Saç Uzatma Yöntemleri 2ayda 7bucuk cm uzayan saclarim

yavrucum bu karısım brezilya fonlu saca uygulanirmi . ayrica d.kontral hapı kıllanma yapmasın ,yıkarken vücudumuza geliyorya o yuzden ,o kadar lazere gittim artık kıl gormeye tahammulum yok :)

Canim konunu bulamadim
Bu yeni kadinlar kulubunu cozemedim bir turlu :)

fark etmez , bilen cevaplasın yeter:)
Ben sampuana katmadim ve benim tarifimde d.kontrol hapi yok cnm.
Ha birde brezilya fonlu saca zarar verirmi hic bilmyrm ama bn bunu diplere uygulyrm sadece.zarar vercgni sanmam ama yinede sen kucuk bir yerde dene istersen :)

1ay oncki saclrm

Eklentiler

• IMG_20141031_131631.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 272
Simdiki hali

Eklentiler

• IMG_20141031_131431.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 266
Ben sinemaki kürünü uygulamıştım saçımı dökmekten başka pek bir işe yaramadı bende maalesef bunu deniycem bide, teşekkürler :)

Bugün aldim malzemeleri tatlm sen hala kullanıyor musun

Ben dun kuaföre gittim benim uçlarim çok kotu bildiğin cali süpürgesi ya bildiğin. Dedi ki bu saçın bu ölü kismini almadan sacin uzamaz ddi ve duzlestiriciyi tamamen birakicaksin dedi ... Ben de kestiricem sacimi bu günlerde sonra duzlstirici kullanmak istemiyorum

Canim bnim okulm yeni btmsti saclarm dedigin gibi olmstu.nasil olsa evdeym dedim o ksmi kestrdim ve bakim yapmaya basladm mecbr olmadikca saclarma duzlestrici kullanmyrm cok nadir kullnyrm

slm cnm ya bu karısımı yaparken cam terabentenınden ne kadar koydun ve vıtamınlerden sadece bırır ampul mu koydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…