• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2CB embriyo transferi

Angels900

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
188
Puanlar
303
Merhaba arkadaşlar
18 yumurtam görünüyordu ama 10 tane toplandı 8 boşmuş, 5 taneside dollenmeye uygun değildi diğer 5 tanesinden de 1 tane embriyo oluşmuş o da 2CB transfer yapmalı mıyım yoksa tekrar baştan başlayayım sizce ? Yine aynı olursa ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

Yumurta sayınız gayet iyiymiş transfer olup olmamanız hakkında birşey diyemem ama tekrar yumurta toplama işlemi yaptıracaksanız öncesinde yumurta kalitesini arttırmanız

Yumurta sayınız gayet iyiymiş transfer olup olmamanız hakkında birşey diyemem ama tekrar yumurta toplama işlemi yaptıracaksanız öncesinde yumurta kalitesini arttırmanız
Evet ne yapabilirim 4 aydır sağlıklı besleniyorum zaten ama herhangi bir takviye kullandirmiyor doktorlar gerke gormuyor

Evet ne yapabilirim 4 aydır sağlıklı besleniyorum zaten ama herhangi bir takviye kullandirmiyor doktorlar gerke gormuyor
Yumurta kalitesini arttıracak besinler var onlar ağırlıklı beslenebilirsin tüp bebek diyetisyenleri de var istersen onlarla da devam edebilirsin istersen

Yumurta geliştirici iğneler oluyoruz 10 gün boyunca son gün ameliyattan 36 saat önce çatlatma iğnesi oluyoruz bunlara rağmen mi böyle oldu sizin doktor bu ilaçları hiç mi vermedi

canım ben CD kalite embriyoyla hamile kaldım tutundu. eğer doğru embriyo ise zaten tutunacak. kaliteye çok fazla takılma

Yumurta geliştirici iğneler oluyoruz 10 gün boyunca son gün ameliyattan 36 saat önce çatlatma iğnesi oluyoruz bunlara rağmen mi böyle oldu sizin doktor bu ilaçları hiç mi vermedi
Tabi gonalf 375 kullandım, takviyeden kastım yumurta kalitesini arttirici herhangi bir ilaç önermiyor demek istemiştim. Aynen dediğiniz gibi iğneleri oldum ve boş çıktı

Koenzim q10 ve lipoik asit cok etkili aslinda yumurta sagliginda. Lipoik asidi doktor vermişti bana. Onun yanisira multivitamin ve d vitamini de kullandirtti ekstra.

Back
X