29. Haftada ikiz hamileyim gecen hafta dokturum rahim ağzında hunilesme ve kısalma gördü 12 mm. Progesteron fitil kullanmami ve sadece yatmamı istedi ağır isler yapmamak gerekiyormuş. Erken doğum riskine karşı. Benimle aynı tecrubeyi yaşayan annelerin fikirlerine ihtiyacim var . Erken doğum yapmaktan cok korkuyorum
29. Haftada ikiz hamileyim gecen hafta dokturum rahim ağzında hunilesme ve kısalma gördü 12 mm. Progesteron fitil kullanmami ve sadece yatmamı istedi ağır isler yapmamak gerekiyormuş. Erken doğum riskine karşı. Benimle aynı tecrubeyi yaşayan annelerin fikirlerine ihtiyacim var . Erken doğum yapmaktan cok korkuyorum
Bende de kısalık var dikiş atıldı 20.haftada o günden beri yatıyorum. Siz de yatın bolca sadece WC ve duş için kalkıyorum ben de. Kabız olmamaya dikkat edin duşlarınız da kısa sürsün mümkünse. Eğilip uzanmayın sakin hareketler edin inşallah sıkıntı olmaz o şekilde. Zaten haftanız ileride şöyle bi 4-5 hafta dişinizi sıkın moralinizi yüksek tutmaya çalışın
Merhaba ben de ikiz bebeklere gebeyim. Bende de rahim ağzı kısalığı var. Serklaj dikisim var ona rağmen kısalma oluyor. 24. Haftadayiz ben de endişeliyim erken doğum olur diye. Surekli sol tarafıma uzanıp yatmaya çalışıyorum. Sadece wc icin ve yemek icin ayaga kalkıyorum yemegimi annemler getiriyor. Hatta doktoruma sürekli yatıyorum dedim bu kadar cok yatmanın bize de zararı olabileceğini 2 3 saat ayakta kalmadigin sürece kendi yemeğini kendin yap dedi aama içim hic rahat etmiyor