• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2bucuk yaş acil

2bucuk yaşında kızım kabizla uğraşıyoruz fitil fln taktim kayısı meyve suyu verdim popo ağzı aciyormu nedense agliyor napicam bilen varmı entagremina probiyotik icirdim çorba fln verdim ama boğazı hiç düzgün değil yemeklerle arası bu yüzden oluyor olabilir kabız doktorun verdiği şurubu da verdim hala yapmadi acile götürsem lavman yapar bağırsak tembel alışır.diye korkuyorum ilaçla fitilde yapınca ama 3 4 gundur flln yapmıyor acil.yardim edin
Fitile rağmen yapmadiysa yoktur kakası ondan yapmamıştır keyfi nasıl uyurken zorlanıyor mu benim kızda kabızlık yaşıyor 1 haftaya kadar normal demişti doktorumuz bazen dayanamıyor uyurken kndini sıkıyor hemn bnde fitil veriyor 1 2 içinde yapıyor varsa yapar yani fitili siz koyunca hemn çıkarmıyorsa tabi ve fitili zeytinyağına batırıp öyle veriyorum ben biraz yumşasın diye

Ok
O suruptan var günde bir kere veriyorum ben ama yapamadi onu verince hemen etki etmedi çok canı yaniyor ikinip duruyordu
uyku öncesi içirmeyin. Çünkü gaz yapıyor ve şurup boşa gidiyor. Tek ölçü veriyorsanız günün aynı saati verin ve mutlaka erken saatte verin ki akşama kadar etki etsin. Yemek arası en etkili oluyor. Bol su içirin. Benim kız içmiyor su ama ben yarışma vs düzenliyorum oyuncaklara içiyorum vs. Bir şekilde vermeye çalışıyorum. Sonra hareket çok önemli koşmalı oyun oynayın. Zıplasın. Bugün kaka yapamadıysa tek ölçü ertesi gün 20 ml verin mesela. Su içmezse vücut susuz kalıyor ve kaka yine sert kalıyor. Mutlaka etki edeck. Bizimki ağrılı dönemde taş gibiydi ve 15 gün birikmişti kaka onu yaptı ama tabi o güne gelene kadar öldük. Daha sonra deneye deneye bu sonuca vardım. İnşallah evlatlarımız bu durumlardan kurtulur

İnsh az az yapıyor şuan da poposu yara oldu lavmandan sonra

Bizimkide lavmandan sonra yara oldu

Back
X