Bebek Beslenmesi 2aylik bebek duzeniniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xmazikubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
17
0
1
36
Benim bebegim gunduz duzenli uykusu yok ve surekli kucak istiyor
Mama yiyiyor ve ben ne zaman isterse aglarsa o zaman veriyorum bazen 60 90 120 yiyoyor dogru mu yapiyorum
Mama veren annenelr bebeginizi nasil satine gore ayarliyorsunuz
Gece uykusu salincagi var orda uyuyor
Sadece mama kullanan anneler bebeginizin aciktigini nasil anliyorsunuz mamayi yarim biraktiysa ne yapiyorsunuz eger 4 5 saat uyursa mamayi ayni oranda mi yoksa fazla mi veriyorsunuz lutfen bana yardim edin tek basimayim ve bu konuda bilgiye ihtiyacim var

Slm canim benim oglum 2bucuk aylik ve topu topu yavrum 5 hafta anne sutu emebildi sonra mamaya gectik ben 120cc ile 150 arasi veriyorum her 3 veya 4 saate bir ilk zamanlar anne sutu alamadigi icin kabizlik sorunumuz vardi şükür simdi kalmadi aciktigini ise soyle anliyorum dilini disari cikattiyo ve emme hareketi yapiyo bu 3 4 saat icerisindede cay yapip veriyorum rezene papatya gibi birde her mamadan sonra bebeginin agzina 2 3 cay kasigi su ver yavrum yazik pamukcuk olmasin benim olmustu bende yanlizim ailem almanyada en ufak biseyde annemi arar sorarrim hmm bide kabizlik filan varsa sabahlari veya aksamlari agzina yarim cay kasigi zeytin yagi ver midesini yumsatir anne sutuyle beslenen bebekte fazla bisey olmuyoda mamayla beslenen bebekte biraz sikintili oluyo yavrunu gule gule buyut

Benimkide en fazla bir hafta alabildi sonra resmen sutu s kalmadi neyse sormak istedigim 3 saate sen mi cikarttin yoksa bebek mi
Mesela 4 veya 5 saat uyursa daha fazla mi yapip veriyorsun mamayi
Benim bebegin gunduz uykusu yok sizinki nasil yani neler yapior uyanik olunca
Benimki hep aranyor ve gazimiz cok fazla var surekli ikinmaktanda uyuyamiyor deli olucam artik

Ben cikardim zaten mamasini yeterince yedigi taktirde oda 3 4 saate bir acikiyo fazla uyuyorsa yinede sen 120 ila 150 arasi icir aciktigi zaman uyanir bu 3 4 saat arasi cay yap ver ben rezenenin cok faydasini gordum gunde 100 cc verebilirsin ben bunu boluyorum 30cc gunde 3 defa mutlaka veriyorum sonra dedigim gibi cay kasigiyla zeytin yagi verebilirsin eyer icmiyor cikartiyorsa mamasinin icine bi kac damla damlatabilirsin baktin gordun olmuyo makatina yine kulak cubuguyla zeytin yagiyla uyari yapabilirsin oda olmadi interneten kabiz bebekler icin masaj videolari var ben hergun mutlaka yapiyorum ondan sonra armutunda cok faydasini gordum armutu yariya bol yarim cay bardagi suyla kaynat biraz demlensin cay kasigiyla yine 1 veya 2 kasik verebilirsin bu gaz icin birde ben biogaia kulaniyorum hergun bes damla doktorumuz hem gaz hem kabizlik icin onermisti faydasini gordum tabi her bebek farkli umarim yardimci olabilmisimdir

Kimyonu unutum bi ara gaz sancimiz o kadar kotuyduki kimyonu suyla kaynatip icine bir cimdik seker atip cay kasigiyla yarim kasik veriyodum imterneten bak istersen faydasini goren var aman sakin yapmayin diyende ben zararini gormedim gaz icin super

Gunduz uykusu benimkinde pek yok gece bir defa uyaniyo mamasini veriyorum ve sabah saat 7 bucuk gibi uyaniyo sonra yine mama yiyoruz bi dahaki mama saatine kadar uyumuyo o arada masaj yapiyorum veya ellerini kollarini hareket etiriyorum sonra cay veriyorum sonra mama saati geldiginde mamasini verip uyutuyorum bir iki saat uyuyo sonra yine cay yine mama yine uyuyo saat dort gibi uyaniyo o saaten sonra uyumuyo aksama kadar sonra 7 8 arasi banyosunu yaptirip mamasini veriyorum saat 8 bucuk 9 arasi yatiriyorum hergun ayni ritim boylelikle gece gunduz ayrimini ogrenmis oluyo bebekler

Kimyonu unutum bi ara gaz sancimiz o kadar kotuyduki kimyonu suyla kaynatip icine bir cimdik seker atip cay kasigiyla yarim kasik veriyodum imterneten bak istersen faydasini goren var aman sakin yapmayin diyende ben zararini gormedim gaz icin super
Ya bende biogiayi kullaniyorum arti senin gibi rezene kimyon veriyorum ama tesmen edepsizliginden bu arada benim ikinci bebegim ilki ne emdi ne mama yedi sadece suyla buyudu belki inanmazsin ama resmen suyla ve iki yasinda hayla su iciyor agzina birsey girmiyor buda yicem diyor dozunu ben ayatlayamiyorum ya alttan gazini cikariyor ama benimkinin migdesi ile ilgili hazmetmiyor ve resmen kusmugunu bile yiyiyor agzindan alamiyorum nasil bir bebek cozemedim daha bugun toplam 1 saat uyudu ve hayla ayakta bana bakiyor napicam bilmiyorum birde uyusun diye oglen bir biberon anason icirdim hemde sekersiz bu arada sen ne zaman mamayi cogaltin yani tam kac gunluktu

3 hafta once 120 cc vermeye basladim simdi 150 cikti birde yuz ustu yatirmayi dene o sekilde biraz debelenip yorulup uykusu gelebilir benimki sirt ustu yatiginda hemen uyanirdi yuz ustu yatiginda irkilsede kendini guvende hisedip hemen uyuyo daha sonra dedigim gibi ben mutlaka hergun ayni saate banyosunu yaptirip ayni saate yatiriyorum bazilari ayakta salamaya karsi hic uyumadigi taktirde bazen salayipta uyutuyorum obur turlu ne ev isi yapabilirim ne yemek nede baska bisey birde bebegin yiyorsa ver o doydugunda saten cikartir ama bana kalirsa boluk boluk verme iyice karni doysunki hemen tekrar acikip yedigi mamayi henuz hazetmeden tekrar mama yemesin boylelikle kabizlikta kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…