2doğum sonrası kaybolan göğüsler :(

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
Kızlar benim derdimde fiziğim,dert değil kimine göre ama benim özgüvenim kalmadı yaş olmuş 29 2çocuk doğurdum 18 ve 16ay emzirdim ama şu an bakıyorum aynaya göğüs denilecek bişey kalmamış resmen sönmüşler olanda zaten yumuşak deri gibi ya gerçekten eşimden çekinir oldum koyafet giyerken yakıştıramıyorum kendime güvenim yook böyle kadınmı olur yeni ergenliğe giren kızların sütyenlerinden takar oldum gecelik giymiyorum eşimle aram açıldı kaçıyorum artık ondan,boyum 1.70 kilom 65 ama hep basenlerde benim kilolar göğüslerde gram yok bi fikri olan varmı acaba neden böyle oldu sizde yaşadınızmı

Maddi imkanın varsa estetik operasyon düşünebilirsin.

Yaşanmışlık onlar :) hep genç kalmayacağız. bütün vücudumuz kırış kırış olacak belkide. eşinizden çekinmeyin bence. çok rahatsızsanız estetik düşünmez misiniz?

Eğer durumdan çok rahatsızsanız silikon taktırabilirsiniz. Benim yakın bir arkadaşım çok takıntı yapmıştı taktırdı şuan halinden çok memnun kızın özgüveni geri yerine geldi resmen :)

Kadinlarin ozguveni gogus ve saclarindan gelir derler.. Onlarda eksiklik olunca guvenleride azaliyormus haklisiniz Bende bazen sizin gibi karamsarliga kapilmiyo degilim..

Estetik yaptir eger sana uygunsa diger turlu gogus buyutucu hapti falan sakin oyle seylere bulasma derim
Bitkisel urunlerinde ise yarigina inanmiyorum bn
Kuru uzum cekirdegi ogutup tuketmistim faydasi oluyo diye olmadi bnde bisey:)
Simdilik destekli sutyenler giyebilirsin

Daha 29 yaşındaymışsınız birde çok gençsiniz.. doğal yollarla kürlerle vs acaba toparlanma ihtimali var mı araştırdınız mı? eşimden kaçıyom dediniz üzüldüm valla
Ama gecelik giymeyi bırakmayın boyunuz uzun mesela bacak dekoltesi verin, özgüveniniz yerine gelir göğüsten değilse de beğendiğiniz bir yerinizi açıverin azıcık mesela sırt dekoltesi.. bayılırım:)

Estetik olun. Yağlarla, masajla, car curtla bosuna vakit harcamayın. Illa duzeltmek istiyorsaniz yolu budur. Yok yaptirtmak istemiyorsaniz kabullenin ve kacmayin. Yapacak bisey yok

Valla benimde oğlum 15 aylık olacak bende emziriyorum bazen bakıyorum da benimkinde de değişme bayaa var benimde 2.ci olursa bazen emzirmekten bile korkuyorum açıkçası daha beter olacak diye ama estetiği hiç düşünmedim ben. Bence kabullenmek lazım yapacak bişey yok malesef

Bayağı büyükçe büstlü bir mankenin 2 çocuktan sonraki halini göstermişkerdi eriyip bitmişti :)) doğal bir durum üzülmeyin.

Göğüs dolgusu yaptırabilirsiniz ille de silikona gerek yok.

Son düzenleme:
Benimkilerde aynı toparlayıcı krem falan kullandım ama yok hiç bir faydası olmadı
Estetik falan da düşünmedim olayı kabullendim cilt güzelliğine yatırım yapıyorum

Estetiğe gelene kadar eğer gidebilecekseniz spora gidin.. o şekilde epey toparlanırsınız.. meme dokusu yumuşak kaslardan oluşuyo zaten.. göğüs ağırlıklı çalışarak daha sıkı görünüme kavuşursunuz..

Pilates çemberi ile göğüs egzersizleri var.. göğüsleri baya çalıştırıyor..

Ya kızlar göğüs dedinizde bende de yeni bir huy türedi
Yakın akrabalarımdan birinde kanser çıktı.Tedavi oluyor.Ama ben duydum duyalı sanki iki göğsümde acımaya başladı.göğüslerimi bir yere çarpıcam aman biyere değecek diye ödüm patlıyor eşim bile dokunmasın istiyorum
Ne kadar sütyen varsa attım pamuklu penye sütyenle doldurdum dolabı

Vucudum tam kum saati gibiydi, gogüslerim estetik saniliyordu öyle diyim, o bele o gögüsler kesin estetik diyorlardi. Bir sene emzirdim, hep büyük diye sikayet ettigim o gögüsler gitti
Yakinda ikinci cocugumu da emzirecegim insallah. Fakat kilo verdikce gögüslerim de gitmeye basliyor onu fark ettim.
Ben diyorum ki kilo mu vermiyim ya da sporla da halledebilir miyim?
Herseyi denedikten sonra esim israr ederse estetik olurum.
Psikolojik anlamda degismek beni cok ürkütüyor, kendime yabancilasiyorum. Dogumdan sonra da bu konuda sikinti cekmistim.
Yani kac senedir beraberdik simdi nereye gittiniz diyordum

Gögüs degildir o memedir. Organlarimizi uzuvlarimizi taniyalim.

Tek yol estetik bir mudahale.

Bende aynı durumdayım, 20 ay emzirdim oğlumu. Boyum 1.68 kilom 54. Önceden de büyük değildi memelerim ama en azından dik ve dolgundu. Şu an sönmüş balon gibi, yarım sıkılmış limon kıvamın da estetik olmam diye düşünüyorum, kabullenmeye çalışıyorum.

Ama kendimi anne gibi değil de oğlumun ablası gibi hissediyorum, kadın olmuş, doğum yapmış gibi olamadım hiç. Bende bundan şikayetçiyim . Azıcık Bi basen , Bi meme katsa idi doğum bana ne olurdu sanki

Vala ben 19 yasindayim 2 cocugum var sen bide beni dusun ben artik takmamaya calisiyom