafından.Ve şimdi bize aslinda ilahi planın minik parçaları olduğumuzu net gösterecek.Yardim yaptıysak,hak yemediysek,adaletli olduysak şimdi bunların meyvelerini yeme zamanı.Bir önceki balık burcu yolculuğu 2010/2011 yıllarında arasında idi şimdi o yıllara dönme zamanı çünkü yeniden ayni şeyleri yaşayabiliriz.Onemli işler,imzalar,kararlar için güzel etkilerini veriyor bize.Biraz nefes aldığımız dönemler yaklaşıyor ve bunu 2022 de daha net göreceğiz.Jupiter haritanizda hangi eve düşüyorsa sifaniz orda. Sağlam bir temizlik yapma zamanlari,hızlı çözümler uretebilriiz.Normallesme sürecimiz yakındır çok şükür.Bolluk bereket artarken yardımlaşmada artacak.Karsimiza çıkan fırsatları iyi değerlendirme zamanı.Hepimizin kalbine dokunacagi bir kavuşma ve herkes bu kavuşmadan nasibini alacak.Kalbinizi niyetinizi kirletmeyin canlarım.



Aysun Yazar
 
balık1.jpg

Yükselen Koç

Transit ile uzun zamandır yorgun ya da hasta olan Koçlar dinlenecek, iyileşecek. İhtiyacın olan tek şey içindeki rehber. Sezgilerin yanıltmayacak. Doğru zamanda doğru yerde olmanın yarattığı fırsatlar olacak. Terslikler yüzünden ilerlemeyen ne varsa önü açılacak. Neyi inşa etmek istiyorsan hedef koy, plan yap. Jüpiter seni destekleyecek. Yalnızlığı tercih eden Koçlara aşk beklendik bir yerden gelecek.

Yükselen Boğa

Transit ile Boğalar kariyer büyütecek. Jüpiter, hayallerini özlemlerini gerçeğe dönüştürmek için seni destekleyecek. Arkadaş çevreni genişlet; çünkü en büyük fırsatlar tanıdıklardan gelecek. Sakın inzivaya çekilme! Açılışlar, davetler partiler, kutlamalar hayatını bereketlendirecek. Çevrimiçi aşklar gündemine bomba gibi düşebilir, dikkat! Utangaçlığı bir kenara koy. Sosyalleş. Kimi tanıdıysan sana faydası dokunacak.

Yükselen İkizler

Transit ile İkizler sosyal statüsünü değiştirecek. Terfiler gelecek. Kariyer alanını Jüpiter destekleyecek. Tanınmanın bilinmenin verdiği haz, seni bambaşka birine dönüştürecek. Yeni girişimler planla, reklamını yap, yaptığın işi kendini tanıt. Daha büyük başarılar gelecek. Tutulmayan sözlerin peşine düşmek, zamanında gelmeyen fırsatlara üzülmek yerine yön değiştirmeyi dene. Çok daha iyi gelecek.

Yükselen Yengeç

Transit ile Yengeçler vizyon genişletecek. Jüpiter, yaşam bilgeliğini zenginleştirecek. Başkaları için kendin için dünya için yapmaya çalıştıkların desteklenecek. Manevi güç, maddiyatla ilgili alanları bereketlendirecek. Okula geri dönmek, kutsal bir mekanda dua etmek iyi gelecek. Yabancı yerler gör, kültürler tanı, işini yurt dışına taşı. İnternetle gelen kariyer ve aşk seni büyütecek.

Yükselen Aslan

Transit ile Aslanlar büyük ölçekli finansal konulara çekilecek. Duygusal, finansal, fiziksel olarak güçlenecek. Jüpiter, uzun zamandır karanlıkta muallakta kalan tüm konuları bir bir çözecek. Hayatını dönüştürmek istersen Jüpiter seni her zamankinden daha çok destekleyecek. Artan gelir, kapatılan borçlar, ortak sermaye ile yapılan yatırımlar seni keyiflendirecek. Önümüzdeki on yıl sana çok kazandıracak ismi yeni yeni duyulan işleri araştır. Risk almaktan, kendini ortaya koymaktan korkma. Aşka inan.

Yükselen Başak

Transit ile Başaklar hem hayat hem iş ortaklığına göz kırpacak. Birliktelikler ve ilişkiler şans dağıtacak. Jüpiter, hayatındaki tüm eksiklikleri tamamlayacak. Açtığın davalar olumlu sonuçlanacak. Çok güzel anlaşmalar, zaferler kutlanacak. Ajandana yazdığın önemli tarihler artacak. Ekip olarak çıktığın yola inan. Büyütmek istediğin aileye güven. Kurduğun bağlantılar, tanıştığın yeni insanlar önümüzdeki beş yıl çok işine yarayacak.

Yükselen Terazi

Transit ile Teraziler becerileri ve yetenekleri ile parlayacak. Popülerliğin artacak. Bilinçaltına ittiğin ne de olsa olmaz diyerek vazgeçtiğin şeyler tekrar canlanacak. Olmaz dediklerin de olacak rüyaların da gerçek çıkacak. İşte istediği yere gelemeyenler yeni kariyerine hazırlansın, cv’sini güncellesin, tanıdıklarına haber salsın. Merak etme bu sefer hakkını alacaksın. Değiştirdiğin ortamlar, alışkanlıklar, rutinler için alkış!

Yükselen Akrep

Transit ile Akrepler mutluğun dozunu artıracak. Keyfin, hazzın, aşkın doruklarına hazırsın. İşte sporda, sanatta ödüller alacaksın. Jüpite, hayatına ilham katacak. İçsel motivasyonun artacak. Hiç kaybetmemiş gibi sürekli kazandığın anlar olacak. Maddi çalkantıların yaşandığı son üç beş yılın sonundasın. Sen sadece içte ve dışta seni alıkoyan engellere odaklan, olağanüstü sonuç alacaksın.

Yükselen Yay

Transit ile Yaylar yaşadıkları yeri değiştirecek. Taşınmak, ev almak, toprağa para harcamak harika başlangıçlara vesile olacak. Ülke değiştirmek isteyenler ya da kendi ülkesine geri dönenler huzur bulacak. Misafirlikler, komşuluklar içini ısıtacak. Uzun zamandır hissetmediğin aidiyet duygusu canlanacak. Herkese değil kendine çalış! On kişinin dokuzunu etkilediğin işlerin olacak. Şimdiden alkış!

Yükselen Oğlak

Transit ile Oğlaklar uzun vadeli ticari bağlantılar kuracak. Az çaba ile çok büyüme olmaz diyenler yanılacak. Yakın çevresi ile ilişkini tazeleyenler yeni fırsatlar yakalayacak. Dünya hakkında daha çok şey öğrenilecek. Kısa seyahatler seni çok geliştirecek. Küçük büyük fark etmez hayatına giren herkes sana katkı verecek. Tasarıma, teknolojiye ve tanıtıma odaklan. Yarınlara güven! Daha çok büyüyeceksin.

Yükselen Kova

Transit ile Kovalar kazancını artıracak. Jüpiter kazanç alanlarını büyütecek. Yeni bir gelir kaynağı, iş fırsatı, terfi ya da yatırım aracı kapında olacak. Harcamalar da masraflar da artacak. Değerler ve öncelikler değişecek. Deneyim ve yetenek takdir edilecek. Tüm eylemler ödüllendirilecek. Öğrenilmez dediklerini öğretecek rehberler gelecek. Paranı neye harcadığına dikkat et! Önümüzdeki beş yılı bu harcamalar inşa edecek.

Yükselen Balık

Transit ile Balıklar hayatının dönüm noktasını yaşayacak. Jüpiter, istediğin hayatı sana vermek için çalışacak. Çok büyük finaller ve başlangıçlar sağlayacak. Işığın, saygınlığın artacak. Kazancın bollaşacak. Hiç incinmemiş gibi seveceğin anlar, hep beklenmişsin gibi sarıldığın aşklar olacak. Sadece seninle vakit geçirdiği için kendini çok iyi hisseden insanlar enerjine bereket katacak. Önümüzdeki on yılın tohumları bu döngüde atılacak. Büyük düşün! Mucizeler gerçek olacak.



Bahar Polat
 
Bazılarımızda ilahi adalet tecelli edebilir, çok istediğiniz hayaller gerçek olabilir. Haksız yere bir şeyler elinizden alındı ise bunlar geri gelebilir. Bu desteklerin her birimizin hayatlarında farklı farklı konularda olması muhtemel. Bazılarımız ise yıkımlar ile karşılaşabilir. Bu yıkımlar aslında yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı yeniden gözden geçirmemizi sağlayarak belki de her şeyin ne kadar anlamsız ve geçici olduğunu anlamamıza etkisi olabilir. Bu sürede her ne yaşanıyor ise ilahi plan çerçevesinde, bu yüzden de olanı kabul edip ona göre revizyona gitmemiz bizim için en hayırlı olabilir. Bu günleri daha rahat geçirebilmek için gerçeklerden çok uzaklaşmamalıyız, ne istediğimiz bilerek, çevremiz ile de güç savaşları yapmadan ilerlemeyi tercih etmeliyiz.
⭐🌌



Evrim Seda
 
1646047076418.png



2.jpg


Jüpiter güneşle kolkola girmiş ve Neptün'e doğru yaklaşıyor, üstelik bu jüpiter gökyüzünde asaleten en güçlü olduğu yerde..
" hakkın divanına varınca Süleyman dan hakkın alır karınca " misali..

Ne kimseyi kandırın ne de kendinizi
Ne kimseyi incitin ne de kendinizi
Gözünüzün önünde bir kötülük varsa ona da sessiz kalmayın
Kalbi temiz tutmak
Karma ya bulaşmamak
Can yakmamak zarar vermemek kısacası ruhumuzun onay vermediği hiç birseyin icin de olmamak gerekiyor
Bizde ki erdemlere bakan bir jüpiter'in büyütecinden ; mayıs ortasına kadar ince ince gözlemleniyoruz..

Kendinizde tüm bunlara dikkat ederken
Cevrenizde kötü söz edenleri kalbini karartanları bir yanlışın içinde gördüklerinizi de uyarabilirsiniz
Birilerinin düzelmesine katkı sağlayabilirsiniz
Birilerinin icin de ki iyiyi uyandırabilirsiniz
Siz kibarca uyarınızı yapın karar kişiye kalsın

Işte bu yüzden yanlış aldığınız kararlar
Zarar verici davranışlar
Kötü sözleriniz girdiğiniz yanlış yollar vicdanınızı huzursuz eden durumlar varsa bunlardan dönülecek en güzel en makbul yerde an'dasınız..
Jüpiter elinizden tutar sizi çamurdan çıkarır,
Kalbiniz açıksa..
♓



Kharina Evren TÜRECİ
 
  • 5 Mart Cumartesi saat 17.06’da Güneş ve Jüpiter, Balık burcunda kavuşuyor. Şansını yeniden yarattığın, seni aşağıya çeken tüm konuları hayatından kolayca çıkarabileceğin bir zaman olarak değerlendirebilirsin.



Aygül Aydın
 
  • 21 Mart Pazartesi saat 09.06’da Jüpiter ve Merkür, Balık burcunda kavuşuyor. Hayatının en şanslı zamanlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Kırılganlıklarını ön plana çıkartma. Kırıldığın şeyleri iyileştir.

Aygül Aydın
 
X