29 haftalık bebeğim ters ve egzersiz

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar benim yaramaz kızım 2 hafta önce normal pozisyondaydı malesef bu hafta ters olduğunu öğrendim . Sezeryandan çok korkuyorum panikledim tansiyonum düştü duyunca. Eve geldim araştırmalar sonucu egzersizler buldum . Deneyen bar mı? Bebeğiniz ne zaman döndü ? Sizin yaptığınız bişey var mı? Bol yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkmayı denicem yarından itibaren inşl. Bian önce döner kızçemm

Neden kimse konulara cevap yazmıyor acaba yanlış yerde mi konu açıyorum öteki yerde hala konu açılıyor allahım herşey karman çorman :(

Canım benim bebeğim de hep tersti 35.haftada döndü. Herhangi bir egzersiz falan da yapmadım. Son hafta bile dönen olurmuş. O yüzden çok takma :) hakkımızda hayırlısı

Canım benim bebeğim de hep tersti 35.haftada döndü. Herhangi bir egzersiz falan da yapmadım. Son hafta bile dönen olurmuş. O yüzden çok takma :) hakkımızda hayırlısı
İnşlh benim bebeğimde döner. Çok tedirginim yürüyüş yapıyorum egzersize başladık eşimle döndüğünü nasıl anlıcam oda bi soru :-) :-)

Bebeğim nasılsın ben yeni gördüm konunu daha vakit var dönmesi için 32.hafta da dönmüyor mu yanlış mı biliyorum döner İnşallah güzel kuzum üzme Anneyi.. Bende bazı egzersizlerin iyi geldiğini duymuştum dene inşallah fayda eder.

Bebeğim nasılsın ben yeni gördüm konunu daha vakit var dönmesi için 32.hafta da dönmüyor mu yanlış mı biliyorum döner İnşallah güzel kuzum üzme Anneyi.. Bende bazı egzersizlerin iyi geldiğini duymuştum dene inşallah fayda eder.
Sorma kuzum ya . Egzersizleri yapıyoruz eşimle yürüyüş falanda yapıyorum bi hafta sonra bakacak dr işe yarar iniş :-) sen daha doğuramadın senin oğlan erken gelcem diye şaka yaptı kaçtı valla sen nasılsın basıl gidiyor

Sorma kuzum ya . Egzersizleri yapıyoruz eşimle yürüyüş falanda yapıyorum bi hafta sonra bakacak dr işe yarar iniş :-) sen daha doğuramadın senin oğlan erken gelcem diye şaka yaptı kaçtı valla sen nasılsın basıl gidiyor
Sorma gülüm 27.haftamdan beri erken doğum yapcam diye bekliyorum hala bekliyorum :D bana da bol bol yürüyüş yap dedi Dr ama yapamıyorum Dr a gidince dışarı çıktım diye mutlu oluyorum yazık bana :) döner kuzum benim Annesi sen sıkma canını bugün kandil bol bol dua edelim meleklerimize Rabbim onların da bizim de yardımcımız olsun bu arada hayırlı kandiller

Sorma gülüm 27.haftamdan beri erken doğum yapcam diye bekliyorum hala bekliyorum :KK70: bana da bol bol yürüyüş yap dedi Dr ama yapamıyorum Dr a gidince dışarı çıktım diye mutlu oluyorum yazık bana :) döner kuzum benim Annesi sen sıkma canını bugün kandil bol bol dua edelim meleklerimize Rabbim onların da bizim de yardımcımız olsun bu arada hayırlı kandiller
Saol canım benim desteğinin için sende doğurdum yaz inşlh sağlıklıya Bir an önce inşlh. Yürüsen sana çok iyi olur cidden Doğumun başlar :))

Back
X