Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazdiklarin kelimelerin hissiyatin coook derin inan icim agladi gozlerim doldu...cok tesekkur ederim bu kadar derinve dopdolu iyi dileklerin icin sagol Allah gonlunden geceni seni uzmeden bekletmeden sana versin...
Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
canım allah tan hayırlısı olsun. ne olur üzülme bak.
bence dondurulmuşla hamileyim ve süreci o kadar kolay ki anlatamam.
sonuna kadar denemeyeceğiz bu işi pes etmek yok. dua moral ve zaman gerekli sadece
canım allah tan hayırlısı olsun. ne olur üzülme bak.
bence dondurulmuşla hamileyim ve süreci o kadar kolay ki anlatamam.
sonuna kadar denemeyeceğiz bu işi pes etmek yok. dua moral ve zaman gerekli sadece
arkadslar hepınıze mrb oncelıkle aranıza yenı katıldım bende ılk denemem benım 5.gun transferı yapıldı bana 5.gunum bugun 18 ekım sonuc tarıhımm kasıklarımda ıgnelenmeler var ve belım cok agrıo göguslerımde falan agrı kalmadı cok heyecanlıyım 5 tane dondurduk bızde 2 tane transfer oldu hayırlısıı olsun hepımız ıcın