• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2doğum sonrası kaybolan göğüsler :(

estetiktense sporu öneririm ben toparlar ve sıkılaşırsanız genel olarak daha iyi hissedersiniz. zaten sporun pozitif etkisi de iyi hissettirir insana.

vücut kiloluyken küçük meme kötü duruyor ama zayıf bir vücutta gayet estetik duruyor bence.

Silikon taktırsanız. Hani hala emziriyor musunuz bilmiyorum ama benim bir arkadaşım taktırdı. İdeal boyutlarda gayet güzel memeleri oldu.

Küçük göğüsler de estetik bence iri göğüsler sırtını ağrıtır koşamazsın yuvarlanamazsın takla atamazsın gömlek giysen fırlayacak gibi durur ve küçük göğüsler kadar simetrik durmaz

Ben bir ara Elancyl Fermante Buste kullandım.
Çok memnun kaldım.
Benim derdim iri göğüs ve doğum sonrası (ilk hamileliğimde) hafif sarkma derdiydi.
Toparladı.

Şimdi 2. hamileliğim bakalım ne yaşayacağım.
Herhangi birşey kullanamıyorum tabii ki şimdilik.
Emzirme döneminden sonra tekrar aynı kreme başlamayı düşünüyorum.
Hayırlısı bakalım.

Ben iki oglumuda 6. Ay zor emzirdim sütüm kesildi diye ilkinde sarkti ama bi sene icinde topladi tekrar ama ikincide toplayamadi ustelik fazlada emzirmememe ragmen :(

Cevaplarınız yeni okudum kızlar hepinize teşekkür ederim okuyup fikir verdiğiniz için. Estetik için durumm yok , çaylar kremler masajlar falan çok araştırdım kullandığın sürece büyütüyor evet ama etkisi kalıcı değilmiş bırakınca eski haline dönüyormuş o yüzden denemesim bile hiç. Ama sporla nasıl hiçbi fikrim yok ne yapılır nasıl yapılır bi araştırayım

Erkeği etkileyen en önemli şey bir kadının özgüvenli olması. Kaçmanız bir süre sonra kabak tadı vericek ve eşinizi sizden soğutucak. Kendinize güvenin hiç oraya odaklanmayın. O da farkında iki doğum yapmışsınız bunlar doğal şeyler. Ama bunu cinsel hayatınıza yansıtmayın zaten eşinizle gayet mutlu vakit geçirdiğinizi gördükçe sizin de gözünüze daha az batar.

Sizi cok iyi anliyorum. Benim de 5 yasinda kizim 1 yasinda oglum var. 2. emzirmeden sonra (7ay emzirdim) goguslerim kuculduler civik civik oldular, Bende esimden saklanir oldum. Ben silikon yaptircam insallah . Senin durumun var mi bilmiyorum ama kendini nasil hissettigini anliyorum. Umarim bir yolunu bulursun.