- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
İnşallah zamanla duzelirNormali bu zaten diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah zamanla duzelirNormali bu zaten diye biliyorum
Hatta şimdi aklıma geldi prolaktin yüzünden oluyo sanırım bu süt hormonu hatta hamile kalmak istedigimizde bile yükseliyor ve vücut kendini bi nevi hamile sandığı için adet gecikiyo bizde hamileyim diye havaya giriyoruz. Düzelir kimisinde bir yıl sürüyor kimisinde bir ay kimisinde de altı ayİnşallah zamanla duzelir
Prolaktin süt hormonunu süt verdiymzde o yukselyor adət gorumuyorz oylemi o kadarda bilgli olmadım için soruyorumHatta şimdi aklıma geldi prolaktin yüzünden oluyo sanırım bu süt hormonu hatta hamile kalmak istedigimizde bile yükseliyor ve vücut kendini bi nevi hamile sandığı için adet gecikiyo bizde hamileyim diye havaya giriyoruz. Düzelir kimisinde bir yıl sürüyor kimisinde bir ay kimisinde de altı ay
neden acaba bilenler varmi
cok saol canim teşekkur edeimEmzirenlerin adet olmaması normal çünkü prolaktin yani süt hormonu adet görmeye engel olur
1 seneye kadar olmasan bile sıkıntı etme normaldir güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
evet haklısınz artik suprayiz istemyorum 2 tanesi varBen tam 6. Ayda olmuştum fakat kızkardeşim bir sene sonra oldu merak etmeyin olursunuz tabi tedbiride elden koymayın süpriz yaşamamak adına:)
teşekkür ederim canimBenim 18 ay sürmüştü. Normal ama yine de süt korur diyerek korunmayı ihmal etmeyin.
1 yil 6 ay evetyani 1yil 8aya kadar olmasam normlami sayilıyor doğrumu analdım
Sütü etkileyen önemli hormonlardan biri evet o yükselince adet olmuyoruzProlaktin süt hormonunu süt verdiymzde o yukselyor adət gorumuyorz oylemi o kadarda bilgli olmadım için soruyorum
hic m alumatim yokdu sayebnizde bildim tşkSütü etkileyen önemli hormonlardan biri evet o yükselince adet olmuyoruz
cok saol canim teşekkur edeim![]()
Rica ederim hamile kalmaya çalışırken çok şey öğrendim ben dehic m alumatim yokdu sayebnizde bildim tşk
evet canim bizde sizleri cok seviyoruz hakikaten oyel bir sicaklik var icimzde size karşıRica ederim canım
sen Azerbaycanlısın sanırım yazış şeklinden öyle anladımAzerbaycanlı kardeşlerimizi çok severim
![]()
Rica ederim hamile kalmaya çalışırken çok şey öğrendim ben de
evet canim bende ilkde böyle durum yaşamadi saol canim allah bütün bebeklerı korusun.evet ben en iyisi bi testde yapimBen ilk doğum da 45. Gün adet oldum
İkinci doğumda doğum dan 4 ay sonra oldum
Ama iki uasina kadar adet olmayanlar var normal sanırım ama tedbir i elden bırakma
Allah güzel sağlıklı ömür versin bebeğine :))