• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo glue ile transfer yapılanlar

Maşallah ne güzel😍 benim ikinci denemem ilkinde kullanılmadı embriyo glue bu ikinci bakalım inşallah sizler gibi güzel sonuçlar alırım bende🥹
İnşllah canım güzel haberler alıp devamında da sağlıkla ilerlersin ve tüm isteyenlere nasip olur inşaAllah🙏🏻 Bende haftaya kalp atışı için gideceğim Rabbim sağlıkla sorunsuz bi şekilde ilerleyip kuacağa almayı sonra da sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin bana ve tüm hamilelere inşaAllah🥲

Kızlar bugün embriyo transferi oldum 3.gün 2 adet orta kalite embriyolarım vardı doktorum embriyo glue kullandı bu transferimde başarı şansını artırdığını söyledi. Benim gibi olup pozitif sonuç alanlar var mı? İçim çok umut dolu inşallah hayal kırıklığına uğramadan yavrularıma kavuşurum😍 Pozitif şeyler duymak istiyorum açıkçası.
Benim 2 adet 5aa embryom tutmadı maalesef glue ile belki genetik sıkıntı vardı bilemiyoruz

Merhaba ilk denememde embriyo glue kullanılmadı negatif sonuç almıştım ikinci demede kullanıldı pozitif sonuç aldım. Açıkçası glue ye bağlıyorum çünkü iki embriyoda aynı kalitedeydi inşallah sizinde pozitif olur 🤍
Benimde 2.transferimde kullanılacak çok heycanlıyım. Kaliteseydi neydi embriyonuz

Back
X