29 haftalık ikizlere hamişler buraya :)

merveahmet2

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
63
5
18
35
Elazığ
merhaba sevgili anneler ;
ben 29+1 günlük ikizlere gebeyim.dün doktara gittim ve bebek gramları az gibi geldi.sizinkiler kaç gram?

Mrb bende 29 haftalık ikiz bekliyorum genelde yatıyorum bişey yapamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ağrılarım oluyor gecelerinde oluyor sizin nasıl?

bendede özellikle geceleri sağdan sola dönerken ağrı oluyor.birde bebekler hareket ettiğinde.senin bebeklerin gelişimleri nasıl gidiyor canım.

Aynen sağdan sola dönerken bendede oluyor normaldede ağrılarım oluyor 1200 kilo civarındalAr 30 gr fark falan var benim çift yumurta ikizi bence kiloya takılma çok artıyor

Aynen sağdan sola dönerken bendede oluyor normaldede ağrılarım oluyor 1200 kilo civarındalAr 30 gr fark falan var benim çift yumurta ikizi bence kiloya takılma çok artıyor

benimkiler tek yumurta ikizleri ve 1000 civarındalar.bana az gibi geldi ama doktor iyi diyor.ben birde bu ağrıların üstüne grip oldum iyice kötüleştim :(

Geçenlerde arkadaşım tek yumurta ikizi doğum yaptı 2200 doğdu ikiside hemde çok sağlıklı 37. Haftada hiç kafana takma kilo alırlar sağlıklı olsunlarda

Geçenlerde arkadaşım tek yumurta ikizi doğum yaptı 2200 doğdu ikiside hemde çok sağlıklı 37. Haftada hiç kafana takma kilo alırlar sağlıklı olsunlarda

kesinlikle öyle önceliğimiz sağlıklı olmaları.böyile güzel haberleri duyunca çok mutlu oluyorum darısı hepimizin başına :)

kesinlikle öyle önceliğimiz sağlıklı olmaları.böyile güzel haberleri duyunca çok mutlu oluyorum darısı hepimizin başına :)

Bende 2 gündür alt tarafa doğru baskı var yatıyorum hep sende bu tarz bişey oldu mu ? Dr aradım normal dedi ama çok sıkıntı yaratıyor

Bende 2 gündür alt tarafa doğru baskı var yatıyorum hep sende bu tarz bişey oldu mu ? Dr aradım normal dedi ama çok sıkıntı yaratıyor

nasıl baskı oluyor?bendede oluyor otururken sanki bebekler bacaklarıma değiyor gibi oluyor.muhakkak arkama yaslanıp bacaklarımı uzatmam gerekiyor.yoksa rahatsız oluyorlar.

nasıl baskı oluyor?bendede oluyor otururken sanki bebekler bacaklarıma değiyor gibi oluyor.muhakkak arkama yaslanıp bacaklarımı uzatmam gerekiyor.yoksa rahatsız oluyorlar.

Bende de öyle genelde yatıyorum zaten gezinemiyorum çok hayırlısıyla şu günleri bi atlatsak kasılmaların nasıl?

Bende de öyle genelde yatıyorum zaten gezinemiyorum çok hayırlısıyla şu günleri bi atlatsak kasılmaların nasıl?

çok şükür kasılmalarım çok olmuyor bebeklerin hareketi canımı acıtıyor biryerde toplanıyorlar feci oluyor.az kaldı ya canım inşallah son 7 haftamız :)

Benimde 28+4 qunluk cift yumurta ikizlerim war kilolari 1100-1150 acaba kilo almalari icin neler yapabilirim aslinda doktor normal dedi ama ben yinede tatmin olmadim...

Back
X