- 12 Temmuz 2006
- 58.875
- 224.892
- 1.223
- 53
Kayınpederinizle aynı evde oturmak zorunda kalmanız ve eşinizin sizi buna mecbur etmesi çok kötü, zorunda bırakılmanıza üzüldüm, sizi babasına bakmak için zorlarken söylediği söz de çok çirkin ama asıl detayları yazmamışsınız.
Kayınpederiniz size taşındıktan sonra eşinizle aranız bozulmuş sonra adam başka bir kadın bulup evlenip köydeki eve yerleşince, oturduğunuz baba evini kiraya verip şimdi oturduğunuz evi tutmuşsunuz kira gelirini de siz alıyormuşsunuz.

Siz gelin olarak onun parasını pulunu hesap ediyorsunuz, size oturun diye verdiği evi kiraya verip kira gelirini alıyorsunuz, kızların hakkını babası yerken siz de haklarını yiyorsunuz ama iş babaya kiralık ev tut demeye gelince kızlar söylesin istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bu kısımlarda yerden göğe hatalısınız, muhtemelen eşinizin ailesinden uzak yaşamak için kendi ailenize yakın bir yere kiraya gitmeye ve kayınpederinizin verdiği evi kiraya verip parasını almaya eşinizi ikna eden sizsiniz, evet babası problemli ama siz de hatalısınız, ki şayet kayınpederiniz sizinle yaşamasaydı verdiği evde kızların hakkı hukuku demeden oturmaya devam edecektiniz, evi kiraya verirken de görümcelerinizin aklınızdan geçtiğini sanmıyorum, ayrıca 1 senedir eşimle iyiydik dediniz yani kayınpederiniz evlenip gittikten sonra, o dönem hamile değildiniz pekala çalışıp borçları kapatmaya yardım ederdiniz, en azından bugün kirasını alıyorsunuz diye bakmak zorunda bırakılmazdınız veya evini kiraya vermeseydiniz git orada otur diyebilirdiniz.
Sen büyük dertler görmemişsinşuan 3 yaşında kızım var hamileyim eşim babasını tercih etti babama essek gibi bakcaksın diyor
![]()
Hele ki ailesi size evlenmişken ev verdiyse yandınız :))) oturmayın bakmıyosanız diyolar
Valla kızlara baba ev vermediği icin kızların kocaları istemiyomus öyle diyip geri çekiliyolar ki zaten babada onlara gitmek bile istemiyor. Oglumun evidir gelin hizmet etsin diye düsünüyor:)
Kayınpederiniz kızlarına ev vermezken size ev vermiş, madem kızlara ev verilmemesini yanlış buluyordunuz babasının verdiği evde oturmayı kabul etmeyecektiniz, oysa siz kirada oturmak varken gönül rahatlığıyla verdiği evde oturmuşsunuz ta ki kayınvalideniz vefat edip kayınpederiniz sizin yanınıza taşınana kadar.Ki mal konusunda onlar dinen bakıyor ve ben o görüsü yanlıs buluyorum
Kayınpederiniz size taşındıktan sonra eşinizle aranız bozulmuş sonra adam başka bir kadın bulup evlenip köydeki eve yerleşince, oturduğunuz baba evini kiraya verip şimdi oturduğunuz evi tutmuşsunuz kira gelirini de siz alıyormuşsunuz.
ben kızlar baksın demiyorum ki. Kendileride bu süreçten geçti zor oldugunu biliyorlar, babalarını biliyorlar. Babalarına desinler ev tut diye
Ki eşim bile diyo o zaman babamın verdiği evin kirasını alma diye. O ev babamın biz kendi kiramızı kendimiz vericez diye. Adamon bizden çok aylık geliri var ona ragmen bunu diyor.
Suan borclarımız cok eşimin ek işi kapandıgı icin gelen kirayla borclarımızı ödüyoruz.yoksa zaten lanet olsun ben veriyim yeterki gitsin derim. Ama sorun su babanın aylık geliri emekli, kiralarıyla 40 bin bizim para vermemize falan gerek yok.
Şöyle anlatayım biz ilk babanın verdiği evde oturuyorduk bir yasamada problem olunca biz eşimle başla şehre taşındık. Kiramız 10 ken babadan 5 aldık.
Adamın kendi evi varken niye kiralık ev tutsun kiAdam kendini düsünen menfaatçinin teki tek başına eve çıkmaz verdiği kira parasına acır nasıl olsa oglumun evi var diye.

Siz gelin olarak onun parasını pulunu hesap ediyorsunuz, size oturun diye verdiği evi kiraya verip kira gelirini alıyorsunuz, kızların hakkını babası yerken siz de haklarını yiyorsunuz ama iş babaya kiralık ev tut demeye gelince kızlar söylesin istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bu kısımlarda yerden göğe hatalısınız, muhtemelen eşinizin ailesinden uzak yaşamak için kendi ailenize yakın bir yere kiraya gitmeye ve kayınpederinizin verdiği evi kiraya verip parasını almaya eşinizi ikna eden sizsiniz, evet babası problemli ama siz de hatalısınız, ki şayet kayınpederiniz sizinle yaşamasaydı verdiği evde kızların hakkı hukuku demeden oturmaya devam edecektiniz, evi kiraya verirken de görümcelerinizin aklınızdan geçtiğini sanmıyorum, ayrıca 1 senedir eşimle iyiydik dediniz yani kayınpederiniz evlenip gittikten sonra, o dönem hamile değildiniz pekala çalışıp borçları kapatmaya yardım ederdiniz, en azından bugün kirasını alıyorsunuz diye bakmak zorunda bırakılmazdınız veya evini kiraya vermeseydiniz git orada otur diyebilirdiniz.