Koç Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Yenilikçi bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili gelişime, yeniliğe açık olacağın bir hafta olacak. Bulunduğun sektörle ilgili yenilikleri yakından takip edebilir, fazlası ile girişimi tutumlar sergileyebilirsin. Yeni eğitimler alabilir, seminerlere katılabilir, kendini bulunduğun alanda geliştirmek adına ciddi efor sarf edebilirsin. Yeni iş bağlantıları, işbirlikleri gündeme gelebilir. Yurtdışı, şegir dışı bağlantılar kurabilir, online projelere imza atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece iletişime açık, paylaşıma açık bir süreç olacak. Sosyal hayatın hareketlenirken, fazlası ile meraklı, hareketli bir tutum sergileyebilirsin. Sanatsal faaliyetler, kültürel faaliyetler, yeni paylaşımlar gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, evliliğini, ilişkini geliştirmek adına fazlası ile girişimci bir ruha bürünebilirsin. Eşin, partnerin ile birlikte aktivitelere katılabilir, sosyal ilişkilerinizi geliştirebilir, son derece paylaşıma açık olabilirsin. Evliliğini, ilişkini geliştirmek, renk katmak, tutkuyu yücetmek adına adımlar atabilirsin.
Bekar bir Koç isen, uzaklarla o kadar iletişim halinde olacaksın ki uzaklardan biri ile iletişime girebilir, yeni bir flörte adım atabilirsin. Şehir dışı ya da yurtdışı bir ilişki başlatabilir, sanki biraz düşünmeden, önünü arkasını tartmadan hareket etme potansiyeline sahip olabilirsin.
Boğa Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Yeni gelir kaynakları getirecek bir hafta sevgili Boğa..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece yapıcı, bereketli, işbirlikçi bir hafta olacak. Süregelen kariyer, eğitim hayatını güncellemek adına girişimlerde bulunabilirsin. Askıda kalan işlerini tamamlayabilir, seni aşağı çeken projeleri noktalayabilirsin. Yeni bir projeye imza atabilir, yeni bir başlangıç için heyecan duyabilirsin. Finansal anlamda şanslar sunan bu hafta bekleyen ödemelerini tahsil edebilir, geri dönüşler alabilirsin. Fazlası ile şanslı iletişimlere, işbirliklerine açık bu hafta, seni yukarı çıkaracak, gelirlerini artıracak faaliyetlere açık olabilirsin. Yatırımlarını değerlendirme şansları bulabilir, bürokratik işlemlerini tamamlayabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sevdiklerinin hayatlarını yakından takip edeceğin bir hafta olacak diyebilirim. Aile üyelerinin süregelen hukuksal davalarını, miras, nafaka gündemlerini yakından takip edebilirsin. Sağlık adına destekleneceğin bu hafta baban yahut ailedeki bir büyüğün sağlık durumu ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Sosyal yaşamın hareketlenirken, sana fayda getirecek, ufkunu açacak insanlarla iletişim halinde olabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, özel hayatın adına fazlası ile meraklı olacağın bir hafta olacak diyebilirim. Evliliğin, ilişkin ile yakından ilgilenebilirsin. Eşinin, partnerinin istek ve arzularını fazlası ile önemseyebilir, flörtöz tutumlar sergileyebilirsin. Kısa bir seyahat, sosyal ortamlarda aktiviteler, organizasyonlar ilginizi çekebilir. Eşin, partnerin ile daha samimi paylaşımlara ihtiyaç duyabilirsin.
Bekar bir Boğa isen, aşk adına renkli bir süreç olacak diyebilirim. Sosyal medya hesaplarında yeni iletişimler başlatabilirsin. Arkadaş ortamından gelen bir aşk itirafı ile şaşırabilirsin. İş ortamından birinin sana ilgisi olduğunu fark edebilirsin. Biraz sürprizli bir süreç olacak.
İkizler Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım- 5 Aralık 2021
Aşk adına şansı yüksek bir hafta sevgili İkizler..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler göreceğin bir süreç olacak. Yeni başlangıçları destekleyen bu süreçte beklediğin yönde fırsatlar yakalayabilirsin. Finansal anlamda yeni fikirler geliştirebilir, farklı alanlara yatırımlar yapabilir, yeni gelir kaynakları edinebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına beklentilerine karşılıklar verecek nitelikte bir süreç olacak. Sevdiklerinin desteklerini yanında hissedeceksin. Yakın geçmişte yaşadığın yüzleşmeler, yaptığın elemeler itibari ile artık daha bilinçli, daha sağlıklı bir arkadaş, sosyal çevre grubuna sahipsin. Yine yeniliklere açık olacağın bu süreçte fazlası ile hareketli olabilirsin. Ailevi ilişkilerin adına ise samimi, güler yüzlü bir süreç olacak.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile daha sık bir arada olmak, daha uzun zaman geçirmek, kaliteli paylaşımlar yapmak senin için önemli olacak. Eşin, partnerin ile eviniz, yaşam alanınız için birlikte alışverişler yapabilir, gardırobunuzu yenileyebilir, yaşam enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Duygularını açıkça ifade edeceğin, tutkuları yüksek bir süreç olacak.
Bekar bir İkizler isen, son derece aşık, şanslı bir süreç olacak senin için. Aşk adına beklentilerinin ötesinde başlangıçları destekleyen bir dönemden geçiyorsun. Karmik iletişimler, ilişkiler gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, yakın gelecekte resmiyete taşıma yoluna gidebilirsin.
Yengeç Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Yenilikçi, ileri görüşlü bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili askıda kalmış, sürüncemede kalmış, seni yoran, enerjisi tükenmiş tüm detayları birbiri ardına kapatacağın bir süreç olacak. Kendini geliştirmek adına yeniliklere açık olacağın, fazlası ile dönüştüren bir süreç olacak. Yeni işbirlikleri, ortaklıklar, yatırımlar, finansal gelişmeler, kazanlar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekleneceğin, iletişim yoğunlağacağı sürpriz gündemlere açık bir süreç olacak. Sürpriz misafirler, seyahatler, son dakika gündeme gelen gelişmeler seni yakından ilgilendirecek. Fazlası ile girişimci olacağın bu hafta her ortama, detaya dahil olmak isteyebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, sorumluluklarının öne çıkacağı bu süreçte belki fazlaca yorulacaksın ancak evliliğini, ilişkini dönüştürmek, daha iyi bir haline getirmek adına girişimci ruhunu öne çıkaracaksın. Son derece yapıcı, dinamik bir eneriye sahip olacaksın diyebilirim.
Bekar bir Yengeç isen, ani değişimlere, ani gelişmelere açık bir süreç olacak. Bilhassa sosyal ve iş ortamında yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Hareketli bir sürece giriyorsun ve değişen sosyal çevren, iş çevrenle birlikte yeni iletişimler gündeme gelirken aynı zaman da yeni flörtler, heyecanlar peşi sıra hayatına dahil olabilir.
Aslan Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Aşkı ve bereketi aynı anda yüceltecek bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece hızlı akacak bir sürece hazır mısın? Süregelen projelerin, işbirliklerin, çalışma alanların hareketlenirken, bir yandan da yeniliklere göz kırpacaksın. Gökyüzü seni desteklerken mevcut yatırımlarını değerlendirme şansları bulabilir, alım/satım yapabilir, yeni gelir kaynakları elde edebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin maddi manevi desteğini yanında hissedeceğin, eşinin, partnerinin desteklerini göreceğin bir süreç olacak. Eşin, partnerin ile geleceğinizi ilgilendiren konuşmalar yapabilir, ortak yatırımlar yapabilir, birlikte hareket etmekten keyif alabilir, birbirinize olan güveninizi tazeleme formülleri geliştirebilirsiniz.
Bekar bir Aslan isen, aşk adına fazlası ile hareketli, heyecanlı bir süreç. Müzmin bekar bir Aslan isen, artık yüzünü güldürecek gelişmelere işaret ediyor gökyüzü. Aşk adına sana güven, heyecan verecek, tutkularını harekete geçirecek bir ilişkiye adım atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekleneceğin bir süreç olacak. Sevdiklerin ile zaman geçirmek, bir arada olmak adına aktiviteler düzenleyebilir, sosyal programlar organize edebilir, kalabalık yemek sofraları hazırlayabilirsin. Sosyal ilişkilerini pekiştirecek bu süreçte yeni arkadaşlıklara da açık olacaksın.
Başak Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Dönüştüren, yenilikçi bir hafta sevgili Başak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece yoğun akacak bir süreç olacak. Ani değişimleri tetikleyen, hayatına kadersel, karmik dokunuşlar yapacak bir sürece girmiş bulunuyorsun. Fazlası ile hareketli, tempolu akacak süreçte aynı anda birden fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Yeni bir iş, kazanç fırsatı doğabilir. Öte yandan zam, terfi alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile hareketli bir süreç, hazır mısın? Ebeveynlerının sağlık sorunları, yaşam alanlarına dair değişimler gündemine düşebilir. Ev değitirmek, taşınmak gibi konular gündeme düşebilir. Öte yandan sen de yaşam alanını düzenlemek, değiştirmek adına adımlar atabilirsin. Sosyal ilişkilerin adına biraz daha özgürlük isteyeceğin bu dönem, manipülatif etkilere fazlası ile sinirlenebilir, yüksek tepkiler verebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşinin, partnerinin tayin, atama, iş, eğitim hayatı ile ilgili değişimler, şehir dışı, yurtdışı bağlantılar gündeme bomba gibi düşebilir. Ev değiştirmek, yaşam alanlarınızı güncellemek, geleceğe dair planlarınızı yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.
Bekar bir Başak isen, aşkı her ne kadar hayatının merkezine oturtsan da sana iyi gelmeyen, seni yoran, aşağı çeken ilişkilere, iletişimlere mesafeler uygulamak istediğin bir dönemden geçiyorsun. Seni aşağı çekecek hiç bir iletişime, ilişkiye fırsat vermek istemiyorsun. Yeni bir ilişki adına ise desteklendiğin bir süreçten geçiyorsun. Sana düşen, adım atmak.
Terazi Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Beklediğin fırsatları karşına çıkaracak bir hafta sevgili Terazi..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili meraklı, girişimci bir tabiata bürünebilirsin. Fazlası ile meraklı olacağın bu dönemde anlamak, anlatmak üzere hareket edebilirsin. Kendini geliştirmek, bulunduğun sektörde ön plana çıkmak adına adımlar atabilirsin. Bulunduğun kurumda, ekipte ilgi görmek, yeteneklerinin takdir alması adına hamleler yapabilirsin. Sürpriz iş bağlantıları, şehir dışı, yurtdışı bağlantılar, online projeler, eğitimler gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yine merakının ön planda olacağı bir süreçten geçeceksin. Fazlası ile irdeleyeceğin, merak edeceğin bu dönemde ailevi ilişkilerine, sevdiklerinin hayatlarına fokslanabilir, her detayı bilmek isteyebilirsin. Bazı spekülatif ilişkilere, iletişimlere çekilebilirsin, dikkat. Emin olmadığın sözleri sarf etmekten, iddialı çıkışlar yapmaktan mutlaka kaçınmalısın.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşinin, partnerinin iş hayatının, eğitim hayatının hareketleneceğin bir süreç olacak. Eşin, partnerin ile birlikte olmak adına bazı ödünler vermek durumunda olabilirsin. Şehir, ülke değişimi, şehir dışı, yurtdışı seyahatler, gündemde olmayan gelişmelerin planları değiştirmesi durumları ile karşı karşıya kalabilirsin. Eşine, partnerine olağanın üstünde ilgi, alaka, destek göstermen gerekebilir.
Bekar bir Terazi isen, aşk adına akışa bırakabilir, akışa güvenebilirsin. Israrı, manipülasyonu geride bırakarak, hayatına pozitif gelişmeleri, güzellikleri davet edebilirsin. Aşk adına biraz karmik bir dönem olacağı için belki de en sağlıklısı bu yönde hareket etmek olacaktır.
Akrep Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Bereketli bir hafta sevgili Akrep..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekleneceğin, şanslar bulacağın bir döneme giriyorsun. son 1.5 yıldır seni yoran, aşağı çeken her ne varsa çözümleme fırsatları bulabilirsin. Yatırımlarını değerlendirme şansları bulabilir, finansal anlamda sorunları aşmak adına İlahi hak edişlerini alabilirsin. Alım/Satım, spekülatif para alanlarından gelirler, yeni işbirlikleri, ortaklıkları, yatırımlar gündeme gelebilir. Eğitim hayatın adına kendini geliştireceğin,, daha iyi ifade edeceğin alanlara yönelebilirsin. Beklediğin iş fırsatları ile karşılaşabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekleneceğin bir dönem olacak. Aile üyelerinin desteklerini yanında hissedeceğin bu dönemde, fazlası ile şanslı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevdiklerinin hayatlarına dair pozitif hareketlilikler sana huzur, neşe sağlayacak. Ancak ailedeki eril figürlerin sağlık durumları ile ilgili krizler doğabilir, dikkat. Sosyal ilişkilerin adına sanki biraz kıskanılacağın bir dönem olacak, dikkat.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin destekler, yapıcı tutumları ön plana çıkacak. Karşılıklı fikir alışverişleri, birbirinizi desteklemek, motive etmek adına yapacağınız uzun uzun konuşmalar, birlikte katılacağınız etkinlikler, organizasyonlar, sosyal aktiviteler hayatınıza renk getirecek diyebilirim. Tutkuları yüksek, seksual enerjisi yüksek bir dönem.
Bekar bir akrep isen, aşk senin için hiz bir zaman sıradan olmadı, dolayısı ile senin kalbini kazanmak hiçte kolay olmadı hem de kimse için.. Bu dönem karmik bir dönem, beklenmedik dönüşler, teklifler, gelişmeler yaşayabilirsin. Ruhsal birliktelikleri destekleyen, kaderin eli ile gelişecek olaylara gebe bir dönem, bilgine.
Yay Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Karmik, kadersel değişimlere açık bir hafta sevgili Yay..
Kariyer, eğitim finans hayatın ile ilgili Mayıs 2020’den bu yana yaşadığın süreçleri tamamlayacak bir döneme giriyorsun. Maddi manevi verdiğin emeklerin karşılıklarını almaya hazır mısın? İlahi hak edişlerini alacağın bu süreçte mutlaka etik değerlere bağlı olarak hareket etmelisin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili geliştirmek istediğin her alanı yenileyebilir ,güncelleme şansları bulabilirsin. Süregelen projelerini, işbirliklerini hareketlendirebilir yahut enerjisi tükenmik bir durumda ise sonlandırabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına seni yoran enerjileri, iletişimler inoktalamak isteyebilirsin. Hayatına yeni başlangıçları dahil etmek, kendini güvende hissedeceğin ilişkilere, iletişimlere yönelmek adına elemeler yapabilirsin. Son zamanlarda seni yoran insanlardan arınabilir, negatif enerjilerden kurtulabilir, hayatına renk katacak, sana destek verecek, iyimser enerjileri ile seni yükseltecek insanlara çekilebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumu arttıracak bir dönem olacak. Eşinin, partnerinin iş, eğitim hayatı ile ilgili yenilikler, başlangıçlar gündeme gelebilir. Evinizi değiştirebilir, dekoratif değişimler yapabilir, finansal anlamda daha rahat bir döneme geçebilirsiniz. Eşin, partnerin ile aranızdaki sorunları aşmak adına ideal enerjilere sahip bu dönemi yapıcı yönde değerlendirmelisin. Öte yandan imaj, stil değişimlerine gidebilir, tavır ve tutumlarını geliştirerek eşinin, partnerinin ilgisini daha fazla çekebilirsin.
Bekar bir Yay isen, yoğun akacak bu dönemde, yeni başlangıçlara cesur adımlar atacaksın. Cesur, girişimci, konuşkan tutumların ile girdiğin ortamlarda fazlası ile ilgi odağı olabilirsin. Sosyal hayatın renklenirken, değişen, yenilikçi duruşun, imajın ile yeni bir flörte imza atabilirsin.
Oğlak Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Sırları açığa çıkaracak bir hafta sevgili Oğlak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili seni aşağı çeken, yoran detayları fark edeceğin bir dönem olacak. Çirkin rekabet ile seni yoran, yıratan, enerjinden çalan insanları keşfedeceğin, düşmanlarını alt edeceğin bir süreç yaşayacaksın. Kariyer, eğitim, finans hayatındaki eksiklikleri fark edecek, yanlış giden detayları göreceğin, dönüştürmek adına kolları sıvayacağın bir hafta olacak. Son 1.5 yılda uğraş verdiğin konularla ilgili tamamlanmalar yaşayacağın bir sürece giriyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gerçekleri göreceğin, kim sana ne besliyor, ne düşünüyor, senin için öz duyguları nelerdir tek tek göreceğin ve bu doğrultu ile hareket edeceğin, elemeler yapacağın bir süreç olacak. Sana içten içe kıskançlık besleyen, seni yoran, yıpratan, başarılarını hasetle izleyen insanların ”dost” maskelerinin düşeceğin bir dönemdesin, mutlaka kendi gücünü, enerjini korumalı, melankoliden kaçınmalı, gerçeklerle yüzleşmeli ve sevgini, şefkatini, merhametini, iyiliğini hak etmeyen insanları hayatından tek tek uğurlamalısın. Öte yandan kendi öz benliğinde de dönüşüm yaşayacağın bu dönemde seni asıl aşağı çeken duygu ve düşüncelerinle yüzleşebilir, konuşma tarzını, tavır ve tutumlarını dönüştürebilir, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra dengeleme çalışmalarından destekler alabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile merak ettiğin tüm detayları tek tek göreceğin, fark edeceğin bir süreç olacak. Eşinin, partnerinin sana olan duygu ve düşüncelerini açıkça dile getireceği bu süreçte, yapıcı olmalı ve kendinle yüzleşmelisin. Evliliğini, ilişkini daja iyi bir boyuta taşımak adına bu yüzleştiren dönemi değerlendirmeli, evliliğini, ilişkini tazelemek adına eşini, partnerini de bu yönde motive etmeli, yenilikten, dönüşümden kaçmamalısın. Malefik etkide ise aldatmalar, ihanetler bu dönem açık bir şekilde açığa çıkabilir.
Bekar bir Oğlak isen, gizli/saklı ilişkilerden, yasak ilişkilerden, etik dışı ilişkilerden mutlaka kaçınmalısın. Seni yoran insanlardan uzaklaşmalı, kalitesiz, toksik ilişkileri noktalamalısın. Enerjini yüksetmek adına girişimlerde bulunmalı, karşındaki insandan emin olmadan adımlar atmamalısın.
Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Yenilikçi bir hafta sevgili Kova..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına tempolu, atak, hareketli, enerjik bir sürece giriyorsun. Yenilikler istediğin, hayatına yenilikler katmak istediğin bir dönem yaşayacaksın. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yenilikleri yakından takip edebilir, bütük, küçük değişimler yapabilir, fazlası ile meraklı, girişimci, değişime açık bir ruh hali sergileyebilirsin. Yeni işbirlikleri, ortaklıklar, freelance çalışmalar öne çıkabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece sosyal, konuşkan, enerjik bir ruh haline bürünüyorsun. Sevdiklerinle zaman geçirmek adına her anı, her boşluğu değerlendirebilirsin. Aile içi kutlama, etkinlik, organizasyonlar ve yanı sıra sosyal ortamlarda yenilikler, yeni ve eski dostlukların pekişmesi hayatına renk katacak.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak, birlikte zaman geçirmek senin için önem kazanıyor. Eşinin, partnerinin sosyal çevresine dahil olmak isteyebilir, her organizasyonu, etkinliği yakından takip edebilirsin. Öte yandan eş, partner ailesi ile bir araya gelebilir, yemek organiza edebilir, ilişkileri pekiştirmek adına yapıcı adımlar atabilirsin.
Bekar bir Kova isen, aşk adına şansı yüksek bir dönem. Zira o kadar hareketlisin, enerjiksin ki girdiğin her ortamda dikkatleri kolaylıkla üzerine çekmeyi başarıyorsun. Hayatına anlam katacak, renk, heyecan katacak bir ile yakınlaşabilirsin.
Balık Burcu Haftalık Yorum
29 Kasım – 5 Aralık 2021
Karmik etkileri olan bir hafta sevgili Balık..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili sürpriz gelişmelere açık bir döneme adım atıyorsun. Tamamlanması gereken, askıda kalmış, yarım kalmış işleri bir bir tamamlıyorsun. Seni yoran, enerjisi tükenmiş, içindeyken kendini mutlu hissetmediğin bir işten ayrılabilir, iftifa edebilir, bir işbirliği ise noktalayabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın adına yeniliklere açık olacağın bu süreçte, yenilikçi adımlar atmaktan, girişimlerde bulunmaktan çekinmeyeceksin. Yurtdışı, şehir dışı bağlantılar, interaktif çalışmalar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gözlemci olacağın, analiz edeceğin bir dönem olacak. Ailevi ilişkilerine, tanıdık, bildik insanlara yaklaşım göstereceğin bu süreçte sosyal ilişkilerinde güven arayışın artabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyum gözettiğin, enerjinizi, tutkunuzu yükseltmek adına hamleler yapacağın bir süreç olacak. Eşin, partnerin ile birbirinize ayırdığınız zamana kalite katmak adına yenilikçi başlangıçlar yapabilirsin. Öte yandan eşinin, partnerinin eğitim,, iş, finans hayatı ile ilgili değişimler gündeminize oturabilir.
Bekar bir Balık isen, aşk adına ne istediğini netleştirmek istediğin bir dönemden geçiyorsun. Aşk adına güven arıyorsun ancak heyecandan, yenilikten ise uzak duramıyorsun. Bu gelgitli duygular arasında yeni bir ilişkiye adım attığını bile geç fark edebilirsin.
Seda Turan