29 haftada NST

Kizil_kiz

Biri yanımda diğeri Canımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
451
184
33
33
Arkadaşlar merhaba . Bikaç gün öncesinde kontrolüm vardı hafif kasılmalarım var (kasılmadan kastım ayaktayken karnım da hafif sertleşme oluyor) önlem amaçlı doktor NST ye aldı ve sancı 20 lerde çıktı. Doktor sonucu önemseme di normal dedi ama benm aklım kaldı doktordan önce çarsı pazar dolanıp yorulmuştum ordaki hemsire etkisi oldugunu söyledi yorgunluğun ama benim yine de randevu alıp gidesim var sizce normal mi bu durum gitmeli miyim tekrar hastaneye?

Sancın az çıkmış bide dr umursamadıysa düzenlidir. Bol bol su iç ve dinlenmeye çalış. Yorgunluk kasılmayı arttırıyor. Bol su dolaşımı vücudu rahatlatıyor kasılma ve sancıyı alıyor. Senin haftanda benim Doğum sancılarım başlamıştı çok düzenliydi ve fazlaydı. İlaç serum derken normal zamanda dünyaya geldi korkma.

Tamam canım çok sagol. 7 aydır dinlenme nedir bilmez dim ben yürüyüş diye her gün çaraı pazardaydım :) nst kağıdına baktığımda 1 kere 20 lere gelmiş sonrası hep 10 larda gerçektende bikaç gündür yormuyorum kendimi ve Dinleniyorum magnezyumu da düzenli içiyorum şükür bi sıkıntım yok o erken doğumun korkusu yetti :)

Birde benm karnım yok denecek kadar küçük ve sivri ayaga kalktığım için bebegim göbeğime geliyor toplanıyor orda önde top gibi bi şey oluyor karnımda yanlar boş benm :) bilmiyorum anlatabildim mi ama kasılma agrısı olmuyor bebek toplanmıyor sivrilmiyor bu yaşadığımı da doktora anlatamıyorum ifade edemiyorum :))

:
anladım senin sancın Yok o zaman en az o 20 ilk çıkıştan 5-6 tane olmalı nst de sancı var diyebilelim rahat ol sen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…