• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2bucuk yas herseye itiraz

Isis19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
479
Puanlar
123
Çok zorlamaya başladı artik söyle ki herseye o karar vermek istiyor uykuda müzik açıyorum değiştir değiştir bir türlü beğenmez, giyin derim giyinmez, hatta benim giydiğim falanda bazen sorun olur ,o yastığa yatma, bu örtüyü örtme.... tuvalet eğitimine başlamak istiyorum yok bezini giymeden pantolon camasir giydiremiyorum her uykuya gecis sırasında belki 6-7 şekle giriyor bu sırada benim nasil durduğumda itiraz ediyor sürekli bacağını kapat kolunu indir v.b tam daldı dedim kalktı "yemek yap anne "dedi zor uyuttum bütün çocukları mı boyle bi benim oglum mu ? Özellikle şu uyku zamanı çok geriyor beni

Çok zorlamaya başladı artik söyle ki herseye o karar vermek istiyor uykuda müzik açıyorum değiştir değiştir bir türlü beğenmez, giyin derim giyinmez, hatta benim giydiğim falanda bazen sorun olur ,o yastığa yatma, bu örtüyü örtme.... tuvalet eğitimine başlamak istiyorum yok bezini giymeden pantolon camasir giydiremiyorum her uykuya gecis sırasında belki 6-7 şekle giriyor bu sırada benim nasil durduğumda itiraz ediyor sürekli bacağını kapat kolunu indir v.b tam daldı dedim kalktı "yemek yap anne "dedi zor uyuttum bütün çocukları mı boyle bi benim oglum mu ? Özellikle şu uyku zamanı çok geriyor beni
Kizmiyosunuzdur

Size kadar karistiginda onun dediği şekle giriyor ağlamasın diye dediğine uyum sagliyorsaniz böyle itirazci çocuklar oluyorlar

Bu dönemde karar verirler bu dönemde böyle olurlar dıye bısey yok
Makul seviyede yani çocukluğuna yaraşır şekilde karar verici olmalı.
Bu şekilde değil, kendi tutumlarinizi değiştirirseniz on beş güne düzelir

Bebeğim 2 yaşında aynı durumları yaşıyorum. Uykuya dalmasi için emzirerek uyutuyorum bu sefere memeyi komple ısırıyor .annelik çok güzel ama çokta zor bütün enerjimi çocuğuna verdiğim icin kimseye tahammülüm kalmadı . Genelde ağlar her. Şeyin tersini yapar ( bağırır çok yüksek ses ile ) apartmanda çocuk büyütmek çok ama çok stresli . Tuvalet egitimini tavsiye etmiyorum inatlaşma yaşında sizinle zitlasicak . Yenidoğan dönemi , gazlı oldugu dönemler , diş dönemi geçtiyse bu dönemde geçecek.. uydugu zaman saclariyla oynamayı hiç bir şeye değişmem ☺️ kendime size ve tüm annelere kolaylık diliyorum sağlıkla büyütün.😊🌺

Kizmiyosunuzdur

Size kadar karistiginda onun dediği şekle giriyor ağlamasın diye dediğine uyum sagliyorsaniz böyle itirazci çocuklar oluyorlar

Bu dönemde karar verirler bu dönemde böyle olurlar dıye bısey yok
Makul seviyede yani çocukluğuna yaraşır şekilde karar verici olmalı.
Bu şekilde değil, kendi tutumlarinizi değiştirirseniz on beş güne düzelir
Aslında kızıyorum bazende düzgünce anlatıyorum ama kızıp hayır dedikçe daha çok inatlaşıyor

Back
X