fark etmez , bilen cevaplasın yeter:)Canim kitty28e mi sordun yoksa bana mi :)
Ben sampuana katmadim ve benim tarifimde d.kontrol hapi yok cnm.fark etmez , bilen cevaplasın yeter:)
Bu bakimi 1yada 2ay yap ve birak saclarninasl uzadgni goreceksn2 ayda. 7 cm rüya gibi benim için keza saçlarım slowmotion ile uzar
Evet cnm dun yaptm sabh saclarmi duzlestrdim nasil parlak gormelisinBugün aldim malzemeleri tatlm sen hala kullanıyor musun
Canim bnim okulm yeni btmsti saclarm dedigin gibi olmstu.nasil olsa evdeym dedim o ksmi kestrdim ve bakim yapmaya basladm mecbr olmadikca saclarma duzlestrici kullanmyrm cok nadir kullnyrmBen dun kuaföre gittim benim uçlarim çok kotu bildiğin cali süpürgesi ya bildiğin. Dedi ki bu saçın bu ölü kismini almadan sacin uzamaz ddi ve duzlestiriciyi tamamen birakicaksin dedi ... Ben de kestiricem sacimi bu günlerde sonra duzlstirici kullanmak istemiyorum
Suan bilemyrm tam olarak ama uzman karsik bakim yagi 10-15 tl arasi.Çok iyi yaa bunların fiyatları ne kadar?
slm cnm ya bu karısımı yaparken cam terabentenınden ne kadar koydun ve vıtamınlerden sadece bırır ampul mu koydunMrb kizlar
Yaklasik 2yildr saclarim icn yapmadgm arastrma kalmadi tabi denemedigim yontemde.
Bundan iki ay once canima tak etti ve saclarimi omzma teget bcimde kut kestrdm omuzlarma gelmyrdu bile neredyse.cnku saclarmda acici boya permadan kalan bir kisim vardi ve artk dusunun yipranmslgini ve hic dokulmeyen saclrm deli gibi dokulmeye baslmsti ve saclarmin 4te birini kaybttim
Nyse gelelim bnm yillarca yaptgm sac bakim arastrmalrm sonucu yaptgm bakim kurune
Aktardan karisik sac bakim yagi ve cam terebentin esansi aldm eczanedende bemix evigen bepanten dodex vitamin aldm sac bakim yagi ve bu vitaminlerin hepsini bir fisfisli sisede karstrdm
Dokulmelerimbir hafta icnde durdu ve saclarm 2ayda 7,5cm civarnda uzadi.
Bu karisimi haftada iki kez ikiser saat kafamda strec filmle bklettim
Kolay glsn kzlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?